13 / 05 / 2024

Studio 13 ulaşım

Studio 13 ulaşım

Çağdaş ve dinamik yaşam alanları yaratan Studio 13, Unilever’in çevre dostu ve dünyanın ilk ‘Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik (LEED)’ sertifikası almaya aday Algida fabrikasının iç mimarisini Konya’da tasarladı.

Türkiye mega projelerle ulaşım sektöründe ön sıralarda!

Türkiye'de son 13 yılda yapılan mega projeler dünya ulaşım sektöründe dikkat çekiyor. Bu projeler kapsamında karayolu koridorlarının toplam uzunluğu 10 bin kilometre'yi buluyor.

Ahmet Arslan'dan İzmir'e 13 ulaşım projesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir'de yapılan ve yapılması planlanan 13 ulaşım projesini anlattı.

Brooklyn Park ulaşım bilgileri!

Toplam 731 daire ve 13 ticari birimden meydana gelen Brooklyn Park projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda inşa ediliyor. Brooklyn Park ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

İzmir Bornova 4S ulaşım!

İzmir Bornova 4S ulaşım bilgileri kapsamında projenin Bornova Devlet Hastanesi karşısında olduğunu söyleyebiliriz. S N Forum Yapı tarafından inşa edilen proje 13 bin metrekare kapalı alandan oluşuyor.

Çukurova Üniversitesi Çevre ve Ulaşım Çalıştayı düzenleyecek!

Adana'daki Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Peyzaj Mimarlığı Bölümü, TÜBİTAK'ın da desteğiyle, 13- 14 Mayıs tarihlerinde uluslararası katılımlı "Çevre ve Ulaşım Çalıştayı" düzenleyecek.

NEH İnşaat Turizm ve Otelcilik Ulaşım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NEH İnşaat Turizm ve Otelcilik Ulaşım Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te, 13 Mart 2015'te Rafık Ismayılov Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Westside İstanbul ulaşım!

Westside İstanbul ulaşım bilgileri haberimizde bulunuyor. İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen projede dükkan fiyatları 450 bin TL ile 13 milyon TL arasında değişiyor.

Nef Merter 13 Evleri ulaşım

673 adet konut, 168 home-office ve 37 mağazadan oluşan Nef Merter 13 Evleri ulaşım bilgileri kapsamında projenin satış ofisi adresi şöyle: Maltepe Mah. Eski Çırpıcı Yolu No:3 Zeytinburnu İstanbul/Türkiye...

Nef Merter 13 ulaşım

Sosyal donatı alanları arasında; otopark, 24 saat güvenlik, spor tesisleri, yüzme havuzu yer alan Nef Merter 13 ulaşım bilgileri kapsamında projenin İstanbul Merter bölgesinde hayata geçirildiğini söylemek mümkün...

Bodrum Gümbet Evleri ulaşım!

13 adet parsel üzerinde konumlanan Bodrum Gümbet Evleri ulaşım bilgilerine göre projenin Muğla-Bodru-Gümbet'te inşa edildiğini söylemek mümkün. İbak İnşaat projesi olarak hayata geçirilen projede konut satışlarına devam ediliyor...

Ege Yakası Halkalı ulaşım bilgileri!

İstanbul Halkalı'da inşa edilen ve teslimlerinin 2016 Nisan ayında yapılması planlanan Ege Yakası Halkalı ulaşım bilgilerine göre projeye 0212 310 13 50 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.

Kurtköy Modakent Terminal ulaşım!

Kurtköy Modakent Terminal ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Kurtköy 'de yükselen Modakent Terminal Kurtköy Projesi kapsamında 216 adet konut ve 13 adet ticari birim bulunuyor.

Studio 13’ten çevre dostu dondurma fabrikası tasarımı!

Çağdaş ve dinamik yaşam alanları yaratan Studio 13, Unilever’in çevre dostu ve dünyanın ilk ‘Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik (LEED)’ sertifikası almaya aday Algida fabrikasının iç mimarisini Konya’da tasarladı.

Studio 13 ulaşım Haberi

Studio 13 ulaşım

Genç ve yenilikçi bir iç mimarlık ofisi olarak, uluslararası markalar için uzmanlık ve yaratıcılığını ön plana çıkararak birbirinden dinamik projeler gerçekleştiren Studio 13, dünyanın ilk ‘Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik (LEED)’ sertifikası almaya aday Unilever’in Konya’daki Algida dondurma fabrikasının iç mimarisini tasarladı.

Studio 13 Kurucu Ortağı Deniz Yetkin: ‘Studio 13 olarak, dünyanın ilk LEED sertifikalı çevre dostu dondurma fabrikası olmaya aday Algida Konya fabrikasının iç mimarisini tasarlayarak çevreye duyarlı yeşil ofis ile enerji ve su tasarrufunu en üst düzeye taşımakla beraber, çalışanlar için de çok daha verimlilik sağlayacak bir tasarım gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Unilever’in bundan sonra inşa edeceği fabrikaların inşa ve tasarım standartlarını gösteren örnek dondurma fabrikası olma niteliği de taşıyacak olan Algida Konya fabrikası, bizim de hedefimiz olan...