07 / 05 / 2024

statü park adres

statü park adres

İçinde yüzme havuzu, fitness center, kapalı otopark, bahçe kafeteryası, sauna, buhar odası, fuaye alanı, hamam ve de çocuk oyun alanı bulunan Statü Park iletişim bilgileri...

Statü Park örnek daire!

Konut İnşaat, Mostar Yapı ve Evra ortaklığı tarafından hayata geçirilen Statü Park örnek daire görsellerine haberimizin içinde yer veriyoruz. Pendik Statü Park Konutları'nda 1 oda 1 salon daireler 196 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Pendik Statü Park ne zaman teslim?

Pendik Statü Park ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak Haziran 2014 cevabı veriliyor. Statü Park Evlerinde yer alan konutlar 196 bin TL ile 1 milyon 195 bin TL arasında değişiyor...

Statü Park daire fiyatları!

Konut İnşaat, Mostar Yapı ve Evra Ortaklığı girişimi imzası taşıyan Statü Park daire fiyatları minimum 196 bin liradan başlangıç gösteriyor. Statü Park projesindeki bu fiyat 1 oda 1 salon daireler için geçerli...

Pendik Statü Park fiyat listesi!

Pendik Statü Park fiyat listesi 173 bin TL'den başlayarak satışa sunuluyor. Statü Park Evleri Nisan 2014'te teslim ediliyor...

Statü Park Pendik ulaşım!

Statü Park Pendik ulaşım bilgileri şöyle: Süreyyapaşa Cad. Yeni Mah. No:41 Pendik/İSTANBUL

Pendik Sahil Konakları'nda deniz manzaralı 180 daire!

Evra Grup yakın zamanda tamamladığı Statü Park projesinden sonra yine deniz manzaralı Pendik Sahil Konakları'nı satışa çıkardı. Aile konseptli tasarlanan projede 180 daire yer alıyor.

Güneşli Nurol Park adres bilgileri!

9 blok şeklinde yükselen proje toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşuyor. Güneşli Nurol Park adres bilgileri kapsamında İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de yükseliyor.

Brooklyn Park adres bilgileri!

Brooklyn Park adres bilgileri kapsamında proje; İstanbul Kadıköy Fikirtepe, Mandıra Caddesi üzerinde yükseliyor. Teslim tarihi Ocak 2017 olarak belirlenen projede daire fiyatları 490 bin TL'den başlıyor.

Statüpark Pendik'te anahtar teslim daireler! 215 bin TL!

Konut İnşaat, Mostar Yapı ve Evra Group iş Ortaklığı ile inşa edilen Statü Park, Pendik'in merkezinde hemen teslim lüks daireler sunuyor. Projede yer alan daireler 215 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta..

Statü Park'ta anahtar teslim daireler! 215 bin liraya!

2 blokta 218 daireden meydana gelen Statü Park Pendik projesinde hemen teslim olarak satışa sunulan son dairelerin fiyatları ise 215 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Statü Park Evleri'nde 215 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Pendik’te inşa edilen Statü Park’ta yaşam başlarken, hemen teslim son daireler de satışa sunuldu. Projede son daireler anahtar teslim olarak 215 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcı buluyor..

Statü Park'ta son daireler satışa sunuldu!

Pendik'in merkezinde inşa edilen Statü Park'ta yaşam başlarken, hemen teslim son daireler de satışa sunuldu. Alternatif ödeme planlarıyla satışa sunulan son daireler anahtar teslim olarak 215 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Statü Park'ta yaşam başladı!

Konut İnşaat, Mostar Yapı ve Evra Group İş Ortaklığı ile inşa edilen Statü Park'ta yaşam başladı. Statü Park Konutları'nda sınırlı sayıda daire kaldı. Fiyatlar 215 bin TL'den başlıyor.

Statü Park'ta hemen teslim son daireler!

Pendik'in merkezinde inşa edilen Statü Park'ta yaşam başlarken, hemen teslim son daireler de satışa sunuldu. Alternatif ödeme planlarıyla satışa sunulan son daireler anahtar teslim olarak 215 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Statü Park’ta son daireler satışta!

Alternatifli ödeme planlarıyla satışa sunulan son daireler anahtar teslim olarak 215 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.Statü Park’ta 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor.

Statü Park'ta hemen teslim son daireler!

Statü Park'ta hemen teslim son daireler sahiplerini bekliyor. Alternatif ödeme planlarıyla satışa sunulan son daireler anahtar teslim olarak 215.000 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Koza Park adres bilgileri!

Koza Park adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 41 katlı 4 blok halinde inşa edilen Koza Park Evleri'nde yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları yer alıyor...

Beşiktaş Nida Park adres!

Beşiktaş Nida Park adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Nidapark Beşiktaş' ta konut tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı...

statü park adres Haberi

statü park adres

Statü Park iletişim bilgilerini haberimizde görebilirsiniz.. Proje, İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te konumlandırılıyor. İçinde; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçeneklerinin yer aldığı projede daire fiyatları 196 bin liradan başlıyor. 


Statü Park iletişim!


Statü Park iletişim bilgileri ne göre projeye (0216) 511 13 75  numaralı telefondan ulaşılabiliyor. 


2 bloktan meydana gelen projede; yüzme havuzu, fitness center, kapalı otopark, bahçe kafeteryası,  sauna, buhar odası, fuaye alanı, hamam, çocuk oyun alanı yer alıyor.


Statü Park projesinde konut büyüklükleri 52 metrekare ile 214 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Statü Park adres!


Süreyyapaşa Caddesi, Yeni Mahalle NO:41 Pendik/İstanbul


Statü Park iletişim!


Telefon: (0216) 511 13 75 

Web Adresi: