15 / 05 / 2024

Story Banyo Mobilyası

Story Banyo Mobilyası

Seramik sağlık gereçleri alanında Türkiye’nin öncü firmalarından olan Creavit, tasarımlarıyla göz dolduran, çeşitleriyle her zevke hitap eden ve işlevsellikleriyle hayatı kolaylaştıran banyolara imza atmayı sürdürüyor.

Ideal Standard’dan Dubai'ye Banyo Tasarım Merkezi!

Dünya devi Ideal Standard, banyo ve mutfak armatürlerinden seramik ürünlere, banyo mobilyasından akrilik ürünlere varıncaya kadar yüzlerce ürünü kullanıcıların beğenisine sunduğu “Banyo Tasarım Merkezi”ni Dubai’de açtı.

Creavit'ten yeni Art Banyo serisi!

Banyoları sanat eserine dönüştürme konusunda bir sihirbaz olan Creavit, Art Banyo Mobilyası ile klasiğin modernize edilmiş halini sadelik ve şıklıkla yeniden yorumluyor.

Epic Banyo mobilyası: Modern hayatta dinlendirici bir etki!

Creavit’inEpic banyo mobilyası gündelik hayatında oldukça sosyal, hayatı paylaşan ve zevklerinden ödün vermeyen kullanıcılar için rahatlatıcı, estetik ve fonksiyonel çözümler sunuyor.

ORKA Cunda ile klasik tarzın modern yorumu!

Cunda gibi özgün, altın gibi gösterişli, beyazın saflığı gibi asil bir banyo mobilyası... CUNDA ile klasiğin modern yorumu geçmişe dönük izleri günümüze taşıyor.

Ideal Standard banyo ürünlerini Yapı Fuarı'nda tanıtıyor!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip, dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, devrim niteliğindeki son teknoloji ürünlerini Yapı Fuarı’nda tanıttı.

Turquality Projesi ile Türk mobilyası Milano'da tanıtılıyor!

İtalyan modasının mobilya simgesi haline gelen Salone Internazionale del Mobile Fuarı, Türk mobilyacılarına da evsahipliği yapıyor. Milano'da düzenlenen mobilya tasarım haftasında ilk kez Turquality Projesi ile Türk mobilyası tanıtılıyor.

Bien Seramik'in Organic banyo serisine 2 ödül!

Bien Seramik’in tasarladığı, kendi sınıfında bir ilk olan ‘Organic’ banyo serisi tasarım dünyasının iki önemli ödülü olan ‘Red Dot Design Award’ ve ‘A’Design Awards’ı aldı.

Tema Banyo'dan Niğde'ye güneş enerjisi santrali!

Yapı malzemeleri sektörünün oyuncularından Tema Banyo, güneş enerjisine yatırım yapmaya hazırlanıyor. Tema Banyo, Niğde'de kuracağı güneş enerjisi santrali ile yılda 1.6 milyon kw/saat enerji üretecek.

Tema Banyo, güneş enerjisine yatırım yapacak!

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, güneş enerjisine yatırım yapmaya hazırlanıyor. Tema Banyo, Niğde’de kuracağı güneş enerjisi santralı ile yılda 1.6 milyon kw/saat enerji üretecek.

İtalya markası ISVEA banyo ürünlerini Almanya'da tanıttı!

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, ödüllü tasarımları ve yenilikçi modern yaklaşımıyla sergilediği 12 seri ürünle sektörün önemli fuarlarında ISH Frankfurt'a damgasını vurdu.

TİMKODER Tema Banyo’yu ziyaret etti!

Yapı malzeme sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, Beylikdüzü fabrikasının kapılarını Tesisat İnşaat Sanayi Malzemecileri Derneği (TİMKODER) üyelerine açtı.

Creavit'ten yeni Story Banyo Mobilyası!

Seramik sağlık gereçleri alanında Türkiye’nin öncü firmalarından olan Creavit, tasarımlarıyla göz dolduran, çeşitleriyle her zevke hitap eden ve işlevsellikleriyle hayatı kolaylaştıran banyolara imza atmayı sürdürüyor.

Tema Banyo ürünlerini UNICERA'da tanıttı!

Tema Banyo, Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA’da yenilikçi ürünlerini son teknoloji ürünleriyle donattığı çok özel bir standla tanıttı. Tema Banyo’nun portföyündeki 400’e yakın ürününü tanıttığı standı ziyaretçi akınına uğradı!

Story Banyo Mobilyası Haberi

Story Banyo Mobilyası

Banyosunu güzelleştirmek isteyenler için yepyeni bir alternatif olan Story Banyo Mobilyası, kişisel tarihleri güzel anılarla süsleyecek, şık ve işlevsel bir kahraman. İlhamını ‘hikâye’ kelimesinden alan bu ürün, 120 cm’lik alt modülü banyolarda ihtiyaç duyulan her eşyaya yer sağlıyor. Siyah ve beyaz granit tezgah seçeneğini; kapaklardaki klasik çizgiler ve dairesel desenlerle bütünleştirerek, şık aynası, uyumlu armatür ve lavabosuyla banyoların güzelliğini tamamlıyor. Story, hem göze hem ihtiyaca hitap ederek, banyolara özel bir hava katıyor.


Yıllardır banyolara kimlik kazandıran Creavit, alanında getirdiği yenilikler ve özgün tasarımları ile dünyanın 60 farklı ülkesinde de kalite ve şıklık arayışında olan insanlara seslenmeyi sürdürüyor. Tamamı Türkiye’de üretilen ürünleri ile dünyanın beğenisini kazanırken; işlevselliği tasarım kültürüyle birleştirip banyoları gerçek birer yaşam alanlarına çeviren Creavit, sürekli kendini yenileme ilkesiyle...