06 / 05 / 2024

Steve Jobs kimdir

Steve Jobs kimdir

Apple' ın CEO' su Steve Jobs burada yaşıyordu. California'daki bu evde yaşayan Apple Inc kurucusu- başkanı ve CEO'su olan Steve Jobskarizmatik yönünü evine de yansıtmış...

Steve Jobs'tan altın değerinde 3 ders!

Apple'ın kurucusu, iPhone'un mucidi, NeXT Bilgisayar'ın kurucusu ünlü girişimci Steve Jobs, hayatından altın değerinde dersler veren üç hikayeyi paylaşıyor.

Apple'ın kurucusu Steve Jobs'un ilham veren 7 sözü!

Apple'ın kurucu Steve Jobs'un ilham veren 7 sözünü sizler için derledik. Ayrıntılar haberimizde...

Steve Jobs’un eşi Laurene ada satın aldı!

Kanserden hayatını kaybeden Apple’ın kurucusu Steve Jobs’un eşi Laurene Powell Jobs, Karayip Denizi'nin doğusunda yer alan Antigua ve Barbuda Adası'ndan 60 milyon dolara çok önemli bir kara parçası satın aldı..

Laurene Powell Jobs,San Francisco'dan 16.5 milyon dolara ev aldı!

Teknoloji firması Apple'ın kurucusu Steve Jobs vefat ettikten sonra 'patroniçe' olarak anılmaya başlanan dul eşi Laurene Powell Jobs, San Francisco'da 575 metrekarelik bir malikane satın aldı. 

Steve Jobs Theater, sırlarla dolu mimariye sahip!

Apple’ın yeni telefon modellerini tanıttığı Apple Park’ın içindeki Steve Jobs Theater, sırlarla dolu bir mimari harika. Hürriyet’in özel bir davet için ziyaret ettiği salonda her şey mermerlerin arkasında gizli. Çatı ise desteksiz 44 adet camın üstüne duruyor.

Apple , 5 milyar dolara uzay gemisi bina inşa ediyor!

Apple kurucusu Steve Jobs'un son hayali olan uzay gemisi şeklinde bina şekilleniyor. Uzay gemisi şeklinde binanın maliyeti 5 milyon dolar.

Apple Kampüsü 2'de sona gelindi!

ABD'nin California eyaletinin Cupertino kentinde, her anlamda sıradışı olan bir inşaat bitime yaklaşıyor. 2011'de ölen Apple'ın kurucusu Steve Jobs'ın "Apple Kampüsü 2" adını verdiği, şirketin yeni merkez üssünün açılmasına resmi olmayan açıklamalara göre yalnızca birkaç ay kaldı.

Steve Jobs'tan eşine 16.7 milyar dolarlık miras!

2011 yılında ölen Apple’ın kurucu ortağı ve eski CEO’su Steve Jobs, eşine 16.7 milyar dolarlık miras bıraktı. Şanslı eş milyonlarca dolarlık 4 adet saray gibi evin de sahibi.

İşte Apple'ın yeni binasıyla ilgili şaşırtan gerçekler!

Steve Jobs 2011 yılında dünyanın en iyi ofis binasını yapma fikrini Cupertino Kent Konseyi'ne sunmuştu. Tek amacı Apple için dünyanın en mükemmel binasını inşa ettirmekti. İşte Apple'ın yeni binasıyla ilgili şaşırtan gerçekler...

İşte ünlü CEO'ların ofisleri!

İşte dünyanın önde gelen şirketlerinin CEO'larının ilginç ofisleri. Steve Jobs, Steve Ballmer, Bill Gates...

Steve Jobs'un California'daki evinin değeri 8.45 milyon dolar!

Apple' ın CEO' su Steve Jobs burada yaşıyordu. California'daki bu evde yaşayan Apple Inc kurucusu- başkanı ve CEO'su olan Steve Jobskarizmatik yönünü evine de yansıtmış...

Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark’ı Kuluçka Merkezi açılışı yapıldı!

Geleceğin Bill Gates, Steve Jobs’larını yetiştirmeyi hedefleyen Yıldız Teknik Üniversitesi ( YTÜ ) Teknopark’ ı olan ‘ Kuluçka Merkezi ’ nin açılışı, 21 Şubat 2014 tarihinde düzenlenen bir tören ile gerçekleşti.

Tim Cook, Zorlu Center’daki Apple mağazasının açılışına geliyor!

APPLE kurucusu Steve Jobs’un koltuğunu devralarak şirketin CEO’su olan Tim Cook, Türkiye’ye geliyor. Şubat ayında Zorlu Center’da yer alacak Apple mağazasının açılışına katılacak Cook, Ankara’ya giderek Fatih Projesi hakkında bilgi alacak...

Steve Jobs kimdir Haberi

Steve Jobs kimdir

Apple'ın CEO'su Steve Jobs burada yaşıyordu.


California'daki bu evde yaşayan Apple Inc kurucusu- başkanı ve CEO'su olan Steve Jobskarizmatik yönünü evine de yansıtmış.


California'daki müstakil evin değeri ise 8.45 milyon dolar.


 


Apple Computer, Inc.'ın kurucu ortağıdır. Ölümünden 5 hafta öncesine kadar yeni adıyla Apple Inc. de CEO olarak görev yapmış ve vizyonel yenilikçi yaklaşımlarla bilgisayar endüstrisinde çığır açan birçok yeniliklere imza...