05 / 07 / 2024

Studio A Mimarlık Limited Şirketi adresi

Studio A Mimarlık Limited Şirketi adresi

Studio A Mimarlık Limited Şirketi, Cansu Altıntaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Ekim 'de İstanbul, Kadıköy, Hasanpaşa Mahallesi, Andelip Esat Sokak 'ta kuruldu.

1113 Design Studio İç Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

1113 Design Studio İç Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bukle Can ve Ufuk Can ortaklığında kuruldu.

Studio Om Mimarlık Tasarım Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Om Mimarlık Tasarım Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Özge Meriç ve Sadettin Nedim ortaklığında kuruldu.

Prıma Materıa Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prıma Materıa Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Albayrak tarafından kuruldu.

Studio Visio By Kaleli Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Visio By Kaleli Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağan Kaleli tarafından kuruldu.

Studio A10 Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Studio A10 Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özturan tarafından kuruldu.

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Caner İşlemecioğlu tarafından kuruldu.

Müa Mimarlık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Müa Mimarlık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Bilgiç tarafından kuruldu.

Paşa Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşa Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüphan Paşa Demir ve Yakuphan Paşa Demir ortaklığında kuruldu. 

Basamaklar'19 TSMD Mimarlık Merkezi'nde açılışını yaptı!

TürkSMD Mimarlık Öğrencileri Proje Sergisi “Basamaklar”a TSMD Mimarlık Merkezi 6. kez ev sahipliği yaptı...

MC Çelik İnşaat Mimarlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul şubesi açıldı!

MC Çelik İnşaat Mimarlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul şubesi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

G Desing Studio Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

G Desing Studio Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL TL sermaye bedeli ile Gülay Aygül tarafından kuruldu.

Elips Tasarım Mimarlık'a International Architecture Awards'tan Dört Ödül!

The Architecture Community tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen International Architecture Awards'tan Elips Tasarım Mimarlık'a dört ödül verildi. 

Him Mimarlık Danışmanlık İnşaat Mühendislik Ve Turizm Sanayi Tic. Limited Şirketi Zekeriyaköy Şubesi açıldı!

Him Mimarlık Danışmanlık İnşaat Mühendislik Ve Turizm Sanayi Tic. Limited Şirketi Zekeriyaköy Şubesi bugün 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Studio A Mimarlık Limited Şirketi adresi Haberi

Studio A Mimarlık Limited Şirketi adresi

Studio A Mimarlık Limited Şirketi, Cansu Altıntaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Kadıköy, Hasanpaşa Mahallesi, Andelip Esat Sokak'ta kuruldu.


Studio A Mimarlık Limited Şirketi iş konusu; -Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve fotogrametri mühendisliğinin...