21 / 05 / 2024

Strada proje fiyatı

Strada proje fiyatı

Bahçeşehir Strada Akzirve ödeme şartları kapsamında yüzde 1 peşinat fırsatı sunuluyor. Strada Bahçeşehir'de ilk etap 2018 sonunda teslim ediliyor...

Proje ve Kontrolluk İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ 2022!

Proje ve Kontrolluk İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ bugünkü 31754 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Proje ve Kontrolluk İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ 2021!

Proje ve Kontrolluk İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ bugünkü 31586 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Proje ve Kontrolluk İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ!

Proje ve Kontrolluk İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ bugünkü 31392 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türker Proje'den olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul'ün payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak şirketin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmayıp, faaliyetleri ve finansal durumunda herhangi bir değişiklik bulunmamaktadır...

Proje ve Kontrolluk İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ!

Proje ve Kontrolluk İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ bugünkü 31205 Sayılı Resmi Gazete'te yayımlandı.

Proje ve Kontrollük İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ!

Proje ve Kontrollük İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ bugünkü 31044 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak fiyat artış oranları 2019!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 2019 yılı itibariyle uygulanacak proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak fiyat artış oranları Resmi Gazete'de yayımlandı..

Proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak fiyat artış oranları Temmuz 2018!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 1 Temmuz 2018 tarihinden itibaren uygulanacak proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak fiyat artış oranları Resmi Gazete'de yayımlandı..

Proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak fiyat artış oranları 2018!

Proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak fiyat artış oranları 2018 bugün belli oldu. Proje ve Kontrollük İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ, Resmi Gazete'de yer aldı..

Strada Plus Akzirve Bahçeşehir fiyat listesi 2018!

Strada Plus Akzirve Bahçeşehir fiyat listesi 2018 kapsamında projede daireler 239 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Strada Plus Konutları Bahçeşehir fiyat listesi!

Strada Plus Konutları Bahçeşehir fiyat listesi 239 bin TL'den başlıyor. 1+1'den 5+1'e kadar konut seçenekleri sunulan proje Akzirve Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor...

Akzirve Strada Plus proje teslimleri!

Strada Plus projesi Bahçeşehir'de 250 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. Peki Akzirve Strada Plus proje teslimleri ne zaman?

Strada Plus detaylı fiyat listesi!

Strada Plus detaylı fiyat listesi 239 bin TL'den başlıyor. 250 milyon dolar yatırım değeriyle yükselen projede yüzde 1 peşinat avantajı sunuluyor...

Strada proje fiyatı Haberi

Strada proje fiyatı


105 bin metrekare alanda yükselen Strada projesi İstanbul Bahçeşehir'de Akzirve Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Strada Bahçeşehir projesi üç etapta toplam 2 bin 500 daire ve 100'ün üzerinde dükkandan meydana geliyor.


Strada Bahçeşehir projesinde ilk etapta 747 daire satışa sunuldu. Strada Bahçeşehir ev fiyatları 240 bin TL'den başlayarak değişiyor.


Bahçeşehir Strada Akzirve ödeme şartları kapsamında 40 ay vadeli olarak veya yüzde 1 peşinatla ödemeler yapılıyor. Peşin alımlarda yüzde 10 indirim sağlanıyor.


Aralık 2018'de ilk etabı teslim edilen Strada Bahçeşehir projesinde yürüyüş yolları, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, alışveriş alanları, otopark gibi ortak alanlar olacak.



Tel: 444 33 58

Web: www.stradabahcesehir.com

Gülcihan...