18 / 05 / 2024

strong izolasyon

strong izolasyon

MGB Yapı Sistemleri, Eskişehir EMKO Sanayi Sitesi’ ndeki toplam bin 200 metrekare alanda yer alan üretim tesislerinde bugüne kadar 4 bin metrekarelik Strong üretimi gerçekleştirdi...

Strong Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Strong Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Ceylan ve  Hüseyin Demir tarafından kuruldu.

Binalarda sismik izolasyon sistemleri depremde can ve mal kaybını engelliyor!

İAÜ AFAM Müdürü Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan ve Lisansüstü Öğrencisi Ercan Ekinci, sismik izolasyon sistemlerinin muhtemel bir depremde can ve mal kaybını sıfıra indirebileceğine dikkat çekti.

Strong Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Strong Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  500 bin TL sermaye bedeli ile Mazen Shuaeb ve Shahd    Alalı tarafından kuruldu.

Pandemi hastanelerinin izolasyon sistemlerinde Legrand Grup imzası! 

Koronavirüsle mücadele kapsamında inşa edilen pandemi hastanelerinin izolasyon sistemleri, inform Elektronik kesintisiz güç kaynakları ve ameliyathane kontrol panoları Legrand Grup imzasıyla yapıldı...

32 milyon yurttaşın evinde izolasyon sorunu var!

2017 yılında 80 milyon yurttaşın 32 milyonu evlerindeki izolasyon sorunundan dolayı ısınamadı. 

Strong Buıld Turkey İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Strong Buıld Turkey İnşaat Anonim Şirketi Mohammad Yasın Stanıkzaı ve Mohammad Shafı Stanıkzaı ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Batman'da inşaat sektörünün tercihi sıvı izolasyon!

İnşaat sektörünün tercih ettiği sıvı izolasyon, son dönemlerde inşaatlarda tercih ediliyor. Her dönem Batman'da canlı olan inşaat sektörü, şehrin can damarı gibi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü izolasyon boyalarla kaplanıyor!

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü asfaltlama öncesi paslanmayı önleyen özel izolasyon boyalarıyla kaplanıyor. Ramazan Bayramı öncesine yetişecek köprüden özel araç sürücüleri 120 kilometrelik hızla geçebilecekler.

Karakuş İzolasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakuş İzolasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, İlhani Karakuş tarafından 30 bin TL sermaye ile 30 Kasım'da Bağcılar, Yavuz Selim Mahallesi, Birlik Caddesi'nde kuruldu.

Güler İzolasyon İnşaat Malzemeleri Hırdavat Elektrik Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güler İzolasyon İnşaat Malzemeleri Hırdavat Elektrik Bilişim Ticaret Limited Şirketi, Tuncay Güler tarafından 10 bin TL sermaye ile 30 Kasım'da Esenler, Havaalanı Mahallesi, Forum Sokak'ta kuruldu.

Çatısan Çatı İzolasyon Demir Çelik Mühendislik Akaryakıt Taş. İnşaat San.ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb. açıldı!

Çatısan Çatı İzolasyon Demir Çelik Mühendislik Akaryakıt Taş. İnşaat San.ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb. Mevlüt Suat Değirmecioğlu Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Büyükçekmece, Çakmaklı Mahallesi'nde açıldı.

Kilis müzesinin çatısı onarılıyor!

7 Ağustos 2015 tarihinde Kilis müzesinin çatısında işçiler izolasyon malzemesini kaynak yaparken çıkan yangında çatı kısmı tamamen yanmıştı. Müzenin çatısı onarılmaya başlandı.

Kilis Müzesi'nin çatısı onarılıyor!

Yangında zarar gören Kilis Müzesi'nin çatısı onarılmaya başlandı. 7 Ağustos 2015 tarihinde Kilis Müzesi'nin çatısında işçiler izolasyon malzemesini kaynak yaparken çıkan yangında çatı kısmı tamamen yanmıştı.

strong izolasyon Haberi

strong izolasyon


Geliştirdiği yüksek yalıtımlı dış cephe duvar bloğu olan Strong’u piyasaya sunan MGB Yapı Sistemleri, Eskişehir EMKO Sanayi Sitesi’ndeki toplam bin 200 metrekare alanda yer alan üretim tesislerinde bugüne kadar 4 bin metrekarelik Strong üretimi gerçekleştirdi.


Strong’un Türkiye ve dünyada üç katmanlı tek yalıtım malzemesi olma özelliği ile inşaat sektöründe kullanılan diğer sistemlerden ayrıldığını savunan MGB Yapı Sistemleri Firma Sahibi Mehmet Gürkan Besler, üzerinde iki yıl çalıştıkları ve patenti kendilerine ait olan bu ürün ile yakıtta yüzde 60, malzeme kullanımında ise yüzde 40’a yakın tasarruf sağlanacağını iddia etti.


Ürünün binalarda yüzde 50’ye varan ısı yalıtımı sağladığına dikkat çeken Besler, “Strong, çift taraflı izolasyon ve ortasındaki yalıtım malzemesinden oluşan hafif beton sayesinde daha yüksek ısı ve ses yalıtımı sağlıyor. Mono blok yapısından dolayı...