21 / 05 / 2024

Studyo Leg

Studyo Leg

GLR Yapı imzası ile hayata geçirilen Altınova Studyo Lego Evleri 12 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Studyo Lego Evleri daire alanları 50 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Nt Studyo Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Kuruldu!

Nt Studyo Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Üsküdar'da Ali Teber, Cuma Soylu ve Erdem Teber ortaklığında kuruldu.

Studyo 212 Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studyo 212 Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Pazarlama İthalat İhracat Ticaret  Limited Şirketi Esenyurt’ta 300 bin TL sermaye  Mohammad Mosaffara tarafından kuruldu. 

Studyo Dizayn Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Studyo Dizayn Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş 500 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Avşaroğlu tarafından kuruldu. 

Studyo Met Proje Yöentim Kentsel Dönüşüm Planlama Danış. ve Müşavirl. Müh. İnş. San. Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Studyo Met Proje Yöentim Kentsel Dönüşüm Planlama Danış. ve Müşavirl. Müh. İnş. San. Tic. Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Eda Çaçtaş imzasıyla kuruldu.

Eşlegül Balcı İnşaat Yatırm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eşlegül Balcı İnşaat Yatırm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Eşlegül ve Mertcan Balcı ortaklığıyla 600 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Maltepe, Zümrütevler Mahallesi'nde kuruldu.

Agora Ncadde Rezidans satılık!

Agora Ncadde Rezidans satılık daire tipleri stüdyo, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Yüzde 18 KDV oranı uygulanan projede studyo daireler 172 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Eyüp 5. Levent ulaşım bilgileri!

Eyüp 5. Levent ulaşım bilgileri kapsamında proje Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. Projedeki daireler studyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Yenigün Bomonti The House satılık!

Yenigün Bomonti The House satılık dairelerin tipleri studyo, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. İstanbul Şişli Bomonti'de yükselen proje daireler Mayıs 2016 yılında teslim edilecek.

Şişli Bomonti The House teslim tarihi!

Şişli Bomonti The House teslim tarihi olarak projedeki dairelerde Mayıs 2016'dan itibaren yaşam başlayacak. Projedeki studyo daireler 41 ile 45 metrekareden oluşurken, 1+1 daireler 85 ile 95 metrekare alandan oluşuyor.

Bomonti The House fiyat listesi!

Bomonti The House fiyat listesine göre daireler 220 bin dolardan başlıyor. Toplam 155 adet daireden oluşam projede daireler studyo, 1+1 ve 2+1 şeklinde dizayn edildi. Yenigün İnşaat imzası ile yükselen proje İstanbul Şişli Bomonti'de bulunuyor.

Özyurtlar N Logo İstanbul 2. etap Evleri!

Özyurtlar N Logo İstanbul 2. etap Evleri projesinde toplam 850 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler studyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Esenyurt N Logo İstanbul 2. etap fiyatları!

Esenyurt N Logo İstanbul 2. etap fiyatlarına göre 1+0 evler 139 bin TL'den başlıyor. Toplam 850 adet daireden oluşan projede daireler studyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Ela Concept Evleri teslim tarihi!

Ela Concept Evleri teslim tarihine göre dairelerde Eylül 2015' te yaşam başlayacak. Toplam 330 adet daireden oluşan projede daireler studyo ve 1 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Studyo Leg Haberi

Studyo Leg

Antalya Altınova'da inşa edilen Studyo Lego Evleri  daire tipleri 1 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Antalya Studyo Lego Evleri 4 bloktan meydana geliyor.


Antalya Studyo Lego Evleri teslimlerinin 2015 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.  Proje 7 katlı binalardan oluşuyor.


Toplamda 394 konuttan oluşan Altınova Studyo Lego daire fiyatları 75 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 


Altınova Studyo Lego Evleri iletişim;

Orta Mah., 39. Sok. No:86, Altınova/Antalya

(0242) 313 0339

www.studiolego.com

Beyza...