07 / 05 / 2024

Studio City yücesoy Studio City kampanya

Studio City yücesoy Studio City kampanya

Emlak sektörünü hareketlendirmek için başlayan düşük sabit faiz kampanyasına bir destek de Yücesoy Mühendislik'ten geldi.

Selena Gomez evini tam 2,3 milyon dolara sattı! 

Ünlü pop yıldızı Selena Gomez, Studio City, California'daki evini 2,3 milyon dolara sattı. 296 metrekarelik alana sahip olan ev, üç yatak odası, iki buçuk banyo ve birinci sınıf güvenlik sistemiyle donatılmış.

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Yücesoy Kuzeyşehir'de teslimler başladı!

 22 bin metrekarelik peyzaj alanıyla dikkat çeken İzmir Yücesoy Kuzeyşehir projesinde daire teslimleri başladı. 

Yücesoy Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Yücesoy Yapı Denetim Limited Şirketi  Ataşehir’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile  İsmail Yücesoy tarafından kuruldu.

Zsy Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Zsy Yapı Denetim Limited Şirketi  Sancaktepe’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile  Yusuf Yücesoy tarafından kuruldu.

Yücesoy Mahalle'de anahtar teslimleri başladı!

İzmir'in en büyük inşaat şirketlerinden biri olan Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen Yücesoy Mahalle projesinde anahtar teslimleri başladı

Sarah Hyland ve Well Adams Studio City'de ev aldı!

Her ikisi de dizi oyuncusu olan Sarah Hyland ile bir süre önce nişanladığı meslektaşı Well Adams, Studio City'de gösterişli bir ev satın aldı.

City Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

City Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Altay tarafından kuruldu.

Çin Universal Studio 2021'de açılacak!

Çin’in başkenti Beijing’de inşaatı süren Universal Studio, 2021 yılında açılacak. Dünyada beşinci ve Asya’da üçüncü Universal Studio olan Beijing’de bulunan park tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak.  

Kurdaki gevşeme gayrimenkulde fırsata dönüşebilir!

İzmir Liva City Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Yalınızoğlu, piyasalardaki beklentileri değerlendirdi. Yalınızoğlu, "Kurdaki gevşeme gayrimenkulde fırsata dönüşebilir" dedi...

Mychal Kendricks Studio City'de 2.1 milyon dolara ev aldı!

Seattle Seahawks oyuncusu Mychal Kendricks, Studio City'de çağdaş tarzda dizayn edilen bir evi 2 milyon 77 bin dolara satın aldı.

Trakia Yapı İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trakia Yapı İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 250 bin TL sermaye bedeli ile A.Çetin Yücesoy ve Zülküf Ayık ortaklığında kuruldu. 

Cem Yücesoy: Konutta balon yok!

İzmir'in geleceğine ve potansiyeline güvendiklerini söyleyen Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, “İzmir'de diğer şehirlerdeki gibi konut balonu yok. Işıkları yanmayan yeni proje de bulunmuyor'' diye konuştu.

Studio City yücesoy Studio City kampanya Haberi

Studio City yücesoy Studio City kampanya

Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, İzmir Menemen Seyrek'te bulunan Studio City projesinde ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 70 konut kredisinin 0.79 faiz oranıyla sunulduğunu veya yüzde 50'si peşin yüzde 50'si kredi olmak üzere 60 ayda sıfır faiz uyguladıklarını açıkladı. Fiyat artışı yapmadıklarını vurgulayan Yücesoy, son bir haftada bin 200 başvuru aldıklarını söyledi. 




Web: www.studiocity.com.tr



Posta Ege




Haber Ege Telgraf Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Emlak sektörünü hareketlendirmek adına İstanbul'da başlayan düşük sabit faiz kampanyasına bir destek de Yücesoy Mühendislik'in Menemen Seyrek'te bulunan Studio City projesinden geldi. Kampanya kapsamında ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 70 konut kredisi 0.79 faiz oranıyla sunulurken; bir diğer ödeme seçeneği olarak yüzde 50'si peşin, yüzde 50'si kredi olmak üzere, 60 ayda sıfır faiz uygulanıyor. 


Yücesoy...