05 / 05 / 2024

STFA İnşaat erşat hürmüzlü

STFA İnşaat erşat hürmüzlü

Türkiye'nin gelişimine katkı sağlamak ilkesiyle iki genç inşaat mühendisi Sezai Türkeş ve Feyzi Akkaya tarafından 1938 yılında kurulan STFA 75 yılı aşan yolculuğunda bünyesine yeni değerler katmaya devam ediyor.

İnşaat alanlarındaki atık betonlara çözüm getirildi! Beton geri dönüşüm sistemi ile hem yatırımcı hem de firma kazanacak

İnşaat alanlarındaki atık betonlar için yeni çözüm getirildi. Beton geri dönüşüm sistemi sayesinde hem firmalar hem de yatırımcı kazanmış olacak. İşte beton geri dönüşümü ile ilgili detaylar...

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Sallabaş tarafından kuruldu.

Doların değer kaybetmesi gümüşe yaradı! Gümüş tozu dumana kattı!

Gümüş fiyatları 26 Ekim 2022 Perşembe günü yükselişe geçti. ABD doların değer kaybetmesi ile nefes alan gümüş değer kazanarak tozu dumana kattı. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüşün gram fiyatı kaç lira? 26 Ekim 2022 gümüş fiyatları.

Platin bugün değer kaybediyor! Platin gramı bugün ne kadar?

Yatırım yapmak isteyen yüzlerce yatırımcı altın ve gümüş dışında platini de araştırıyor. Platinin onsu bugün güne 918 dolardan başladı. Platin bugün değer kaybederek güne başlarken platin gramı ne kadar oldu? İşte 25 Nisan 2022 platin gram fiyatı...

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

Erçat İnşaat Altyapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erçat İnşaat Altyapı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Sünbül tarafından kuruldu.

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Karğın tarafından kuruldu.

NYN Tavukçuoğlu İnşaat'ın acı günü! Neşat Tavukçuoğlu vefat etti! 

NYN Tavukçuoğlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Neşat Tavukçuoğlu hayatını kaybetti. 

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi kuruldu!

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Atın tarafından kuruldu.

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik!

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31623 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Boğaziçi Üniversitesi'ndeki inşaat laboratuvarı binasının temeli atıldı!

Boğaziçi Üniversitesi'nin Kandilli Kampüsü'nde yapılacak 'İnşaat Laboratuvarı Binası'nın temel atımı dün gerçekleştirildi. İnşaatın 2021 yılının sonunda bitirilmesi hedefleniyor.

Er Üstün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Üstün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol Abuşoğlu tarafından kuruldu.

Meva Şehir için ön protokol imzaları atıldı!

Türk inşaat sektörünün önemli firmalarından Ünsal Group tarafından Özbekistan'da hayata geçirilen Meva Şehir projesi için ön protokol imzaları atıldı.

STFA İnşaat erşat hürmüzlü Haberi

STFA İnşaat erşat hürmüzlü

Türkiye'nin gelişimine katkı sağlamak ilkesiyle iki genç inşaat mühendisi Sezai Türkeş ve Feyzi Akkaya tarafından 1938 yılında kurulan STFA 75 yılı aşan yolculuğunda bünyesine yeni değerler katmaya devam ediyor. Son olarak, 3 önemli isim de STFA Grubu'na katıldı. Uzun yıllar STFA bünyesinde çok önemli görevler yürüten ve "Türk - Arap Diyalogu Platformu"nun Genel Sekreterliğini yapan Erşat Hürmüzlü STFA İnşaat Grubu Yönetim Kurulu üyesi oldu. Dışişleri Bakanlığımızın önemli isimlerinden Büyükelçi Namık Tan ve British Petroleum (BP) şirketinde uzun yıllardır çeşitli görevleri başarıyla üstlenmiş olan Can Suphi ise STFA Yatırım Holding A.Ş.'nin Yönetim Kurulu'na üye olarak katıldılar.


ERŞAT HÜRMÜZLÜ HAKKINDA


1982 - 2000 arasında STFA bünyesinde Ortadoğu Temsilcisi, Rio - STFA ve Temel Saudia şirketlerinin genel müdürlüğü görevlerini yerine getirmiştir. 2000 yılı sonrası...