18 / 05 / 2024

Studıo Maket iletişim

Studıo Maket iletişim

Studıo Maket Ve Mimarlık Limited Şirketi  Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Akif Uzunalioğlu  ve Serap Parlak Vanlıoğlu tarafından kuruldu.

İstanbul depreminde iletişim kesilir mi? GSM şirketlerinden İstanbul depremi açıklaması: 'Biz o işin altından kalkmayız'

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu geçtiğimiz günlerde toplant. Komisyona, GSM şirketlerinin yetkilileri de katılım gösterdi. Gündemde olası İstanbul depreminde kesinti yaşanıp yaşanmayacağı konuşuldu. Peki İstanbul depreminde de iletişim kesilir mi?

Studıo Maket Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Maket Ve Mimarlık Limited Şirketi  Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Akif Uzunalioğlu  ve Serap Parlak Vanlıoğlu tarafından kuruldu.

18 maddede sitelerde iletişim felsefesi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "sitelerde iletişim felsefesi" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Mint İnşaat’ın PR ajansı 25 Medya İletişim oldu!

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur’un, 26 yılı aşkın finans sektörü deneyimine sahip olan Sefer Altıoğlu ile birlikte hayata geçirdiği Mint İnşaat’ın iletişim ajansı 25 Medya İletişim oldu.

Keleşoğlu Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim!

Keleşoğlu Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim bilgileri kapsamında satış ofisiyle 0212 663 25 75 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan proje 398 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Luxist Bahçeşehir Keleşoğlu iletişim!

Luxist Bahçeşehir Keleşoğlu iletişim için 0212 663 25 75 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Arsa alanı 67 bin 300 metrekareden oluşan projede konutlar 42 katlı kule içerisinde yer alacak.

Bahçeşehir Luxist Residence iletişim!

Bahçeşehir Luxist Residence iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Keleşoğlu İnşaat imzasını taşıyan Luxist Bahçeşehir projesinin bu yıl sonunda satışa sunulması planlanıyor...

Bahçeşehir Luxist Evleri iletişim!

Bahçeşehir Luxist Evleri iletişim için 0212 663 25 75 numaralı telefondan satış ofisiyle irtibat kurabilmek mümkün. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan proje 4 blok halinde hayata geçirilecek.

Kapıcıoğlu Sahilada Adatepe iletişim!

Kapıcıoğlu Sahilada Adatepe iletişim numarası 444 74 48 olarak belirlendi. Maltepe Metrosu'na 16 dakika yakınlıkta olan projede metrekare birim fiyatları 7 bin TL'den başlıyor.

Sahilada Rezidans Adatepe iletişim!

Sahilada Rezidans Adatepe iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Kapıcıoğlu İnşaat projesi Sahilada Rezidans Adatepe'de metrekare satış fiyatı 7 bin liradan başlıyor...

Maltepe Sahilada iletişim!

Maltepe Sahilada iletişim için 0212 283 54 01-02 numaralı telefondan satış ofisi ile irtibata geçebilirasiniz. Kapıcıoğlu İnşaat imzası taşıyan proje 25 katlı 2 blok halinde yükseliyor.

Deniz İstanbul Beylikdüzü Evleri iletişim!

Deniz İstanbul Beylikdüzü Evleri iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan projenin Mercan etabında fiyatlar 520 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Deniz İstanbul Mercan Konakları iletişim!

Deniz İstanbul Mercan Konakları iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Keleşoğlu İnşaat projesi Deniz İstanbul Mercan Konakları'nda fiyatlar 520 bin liradan başlıyor...

Studıo Maket iletişim Haberi

Studıo Maket iletişim

Studıo Maket Ve Mimarlık Limited Şirketi  Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Akif Uzunalioğlu  ve Serap Parlak Vanlıoğlu tarafından kuruldu.

Studıo Maket Ve Mimarlık Limited Şirketi konusu: 
1-) Mimarlık Faaliyetleri ve Mimari Danışmanlık Faaliyetleri 2-) Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. 3-) Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. 4-) Her türlü jeodezi ve fotogrametri...