28 / 04 / 2024

statü park vaziyet planı

statü park vaziyet planı

Statü Park nerede sorusuna Süreyyapaşa Caddesi, Yeni Mahalle NO:41 Pendik/İstanbul 'da yer alıyor yanıtını verebiliriz. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

Statü Park Pendik örnek daire!

Toplam 218 adet daireye yer verilen Statü Park projesinde konut teslimlerinin 2014 Haziran'da yapılması planlanıyor. Statü Park Pendik örnek daire görselleri haberimiz içerisinde bulunuyor...

Statü Park örnek daire!

Konut İnşaat, Mostar Yapı ve Evra ortaklığı tarafından hayata geçirilen Statü Park örnek daire görsellerine haberimizin içinde yer veriyoruz. Pendik Statü Park Konutları'nda 1 oda 1 salon daireler 196 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Statü Park Pendik nerede?

Statü Park Pendik nerede sorusunun yanıtı ve satış ofisi telefon numarası şöyle: Süreyyapaşa Caddesi, Yeni Mahalle NO:41 Pendik / İstanbul - (0216) 511 13 75

Emirgan Korusu ve Abbasağa Parkı’nın koruma statüsü değişti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Beşiktaş’taki Abbasağa Parkı’nı ve Sarıyer’deki Emirgan Korusu’nu “Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı” şeklinde tescilledi. Bu statüye sahip alanlarda; kamp ünitesi, bungalov, günübirlik tesis, büfe, iskele gibi yapılara izin veriliyor.

Tunceli Halbori Gözeleri Millî Parkı'na otel yapılacak!

Tunceli’de Aleviler için kutsal mekanlarından biri olarak kabul edilen ve Milli Park statüsünde olan Halbori Gözeleri Millî Parkı’na bungalov ev tipi otel işletmeciliği için ihale yapılacağı ileri sürüldü... 

Soğanlı Botanik Parkı'nın doğal SİT statüsü değişti!

Bursa'da Soğanlı Botanik Parkı'nın doğal SİT statüsü, Nitelikli Koruma Alanı ve ‘Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Kullanım Alanı' olarak değiştirildi...

Bursa'daki Soğanlı Botanik Parkı yapılaşmaya açılıyor!

Bursa'da yer alan Soğanlı Botanik Parkı'nın doğal SİT statüsü değiştirildi ve doğal SİT gitti ‘Kontollü kullanım alanı’ geldi. Park'ta yapılaşmanın da önü açıldı.

TOKİ Park Mavera 3 asli edime bağımsız bölüm listesi!

TOKİ Park Mavera 3 projesine ait "Asli Edime Konu Bağımsız Bölüm Listesi" ile "Proje Vaziyet Planı ve Görseli" yayınlandı. 

Vodafone Park, İspanya'da Yılın Projesi ödülünü kazandı!

Vodafone Park, İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen stat tasarımı ve gelişimi ödülleri 2017 organizasyonunda Yılın Projesi seçildi.

Ayvalık Tabiat Parkı'nın revizyon planına iptal!

Türkiye'nin en büyük tabiat parkı olan Ayvalık Tabiat Parkı'nın mutlak koruma alanı statüsünü kaldıran revizyonun planı iptal edildi.

Çamburnu Tabiat Parkı turizme kazandırılıyor!

Trabzon'un Sürmene ilçesindeki Çamburnu Tabiat Parkı'nın korunması ve turizme daha fazla katkı sağlaması amacıyla Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü denetiminde "Peyzaj ve Mimari Uygulama Projesi Vaziyet Planı" uygulanıyor.

Batman Şafak'taki stat alanına park talebi!

Batman'ın Şafak Mahallesindeki spor kompleksi vatandaşlar yetkililere çağrı yaptı. Stat alanının yeşil alan ve parka dönüştürülmesini istediler.

Antalya Muratpaşa'da Deniz Feneri Parkı inşa ediliyor!

Muratpaşa Belediyesi, 1'inci derece doğal SİT statüsünde Lara falez kıyı bandı üzerindeki Deniz Feneri Parkı çalışmalarında son aşamaya geldi.

Beşiktaş Belediyesi'nden Ihlamur Parkı açıklaması!

Ihlamur Parkı'nın doğal sit statüsündeki 11 bin metrekarelik yeşil alanın paravanlarla çevrilmesi ile imara açıldığı" yönündeki haberlere ilişkin Beşiktaş Belediyesi iddia edildiği gibi bu alanın imara kesinlikle açılmadığını belirtti.

Uşak'a 15 bin kişilik stat yapılacak!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Kent Park Projesi kapsamında bir müjde daha verdi. Cahan, "Projemiz dahilinde mevcut stadyumu yıkarak yerine Kalfa Korusu bölgesinde 15 bin kişilik UEFA standartlarında bir stat yapacağız" şeklinde konuştu..

Pendik Sahil Konakları'nda deniz manzaralı 180 daire!

Evra Grup yakın zamanda tamamladığı Statü Park projesinden sonra yine deniz manzaralı Pendik Sahil Konakları'nı satışa çıkardı. Aile konseptli tasarlanan projede 180 daire yer alıyor.

statü park vaziyet planı Haberi

statü park vaziyet planı


Statü Park projesi İstanbul  Anadolu Yakası Pendik'te yer alıyor. Projenin satış süreci devam ediyor.


Statü Park nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Statü Park nerede sorusunun yanıtına geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Statü Park Pendik projesi Konut İnşaat, Mostar Yapı ve Evra ortaklığı ile yükseliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.


2 blok halinde yükselen projede yer alan konutların alanları 54 metrekare ile 124 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Pendik Statü Park teslim tarihi Haziran 2014 olarak belirlendi. Statü Park Pendik ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor.


8 bin 539 metrekare alana sahip olan Pendik Statü Park 'ta; buhar odası, Türk hamamı, otopark ve basketbol sahası bulunuyor.


Pendik Statü...