05 / 05 / 2024

Steelin çelikleri

Steelin çelikleri

Hafif çelik yapı sektörünün lider firması olan Prefabrik Yapı A.Ş., ön üretimli hafif çelik binalar ve de ekolojik konteynerlerini Steelin markası ile satışa sunuyor.

Steelin 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda!

Yapı sistemleri markası Steelin, 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda yerini aldı. Şirket, fuarda ilgi odağı oldu.

Hekim Profil ve Steelin 39. Yapı Fuarı'na katıldı!

Hekim Profil Satış ve Pazarlama Müdürü Çubukçuoğlu: "Yurt dışından birçok ülkeye ihracat yapıyoruz. Türkmenistan ve Arap ülkelerine ihracatımız daha yoğun" dedi.

Hekim Holding 39. İstanbul Yapı Fuarı’na katılacak!

Hazır yapı sektörüne kazandırdığı ilkleri ile sektörün öncülüğünü üstlenen Hekim Holding;39. İstanbul Yapı Fuarı’na; Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş., Hekim Yapı A.Ş., Steelin ve HekimProfil ile katılıyor.

İşte Türkiye'nin yeni enerji stratejisi!

Türkiye, 2015-2019 enerji planını netleştirdi. Yerli ve yenilenebilir kaynaklara öncelik verilecek. Nükleer, elektrik portföyüne eklenecek, enerji yatırımları için diplomatik kanallar da kullanılacak, yurtdışında enerji ataşelikleri devreye girecek

Tersaneler 3'üncü Havalimanı çelikleri için söz aldı!

Tersaneler 3'üncü Havalimanı için söz aldı. Dev projelere çelik döşeyen tersaneler, yeni havalimanı için söz aldı. Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) Başkanı Murat Kıran, "Çelik bizim işimiz" dedi.

KARDEMİR, yerli vagon tekeri üretimine başlayacak!

Karabük Demir Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Genel Müdürü Fadıl Demirel, yıl sonunda vagon tekeri için gerekli 380 ve 450 milimetre çapındaki yuvarlak çelikleri üretmeye başlayacaklarını söyledi.

Prefabrik Yapı hafif çelik binalarını Steelin markası ile satışa sunuyor!

Hafif çelik yapı sektörünün lider firması olan Prefabrik Yapı A.Ş., ön üretimli hafif çelik binalar ve de ekolojik konteynerlerini Steelin markası ile satışa sunuyor.

Hafif çelik yapı sistemlerinde Steelin dönemi başlıyor!

Hafif çelik yapı sektörünün lider firması Prefabrik Yapı A.Ş., ön üretimli hafif çelik binalar ve ekolojik konteynerlerini Steelin markası ile satışa sunuyor. Steelin lüks villalardan çok katlı binalara kadar seçenekler yer alıyor...

Tosyalı Holding Karadağ fabrikasının modernizasyon yatırımı 2016'da tamamlanacak!

Tosyalı Holding, Karadağ’da satın aldığı fabrikada modernizasyon yatırımlarını 2016'da tamamlayacak. Fuat Tosyalı, “Mühendislik çelikleri ürettiğimiz bu fabrikada 2016 yılında 200 bin ton/yıl üretim ve 200 milyon euro ciroya ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

Steelin çelikleri Haberi

Steelin çelikleri

Steelin lüks villalardan çok katlı binalara, ekolojik yaşam ünitelerine kadar farklı estetik ve teknolojik çözümleri bir araya getiriyor.


Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı, yeni markası Steelin ile sektöre teknolojik yenilikler kazandırmaya devam ediyor. Steelin ön üretimli hafif çelik binalar ve ekolojik yapılar konusunda Prefabrik Yapı’nın uzmanlığını hafif çelik yapı sektörüne taşıyor.


Steelin teknoloji, estetik ve sağlamlığı buluşturan ürünleri bir araya getiriyor. Tasarımdaki göz alıcı detaylarla, hafif çeliği sanata dönüştürüyor.


Hafif çelik apartmanlar görmeye hazır olun


Steelin ürün gamında lüks villalardan çok katlı binalara, ofislerden geniş açıklıklı hangar yapılarına; sınırsız seçeneklerle hızlı, ekonomik ve sağlam yapılar bulunuyor. Maksimum dört kata kadar yapımı mümkün olan hafif çelik binalar artık kullanılan yeni teknoloji ve tasarımlar sayesinde sekiz kata kadar çıkabiliyor. Estetikten ödün verilmeden tasarlanan hafif çelik...