22 / 05 / 2024

stopaj indirimi uzatıldı

stopaj indirimi uzatıldı

Mevduat hesabı faizleri ile kar paylarından yapılan stopaj indirimi için süre 31 Mayıs'a kadar uzatıldı. Karar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Kur Korumalı Mevduat'ta stopaj indirimi süresi uzatıldı!

Türk lirası mevduatları ve katılım hesaplarında stopaj indirimi süresinin uzatılmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Son dakika! Türk lirası mevduata stopaj indirimi süresi uzatıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzası ile Resmi Gazete'de yayınlanan karar doğrultusunda Türk lirası mevduata stopaj indiriminde süre tekrar uzatıldı.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan duyurdu: O süre uzatıldı!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan: '' Türk Lirası mevduatlarındaki stopaj oran indirimlerinin süresi uzatıldı.'' ifadesini kullandı.

Kira stopaj indirimi resmen süresi uzatıldı!

Kira stopaj oranı ve KDV indirim hakkında devam kararı çıktı. Alınan karara göre indirim süresi 31 Temmuz tarihine kadar uzatıldı. 

Bankada parası olanlar dikkat! Süre uzatıldı!

Mevduat hesabı faizleri ile kar paylarından yapılan stopaj indirimi için süre 31 Mayıs'a kadar uzatıldı. Karar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Kira sertifikalarında stopaj indirimi uzatıldı!

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına göre, bugün sona erecek olan stopaj indiriminin süresi 31 Mayıs’a kadar uzatıldı.

İş yeri kiralarında KDV ve stopaj indirimi ne zamana kadar devam edecek?

31 Temmuz 2020 tarihli ve 31202 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan 2812 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile, bazı hizmetlerin KDV oranlarında değişiklik yapıldı. Peki İş yeri kiralarında KDV ve stopaj indirimi ne zamana kadar devam edecek?

Konutta vergi indirimi desteği 31 Aralık’a uzatıldı!

Konut, otomotiv, beyaz eşya ve mobilyada vergi indirimleri uzatıldı. İkinci el otomobildeki KDV uyuşmazlığı sorunu çözüldü. Vergi indirimlerinin iç talebi canlandırarak, büyümeye pozitif etki yapması bekleniyor...

Tapu harcı ve KDV indirimi 31 Aralık 2019'a kadar uzatıldı!

Cumhurbaşkanlığı'ndan gelen son dakika açıklamasına göre, tapu harçlarında vergi indirimleri uzatıldı. Daha önce 31 Mart'ta sona ereceği açıklanan ÖTV ve KDV indirimlerinin 31 Aralık'a kadar uzatıldığı belirtildi.

Tapu harcı ve KDV indirimi uzatıldı!

Yeni yıla girerken gayrimenkul sektörüne müjdeyi veren Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, yaptığı açıklamada tapu harcı ve KDV indiriminin uzatıldığını duyurdu...

Tapu harcı ve KDV indirimi resmen uzatıldı!

Tapu harcı ve KDV indirimi resmen uzatıldı. Vatandaşlar indirimli tapu harcı ve KDV oranlarından yıl sonuna kadar yararlanabilecek...

Gayrimenkul gelir vergisinde beyanname süresi uzatıldı!

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından duyurulan karar gereğince gayrimenkul gelir vergisinde beyanname verme süresi 2 Nisan akşamına uzatıldı..

Riva'daki değerli gayrimenkullerin ihale süresi uzatıldı!

İstanbul'un Beykoz ilçesi Çayağzı (Riva) Mahallesi'nde özelleştirme ihalesine çıkarılan gayrimenkullerin ihale süresi uzatıldı..

stopaj indirimi uzatıldı Haberi

stopaj indirimi uzatıldı

Mevduat stopaj oranları ile ilgili Eylül 2020 tarihinde 3 aylığına getirilen ve Aralık ayında da 3 aylık uzatma yapılan mevduattaki stopaj kesintileri uygulamasının 31 Mayıs tarihine kadar uzatıldığına ilişkin Cumhurbaşkanlığı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararına göre, bugün sona ermesi öngörülen stopaj indiriminin süresi 31 Mayıs'a uzatıldı.

Ekim ayında altı aylık süre için alınan karar ile, TL mevduatlarda vadesiz ve ihbarlı hesaplar ile 6 aya kadar vadeli hesaplarda yüzde 15 olan oran yüzde 5'e, 1 yıla kadar vadeli hesaplarda yüzde 12 olan oran yüzde 3'e indirilirken, 1 yıldan uzun vadeli hesaplarda yüzde 10 olan stopaj oranı sıfırlanmıştı.

Karar kapsamında, stopaj indirimi; 1 Nisan'dan itibaren açılan veya vadesi yenilenen hesaplar, bu...