06 / 05 / 2024

Stevie Awards ödülleri kale grubu

Stevie Awards ödülleri kale grubu

Kale Grubu, dünyanın en saygın iş ödüllerinden Stevie Awards’ta, 3 ayrı kategoride altın, gümüş ve bronz ödüllerine layık görüldü. 50’den fazla ülkeden 3 bini aşkın başvurunun değerlendirildi...

Birevim’den 4 yılda 14 Stevie Awards ödülü!

17 ülkeden yüzlerce projenin yarıştığı ve toplam 12 farklı kategoride ödülü kazanan “2020 MENA Stevie Awards”ta Birevim; “Yenilikçilik”, “Yenilikçi Yönetim” ve “Yenilikçi Müşteri İlişkileri” kategorilerinde Altın ödülün sahibi oldu.

Birevim'e A.C.E Awards'tan 2 ödül!

Şikayet platformu "şikayetvar.com"un "A.C.E Awards" ödülleri sahiplerini buldu. Birevim, geceden 2 ödülle ayrıldı.

Birevim, Stevie Awards'tan 4 ödül aldı! 

Birevim, bu yıl ilk kez düzenlenen “MENA Stevie Awards”ta, geliştirdiği özgün "Sürdürülebilir Tasarruf Finansmanı" modeliyle yarattığı dinamizm sayesinde 3 altın, 1 gümüş ödül kazandı...

Bilkent Center'a Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ayrı ödül!

Bilkent Center, prestij ve mükemmelliğin simgesi “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri” tarafından “European Property Awards 2019-2020” “Ticari Yenileme/Geliştirme” Ve “Perakende Mimarisi” kategorilerinde 2 ayrı dalda ödüle layık görüldü...

Akçansa'nın web sitesine Stevie Ödülleri!

Betondafarkindalik.com web sitesi, dünyanın en prestijli yarışmaları arasında gösterilen Uluslararası Stevie Ödülleri’nde, Yapı&Malzeme kategorisinde ödüle layık görüldü.

Birevim'e Stevie Ödülleri’nden 6 ödül!

Bu yıl 17'incisi gerçekleşen 2019 yılı Stevie Ödülleri’nde Türkiye’den 14 firma ödül aldı. Özgün finansal çözüm anlayışıyla sektöre yeni soluk getiren Birevim, toplam 6 ödüle layık görüldü.

CEFIC'e Stevie Adwards'dan 7 ödül birden!

Bu yıl 15. kez verilen Stevie Uluslararası İş Ödülleri sahiplerini buldu. CEFIC tarafından yönetilen CarrefourSA Bursa AVM 15. Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde toplamda 7 ödül aldı.

Vadistanbul'a Stevie Awards'ten üç ödül!

Vadistanbul, uluslararası ödüllerine 3 yeni ödül ekledi. Stevie Awards tarafından  bir Gold Stevie Winner, iki Bronze Stevie Winner olarak üç farklı kategoride ödüllendirildi.

İstMarina AVM Stevie Ödülleri’nden 4 ödül aldı!

Kartal’da sahile sıfır konumda bulunan İstMarina Alışveriş Merkezi, Stevie Ödülleri’nde 3 farklı kategoride 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplam 4 ödül aldı. 

Ege Perla, Stevie Awards'ta 4 ödüle layık görüldü!

Ege Perla, dünyanın en prestijli iş ödülleri programı olan Stevie Awards 15. Uluslararası İş Ödülleri kapsamında dört kategoride ödüle layık görüldü.

Sign Of The City Awards ödülleri için hazırlıklar başladı!

Türk gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen Sign of the City Awards (SotCA) gayrimenkul ödülleri için ilk hazırlıklar başladı.

Linea Tusavul Mimarlık'a German Design Awards ödülü!

European Property Awards - (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri)'nin 2017 yılı kazananları açıklandı. Linea Tusavul Mimarlık'a German Design Awards ödülü layık görüldü.

Royal Group, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ödülle döndü!

Royal Group, Dünya İnşaat Oscarları olarak kabul edilen Inernational Property Awards’da (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) birçok dünya devini geride bırakarak ülkesine iki ödülle döndü.

Stevie Awards ödülleri kale grubu Haberi

Stevie Awards ödülleri kale grubu



Kale Grubu, dünyanın en saygın iş ödüllerinden Stevie Awards’ta, 3 ayrı kategoride altın, gümüş ve bronz ödüllerine layık görüldü. 50’den fazla ülkeden 3 bini aşkın başvurunun değerlendirildiği Stevie Awards’ta finale kalan Kale Grubu, “Saraylı” koleksiyonu ile “Yılın Pazarlama Kampanyası” kategorisinde altın, “Kale Katalog” teknolojisi ile “Entegre Mobil Deneyimleri” kategorisinde gümüş, “Kadın Usta” projesiyle de “Avrupa’da Yılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi” kategorisinde bronz Stevie ödüllerinin sahibi oldu.


Dünya çapında şirket ve organizasyonların farklı kategorilerde yarıştığı “Stevie - International Business Awards”a bu yıl 50’den fazla ülkeden 3 bin 300 başvuru yapıldı. Uluslararası şirket ve organizasyonların yıl içinde gösterdikleri performans ve sosyal hayata yansıyan pozitif katkıları çerçevesinde ödüllendirildiği program kapsamında, 3 ay süren inceleme sonucu finale kalmayı başaran Kale Grubu, finalde de jüri...