23 / 07 / 2024

Stüdyo24 ödeme fırsatı

Stüdyo24 ödeme fırsatı

Ispartakule'de yükselen Stüdyo24 projesinde yüksek kira getirili son 65 dairenin satışı, Nisan ayı boyunca yüzde 15 fiyat avantajıyla devam ediyor. Stüdyo24 projesi 498 daireden oluşuyor...

A'la Çamlıca 2'de yüzde 50'sini peşin kalanını 18 ay vade ile ödeme fırsatı! 

A'la Çamlıca 2 projesinden ev sahibi olmak isteyenlere 18 ay vade ile ödeme fırsatı sunuluyor. Peki A'la Çamlıca 2'de konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Ka Housing projesinde yarısı peşin, kalanını teslime kadar taksitle ödeme fırsatı! 

Alibeyköy'de inşa edilen Ka Housing projesinde satışlar başladı. Projede yarısını peşin, kalanını teslime kadar taksitle ödeme fırsatı sunuluyor. İşte Ka Housing ile ilgili tüm detaylar...

Kartal Loft'ta yüzde 40 peşin kalanı teslimde ödeme fırsatı!

MSY Yapı tarafından  Yakacık'ta  inşa edilen proje Kartal Loft'ta yüzde 40 peşin kalanı teslimde ödeme fırsatı başladı. Peki Kartal Loft'ta konut fiyatları ne kadar? Kartal Loft konut fiyat listesi.

Tahincioğlu Nidapark Ataşehir'de yüzde 30 indirim fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile İstanbul Ataşehir'de inşa edilen Nidapark Ataşehir projesinde yüzde 30 indirim fırsatı sunuluyor. Ayrıca projeden konut sahibi olmak isteyenler peşin yerine vadeli ödeme planını tercih ederlerse 24 ay 0 faiz imkanından da yararlanabiliyor. 

Sinpaş'ın 50. yılına özel fırsat ve ödeme planlarıyla Koru Aura'da teraslı, exclusive, büyük evler satışta!

Sinpaş'ın 50. yılına özel fırsat ve ödeme planlarıyla Koru Aura'da yer alan teraslı, exclusive, büyük evler satışa çıkarıldı. 

Ballıca Manzara Villaları'nda yüzde 50'si şimdi, kalanını anahtar teslimde ödeme fırsatı!

Çukurova Gayrimenkul – Msy Yapı iş ortaklığında hayata geçirilen Ballıca Manzara Villaları'nda yüzde 50'si şimdi kalanını anahtar teslimde ödeme fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Ormanyaka Çekmeköy'de 48 ay vade fırsatı! Bankasız, kefilsiz ödeme kolaylığıyla!

Ege Yapı'nın Çekmeköy'de hayata geçirdiği Ormanyaka projesi 48 ay vade fırsatı, bankasız kefilsiz ödeme kolaylığı ile satışları devam ediyor.

Nava Konak'ta hem yüzde 15 indirim fırsatı hem de kişiye özel ödeme planı!

Bu yılın Eylül ayında sahiplerine teslim edilecek olan Nava Konak projesinde hem yüzde 15 indirim fırsatı hem de kişiye özel ödeme planı sunuluyor. Nava Konak projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 

İslam Memiş altın için alım fırsatını açıkladı! Altın almayı düşünenler telaffuz edilen bu rakama dikkat! 

Rekor üstüne rekor kıran altın fiyatlarında düşüş başlayınca pek çok kişi de altının alım fırsatı verip vermediğini merak etmeye başladı. Peki altın alım fırsatı veriyor mu? İşte Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in konu ile ilgili açıklamaları...

Nava Konak'ta 60 ay 1,99 faiz fırsatı ve kişiye özel ödeme planı!

Teslimlerin bu yılın Eylül ayında gerçekleştirileceği Nava Konak'ta 60 ay 1,99 faiz fırsatı ve kişiye özel ödeme planı sunuluyor. 25 katlı tek kule olarak yükselen projede farklı konut alternatiflerine yer veriliyor. 

Yiğit Group Acıbadem Konakları'nda 48 ay sabit ödeme fırsatı! Teslimler ay sonunda!

Bayer İnşaat ve Yiğit Group tarafından hayata geçirilen Acıbadem Konakları'nda 48 ay sabit ödeme fırsatı sunuluyor. Teslimlerin ay sonunda gerçekleştirilmesi planlanan projede 345 adet konut bulunuyor. 

Dacia Duster'da bu ay çifte fırsat var! Hem kredi hem de ödeme erteleme! İşte Dacia Duster fiyat listesi...

Dacia'da bu aya özel 250 bin TL'ye 12 ay vade yüzde 2.99 faizle kredi fırsatı ve ödemelere Ekim 2024'te başlama imkanı sunuluyor. Peki Dacia Duster bu ay ne kadar? İşte Dacia Duster fiyat listesi...

Tema İstanbul 2’de son konutlar! Vade farksız ödeme fırsatıyla hemen teslim!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Adi Ortaklığı’nda inşa edilen Tema İstanbul 2’de son konutların satış süreci devam ediyor. 2 bin 280 konut ve 70 villanın yer aldığı Tema İstanbul 2’de vade farksız ödeme fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor...

Stüdyo24 ödeme fırsatı Haberi

Stüdyo24 ödeme fırsatı


Cathay İleri Projeler, Emlak Konut GYO ve EPP işbirliğiyle hayata geçirilen Stüdyo24 projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Avcılar'a bağlı Ispartakule'de yükseliyor. Stüdyo24'te yüksek kira getirili son 65 dairenin satışı devam ediyor.


2 blok olarak tasarlanan Stüdyo24 Ispartakule projesinde bloklar 15 katlı olarak inşa ediliyor. Stüdyo24 Ispartakule projesinde Nisan ayı süresince yüzde 15 fiyat avantajı sunuluyor.


Stüdyo24 Ispartakule projesi 498 adet konuttan meydana geliyor. Ispartakule Stüdyo24 projesinin satış ofisi ile 0212 687 24 24 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz.


Stüdyo24 Ispartakule projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 1 oda 1salon dubleks ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Stüdyo24 Ispartakule'de yüzme havuzu, toplantı odaları, fitness, sauna, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar mevcut.



Tel: 0212 - 687 24 24 

Web: