05 / 05 / 2024

STFA İnşaat Grup Başkanı Mustafa Karakuş

STFA İnşaat Grup Başkanı Mustafa Karakuş

2015’i ‘zor geçecek bir yıl’ olarak değerlendiren inşaat sektörünün temsilcileri, uluslararası siyasi belirsizliklerin risk olarak kalmaya devam edeceğini, küresel durgunluğun mega kamu projeleriyle aşılacağını öngörüyor

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Şengün tarafından kuruldu.

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkez nakli yapıldı! 

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi.  Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gönüllü tarafından kuruldu.

Nılmo Grup Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nılmo Grup Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vahıd Tızfahm tarafından kuruldu. 

Altınöz Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınöz Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Bagherı tarafından kuruldu.

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

Bissan İnşaat Grup İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bissan İnşaat Grup İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mohsen Fetouh E tarafından kuruldu.

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Dilber Çatılı tarafından kuruldu.

Asrın Grup Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Asrın Grup Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ersin Durmuş tarafınan kuruldu!

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Engin Özel tarafından kuruldu.

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ali Düzgün tarafından kuruldu.

İnvest Smart İnşaat Grup Elektronik Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Smart İnşaat Grup Elektronik Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Seyed Mohsen Hosseını tarafından kuruldu.

Mıllıon Grup İnşaat Basım Yayın Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mıllıon Grup İnşaat Basım Yayın Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

STFA İnşaat Grup Başkanı Mustafa Karakuş Haberi

STFA İnşaat Grup Başkanı Mustafa Karakuş

2014 yılında yaşanan ekonomik durgunluk, 2015 yılı için çok olumlu sinyaller vermiyor. Buna rağmen, ekonominin lokomotifi inşaat sektörü yine de geleceğe çok karamsar bakmıyor. Sektörün önde gelen temsilcileri, 2015 yılında küresel durgunluğun, içerideki mega projelerle aşılacağına inanırken, uluslararası siyasi belirsizliklerin sektör için risk olarak kalmaya devam edeceğini düşünüyor. Sektör temsilcileri ve firma yöneticileri 2015 beklentilerini DÜNYA’ya anlattı. 


İNTES Başkanı Celal Koloğlu, küresel ve bölgesel olumsuzluklara rağmen, Türkiye’nin yakaladığı büyüme trendinde sektörün büyük katkısı olduğunu belirtirken, Türk Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, müteahhitlerin iş yaptıkları ülkelerin ekonomilerinin petrole bağımı olmasının risk oluşturduğuna dikkat çekti. Doğuş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Burak Talu bu risklerin sektörel büyümede ivme kaybına yol açabileceğini söyledi. 


STFA İnşaat Grubu Başkanı Mustafa Karakuş, yatırımların yavaşlama eğiliminde olacağını ifade etti....