17 / 05 / 2024

Stone Group Hotels antalyada otel mi yapıyor

Stone Group Hotels antalyada otel mi yapıyor

Türkiye'de en önemli sektörlerden biri kuşkusuz turizm. Özellikle deniz turizmi açısından Akdeniz çanağında ilk akla gelen destinasyonlardan biri olan Türkiye, alternatif turizm alanında da son yıllarda büyük ilerleme kaydetti.

Moon Stone Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Stone Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ghazva Almalki tarafından kuruldu.

Edelstaal Group ve Orka Hotels'den Muğla'ya 120 milyon Euro'luk yatırım!

Edelstaal Group ve Orka Hotels, yabancı ortaklıkla Muğla’da tema park ve otellerin de bulunduğu 120 milyon Euro'luk yatırım yapacak...

Edelstaal Group Fethiye'de 35 milyon euroya dev tema park inşa ediyor!

Türkiye yatırımlarına devam eden Edelstaal Group ve Orka Hotels yeni proje imza atıyor. Hollanda merkezli Edelstaal Group Fethiye'de 35 milyon euroya dev tema park inşa ediyor. 

Sianji Group'tan yeni bir otel zinciri doğuyor!

Sianji Group, Sianji Hotels zincirleri olarak büyüyecek. Sianji Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır, "Sianji bizim ana markamız olacak" dedi...

Parkside Hotels & Resorts Group, Türkiye’de otel açacak!

Dünyada 22 ülkede 150'nin üzerinde oteli bulunan İngiltere merkezli otel markası Parkside Hotels & Resorts Group ülkemizde otel açmaya hazırlanıyor..

Maxholiday Hotels Stone Palace Side icradan satışta!

Antalya İli Manavgat İlçesi Çolaklı Mahallesi'nde yer alan  Maxholiday Hotels Stone Palace Side icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan otelin bedeli 119 milyon 709 bin 81 TL olarak belirlendi.

Endless Hotels Group'tan Şişli ve Taksim'e 3 otel!

Endless Hotels Group'un bugün İstanbul Taksim'de 3 oteli bulunuyor. Grubun Şişli ve Taksim bölgelerinde inşaat halinde 3 oteli daha var. Bunlardan birisi ise sanat konseptli olacak.

HNA Group, Carlson Hotels'i satın alıyor!

Starwoods Hotels'i Marriott International'a kaptıran Çinliler otel yatırımında inat etti. Çinli HNA Group, Radisson Hotel zincirinin sahibi Carlson Hotels`i satın alıyor.

Stone Group Hotels'in Antalya'daki yeni oteli 2017'de açılacak!

Türkiye'de en önemli sektörlerden biri kuşkusuz turizm. Özellikle deniz turizmi açısından Akdeniz çanağında ilk akla gelen destinasyonlardan biri olan Türkiye, alternatif turizm alanında da son yıllarda büyük ilerleme kaydetti.

Saran Group Adriyatik kıyısına 5 yıldızlı otel açtı!

Saran Group'un yatırımcısı olduğu Odien Hotels, Hırvatistan'daki Grand Hotel Lav&Grand Marina Lav kompleksini satın alıyor. Split kentinde yer alan otel, Starwood Otel ve Resort zinciri bünyesindeki Le Meridien markası tarafından işletiliyor.

Stone Group Antalya'da 7. otelini açacak!

Manavgat'ta faaliyet gösteren Sertaş Turizmin Stone Markalı otellerinin sahibi Ramazan Taş Antalya Kundu Kemerağzı'da yapacağı yeni otelin inşaatına başladı.

Mercure Hotels Topkapı bu ay açılacak!

Mercure Hotels Topkapı şimdiden dolmaya başladı. Niziplioğlu Group'un şehir otelciliği alanında ilk yatırımı olan Mercure Hotels İstanbul Topkapı bu ay kapılarını açacak olmasına rağmen şimdiden yoğun ilgi görüyor.

Royal Tajmahal Hotel Manavgat'ta Haziran 2015'te açılacak!

Stone Group Hotel zincirinin Antalya Manavgat'ta başladığı 4 yıldızlı Royal Tajmahal Otel projesi 15 Haziran 2015 yılında açılacak. Royal Tajmahal Otel, 75 milyon TL proje bedeline sahip...

Stone Group Hotels antalyada otel mi yapıyor Haberi

Stone Group Hotels antalyada otel mi yapıyor

Türkiye'de en önemli sektörlerden biri kuşkusuz turizm. Özellikle deniz turizmi açısından Akdeniz çanağında ilk akla gelen destinasyonlardan biri olan Türkiye, alternatif turizm alanında da son yıllarda büyük ilerleme kaydetti.Bütün bu gelişmelere rağmen Antalya halen yabancı turistlerin en çok ziyaret ettiği illerin başında geliyor.


2014 yılında 41.4 milyon turist ağırlayan Türkiye, buna karşılık 34.3 milyar dolar gelir elde etmişti. Ülkemize en çok turist gönderen ülkeler sıralamasında Almanya birinci, Rusya ise ikinci sırada yer alıyor. Malum uçak krizi nedeniyle Rusya'dan gelen turist sayısı dibe vurmuş durumda. Rusların en çok Antalya'yı ziyaret ettiklerini hatırlatalım.


Önceki hafta yolumuz Antalya'ya düştü. Her ne kadar sezon sonu olsa da Rusların yokluğu gerçekten de hissediliyor. Bunu biz değil esnaf da dile getiriyor. Buna rağmen dev otel yatırımlarının sürdüğüne...