13 / 05 / 2024

Studio 13 projeleri

Studio 13 projeleri

Çağdaş ve dinamik yaşam alanları yaratan Studio 13, Unilever’in çevre dostu ve dünyanın ilk ‘Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik (LEED)’ sertifikası almaya aday Algida fabrikasının iç mimarisini Konya’da tasarladı.

TOKİ'den 13 yeni millet bahçesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı 13 şehirdeki yeni millet bahçesi projeleri için start verdi.

Kentsel dönüşüme 13 milyar lira kaynak!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, kentsel dönüşüm projeleri için 2012 yılından bugüne kadar yaklaşık 13 milyar lira kaynak kullanıldığını söyledi...

CNR Emlak Fuarı 13 Aralık'ta başlıyor!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuarı CNR Emlak  6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri Ve Finansmanı Fuarı, 13-16 Aralık 2018 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de kapılarını açacak. 

Nivo Projeleri Körfez yatırımcısıyla buluştu!

Cathay Group, Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy Projeleri’ni, 11-13 Eylül 2017 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri (BAE)’de gerçekleşen Cityscape Dubai’de tanıttı.

Samsun'da 13 yılda 15 bine yakın yeni konut yapıldı!

Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçedeki yatırımları ve projeleri anlattı. Genç, ''13 yılda 15 bine yakın yeni konut yapıldı'' şeklinde konuştu.

Yeni konut projeleri Haziran'da hız kesti!

Mayıs ayında 13 yeni projeyi görücüye çıkaran inşaat firmaları yeni projeleri için Eylül ayını bekliyor.

İzmir'in dev viyadük projeleri için için 13 firma yarıştı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’yı Otogar’a bağlayacak 2,5 kilometrelik tünel ihalesinden hemen iki gün sonra, aynı güzergahtaki 2 viyadük ile 3 adet karayolu alt ve üstgeçidi kapsayan yol ve kavşak düzenlemesi için ihaleye çıktı. Büyükşehir’in bu önemli projesine 13 firma teklif sundu.

TOKİ, İstanbul'da 13 ilçeyi dönüştürecek!

Türkiye genelinde 54 ilde kentsel dönüşüm projeleri hayata geçiren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 2017’de İstanbul’un dönüşümüne ağırlık verecek. İdare 13 ilçede yaklaşık 15 bin konutta kentsel dönüşüm yapacak.

Mersin'de 13 milyon TL'lik kavşak 3 ayda tamamlanacak!

13 milyon lira bütçeli kavşak, yaklaşık 3 ayda tamamlanacak. Kentsel Tasarım ve Yenileme Projeleri kapsamında yapüan çalışmalarla da, kente yeni bir çehre kazandırılıyor.

İşte Nisan'da satışa çıkan 13 konut projesi!

Uzun süredir sessiz olan konut sektörü bahar ayının gelmesi ile birlikte hareketlendi. Nisan ayında markalı konut projeleri konut alıcılarına projelerini tanıtmak için adeta birbirleri ile yarıştılar. İşte Nisan'da lansmanı yapılan 13 proje..

TOKİ İstanbul projeleri 2016!

13 yılda toplam 700 bin konut üreten ve 2016'da İstanbul'da da toplam 7 bin 500 konut üretecek olan TOKİ İstanbul'un hangi ilçelerinde konut inşa edecek? İşte TOKİ İstanbul projeleri 2016...

TOKİ Anadolu yakası 2016 projeleri!

Türkiye’nin konut ihtiyacını karşılamakta başrolü oynayan TOKİ 13 yılda 700 bin konut üretti. 2016'da İstanbul Anadolu yakasında da konut üretecek olan TOKİ Anadolu yakası 2016 projeleri nerede olacak? İşte TOKİ Anadolu yakası 2016 projeleri...

Osmaniye TOKİ Konutları başvuruları 24 Nisan-13 Mayıs 2015!

Konutların başvuruları 24 Nisan -13 Mayıs 2015 tarihleri arasında kabul edilecek" dedi. Abdulkadir AVCI Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), dar gelirli vatandaşlarımızın konut ihtiyacını karşılamak amacıyla yeni projeleri satışa sunuyor.

Studio 13 projeleri Haberi

Studio 13 projeleri

Genç ve yenilikçi bir iç mimarlık ofisi olarak, uluslararası markalar için uzmanlık ve yaratıcılığını ön plana çıkararak birbirinden dinamik projeler gerçekleştiren Studio 13, dünyanın ilk ‘Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik (LEED)’ sertifikası almaya aday Unilever’in Konya’daki Algida dondurma fabrikasının iç mimarisini tasarladı.

Studio 13 Kurucu Ortağı Deniz Yetkin: ‘Studio 13 olarak, dünyanın ilk LEED sertifikalı çevre dostu dondurma fabrikası olmaya aday Algida Konya fabrikasının iç mimarisini tasarlayarak çevreye duyarlı yeşil ofis ile enerji ve su tasarrufunu en üst düzeye taşımakla beraber, çalışanlar için de çok daha verimlilik sağlayacak bir tasarım gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Unilever’in bundan sonra inşa edeceği fabrikaların inşa ve tasarım standartlarını gösteren örnek dondurma fabrikası olma niteliği de taşıyacak olan Algida Konya fabrikası, bizim de hedefimiz olan...