10 / 05 / 2024

Steelife yurtdışı proje

Steelife yurtdışı proje

Çelik yapı sektöründe faaliyet gösteren Steelife, Gabon, Venezuela ve Somali'de konut projelerini hayata geçiriyor...

Türk müteahhitlerin 2022 yurt dışı hedefi 50 milyar dolarlık proje!

Türk müteahhitler tüm dünyayı etkisi altına alan pandemiye rağmen yurtdışında 20 milyar dolarlık proje üretti. Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, konuyla ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı.

Türk müteahhitler yurtdışında 10 binden fazla proje üstlendi!

Türk müteahhitler koronavirüs salgınına rağmen yurtdışında projeleri üstlenmeye devam ediyor. Sektör ilk çeyrekte 3,1 milyar dolarlık 52 projeyi hayata geçirdi. 

Türk müteahhitleri yurt dışında 14,4 milyar dolarlık proje üstlendi!

Türkiye’yi yurtdışında temsil eden Türk müteahhitleri, koronavirüs pandemisine rağmen geçtiğimiz yurt dışında 14,4 milyar ABD Doları tutarında proje üstlendi.

Mesa Holding'ten 11 yeni proje! 

Mesa Holding, 50 yılda 40 bini yurtdışında olmak üzere 104 binden fazla konut inşa etti. Bu yıl ise marka, Çengelköy ve Beykoz'da iki yeni proje ile Yeşilyaka Su projesinin ikinci etabına başlayacak. Üç proje kapsamında 550-600 civarında konut yapılacak...

Yurdışında proje yapmak isteyen müteahhitlere müjde! 

Yurtdışında proje yapmak isteyen ama alacak riskini göze alamayan müteahhide Eximbamk'tan teminat mektubu ve kefalet sigortası desteği verilecek. 

Türk müteahhitler yeni proje tutarını 35 milyar dolara çıkaracak!

Türk Müteahhitler, yurtdışındaki yeni proje tutarını Cumhuriyetin 100’üncü yılında 35 milyara, 2030 yılında ise 50 milyar dolara yükseltecek uluslararası inşaat pazarından alınan payını yüzde 7’ye çıkaracak.

Türk ve Venezuela müteahhitleri Karayipler’de proje üretecek!

Türkiye Müteahhitler Birliği, Venezuela Yurtdışı Müteahhitler Birliği AVEXCON ile Latin Amerika ve Karayipler’de müteahhitlik alanında işbirliği yaptı. Görüşmelerde, Venezuela Turizm Master Planı’nın Türk proje firmaları tarafından yapılması teklif edildi.

İKON16'da satışlar başladı! Yeni proje!

Maya Konut Planlama ve Tetra Mimarlık iş birliğinde, Mudanya’nın Burgaz – Altıntaş yolunda inşa edilen İKON16’ya ilgi gün geçtikçe artıyor. Proje sadece Türkiye genelinden değil, yurtdışından da yoğun talep görüyor.

Yurtdışı müteahhitlik hizmetlerinde toparlanma beklentileri güçlendi!

Türkiye Müteahhitler Birliği, Nisan 2018 İnşaat Sektörü Analizi’nde, 9 yıldır dünya ikinciliği konumunu koruyan Türk müteahhitlerin 2018 yılının ilk çeyreğinde yurtdışında 3.4 milyar dolar tutarında 32 yeni proje üstlendiğini açıkladı. 

Halkbank proje finansmanında seçici olacak!

Yurtdışı borçlanması azalan Halkbank’ın yeni kaynak yaratma stratejisi merak ediliyor. Halkbank proje finansmanında daha seçici olacak...

Akfen İnşaat yurtdışında projeler inşa edecek!

Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, Türkiye'de artan inşaat maliyetleri nedeniyle yurtdışında proje yapacağını dile getirdi.

İstanbul’da bir ev fiyatına yurtdışına yatırım!

Türkiye’den bine yakın aile gayrimenkul alarak, çeşitli fonlara kaynak aktararak veya proje ortaklığına girerek yurtdışına açıldı.

Lejant Proje'nin PR ajansı Brandworks İletişim oldu!

Mimarlık, iç mimari ve kentsel tasarım konularında yurtiçi ve yurtdışında proje ve danışmanlık hizmeti veren Lejant Proje’nin kurumsal iletişim ve medya ilişkileri yönetimini Brandworks üstlendi.

Steelife yurtdışı proje Haberi

Steelife yurtdışı proje
Orta Afrika ülkelerinde projeler geliştiren Steelife, Çelik yapı sektöründe faaliyet gösteriyor. Firma, Gabon'da 564, Venezuela'da 880 konut inşa ediyor. Firma, Somali'de ise 2 proje hayata...