06 / 05 / 2024

Stüdyo 35 basın toplantısı

Stüdyo 35 basın toplantısı

Katal İnşaat'ın İzmir Çiğli'de hayata geçireceği Stüdyo 35 projesi 15 Kasım'da lansmana çıkıyor. Projede satış ofislerine gelen ilk 40 müşteriye yüzde 15 indirimli fiyatlar uygulanacak..

Stüdyo daireler tamamen tarih oldu!

Ekim 2017 tarihinde yürürlüğe giren yeni imar yönetmeliğiyle yapımı durdurulan stüdyo daireler artık tamamen tarih oluyor. Kira getirisi isteyen yatırımcılar son dairelere büyük talep gösterince 1 senede hem stüdyoların fiyatı arttı hem de stok bitme noktasına geldi.

İstanbul Havalimanı Avrupa ve Rus basınında!

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan ve çok sayıda üst düzey yabancı konuğun katılımıyla dün ilk fazı hizmete açılan İstanbul Havalimanı, Avrupa ve Rus basınında geniş yer buldu...

Akzirve basın toplantısı ertelendi!

Akzirve Gayrimenkul üst yönetiminin de katılımıyla gerçekleştirilecek olan basın lansmanı ileri bir tarihe ertelendi. 

Stüdyo Ab Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stüdyo Ab Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Baysan Birgen tarafından kuruldu. 

Emlak Konut Stüdyo 24'ün yıl sonu değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Stüdyo 24'ün yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Stüdyo ve 1+1 daireler bulundukları siteye zarar mı veriyor?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "stüdyo ve 1+1 daireler" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Oasis Designer Outlet Basın Ekspres açıldı!

Türkiye’nin ilk designer outleti Oasis, yeni çekim merkezi Basın Ekspres’te kapılarını açtı. Binden fazla kişiye istihdam yaratan Oasis Designer Outlet'te üst segment ürünler ve perakende dünyasının lokomotif markaları, indirimli fiyatlarla tüketicilerle buluşuyor.

Barrier Desing Stüdyo Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barrier Desing Stüdyo Tasarım Ticaret Limited Şirketi Kotay Kırca tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Stüdyo daireler tarihe karışıyor!

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği Taslağı ile ile stüdyo daireler tarihe karışıyor. Hakan Erilkun 1+1 ve 2+1 dairelerin fiyatlarında yüzde 10’un üzerinde değer artışı yaşanacağını söylüyor.

Stüdyo daireler Türk toplumuna uygun değil!

Bugüne kadar hiç stüdyo daire üretmediklerini söyleyen Dekon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Erdem, "Stüdyo dairelerin Türk toplumu birlikte yaşama alışkanlıklarına uygun olmadığı görüşündeyim" dedi.

Stüdyo daire yasağına sektörden olumlu tepki!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri, stüdyo dairelerin yapımını yasaklayan yönetmelik taslağını olumlu karşıladı.

Stüdyo daire mantığı Türk toplumu için kullanışlı değil!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği yasalaşırsa artık stüdyo daireler inşa edilemeyecek. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu görüşlerini paylaştı...

Emlakçılardan stüdyo daire uyarısı!

Reina’da 39 kişiyi katleden DEAŞ’lı terörist Abdulgadir Masharipov’un, stüdyo daire olarak nitelendirilen evlerde kaldığının ortaya çıkması üzerine Sedat Altınay, stüdyo tipi dairelerin kiralanmasında önlem alınması gerektiğini söyledi.

Stüdyo 35 basın toplantısı Haberi

Stüdyo 35 basın toplantısı


Çeyrek asırdır Karşıyaka'da faaliyet gösteren Katal İnşaat, çiğli Katip Çelebi Üniversitesi'ne yürüme mesafesinde, yepyeni bir projeye imza atıyor. 3 bin metrekarelik alanda 1+1 100 adet daireden oluşan 'Stüdyo 35' Evleri,15 Kasım'da satışa çıkacak. 


Açık yüzme havuzu, kapalı spor salonu, okuma salonu, 24 saat güvenliği, kapalı ve açık otoparkıyla özellikle öğrenciler için otel konforunda bir yaşam avantajı sunduklarını belirten Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, satış ofislerine gelen ilk 40 müşteriye yüzde 15 indirimli fiyatlar uygulanacağının müjdesini verdi.


12 AY SONRA TESLİM


Modern mimarisi ve yüksek teknolojisiyle geleceğin yatırım ve yaşam alanlarını inşa eden Katal İnşaat, otel konforundaki 100 stüdyo daireden oluşan 'Stüdyo 35' projesi ile 15 Kasım'da lansmana çıkıyor. Çiğli Katip Çelebi Üniversitesi ve metroya yürüme mesafesinde, anayola 50...