19 / 05 / 2024

Su depoları iyi temizleniyor mu

Su depoları iyi temizleniyor mu

Ankara Su ve Kanal İşletmesi (ASKİ) Genel Müdürü İrfan Kaya, Başkentliler'i uyararak, su depolarından kullanılan suların sağlıklı olması için rutin bakım ve temizlik işlemlerinin mutlaka yaptırılması gerektiğini bildirdi.

Sabancı Holding CEO'su kentsel dönüşümü hızlandıracak yöntemi açıkladı! Binalar yıkılmayacak...

Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili öneri geldi. Alper, binaları yıkmadan, karbon fiber malzemeyle güçlendirmenin iyi bir alternatif olduğunu aktardı. 

Binalardaki betonarme su depoları, yapı güvenliğini tehdit ediyor!

Binalardaki temiz suyu, betonarme su depolarında muhafaza etmek hem yapı güvenliğini hem de insan sağlığını tehdit ediyor. Ekomaxi Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Mulhan, betonarme su depoları konusunda apartman ve site yöneticileri ile işletmeleri uyararak önemli açıklamalar yaptı...

Sizin bu su sebilinden haberiniz var mı? İçtikçe iyi hissedeceksiniz! 22 Ocak 2023 fiyat listesi

Arçelik 1150 GD gizli damacanalı su sebiline indirimle ulaşmak mümkün.

Arsa sahiplerini tehdit ederek saldırı düzenleyen suç örgütü yakalandı!

İstanbul'da "Sarallar" şeklinde tanınan organize suç örgütüne ilişkin operasyonda gözaltına alınan 8 şüpheli adliyeye gönderildi. Yapılan araştırmada örgüt elebaşı Önder K.'nin, Bakırköy'deki bir arsayı üzerine devralmasından sonra 2 kişiyi tehdit ederek silahla saldırı gerçekleştirdiği belirlendi.

Bursa'da 4 asırlık mevlevihane restore ediliyor!

Çalışmalarına devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, kaderine terk edildikten bir süre sonra yıkılıp yerine su depoları inşae dilen 400 yıllık Bursa Mevlevihanesi'ni gün yüzüne çıkarıyor.

Faruk Kaymakcı: Büyüyen şehirlerde konut meselesi daha iyi planlanmalı!

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı yaptığı açıklamada, "Büyüyen şehirler için önlemler almamız lazım. Konut meselesini, su hizmetini, güvenliği, çevre temizliğini ve ulaşımı daha iyi planlamamız gerek" dedi.

Kapalıçarşı'nın çatısı ve altyapısı tamamlandı!

Toplam 630 iş günü süren çalışmalar sonunda Kapalıçarşı'nın çatısındaki su depoları, uydu antenleri, klima üniteleri tek tek kaldırıldı, kiremitleri yenilendi, hak ettiği bir yüze kavuştu. Çatıya gelenlerin görüntü alabilmeleri için bir "seyir terası" planlanıyor

Binalarınızdaki su depoları temizleniyor mu?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "binalardaki su depoları" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları...

Türkiye'de en çok yatırım gayrimenkule yapılıyor!

Ünlülerin gayrimenkul Enes Su, en iyi ve en risksiz yatırım şeklinin gayrimenkul olduğunu dile getirdi. Su, "Türkiye'de en çok yatırımın gayrimenkul üzerine yapıldığı bir aşikardı" dedi.

Termal turizme 40 milyon TL'lik yatırım!

Kültür ve Turizm Bakanlığı termal turizme yönelik 40 milyon TL’lik yatırım yapılması kararı aldı. Bu karar göre 8 ile yeni termal tesisler, termal su depoları ve turizm merkezleri kurulacak.

Konya Büyükşehir 29 yeni depo inşa etti!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, sağlıklı, kesintisiz ve uzun ömürlü su ihtiyacını karşılamak üzere Konya genelinde yürüttüğü çalışmalar kapsamında su depolarında bakım ve revizyon çalışması da yapıyor.

İzmir'deki 22 su deposu yenileniyor!

Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’da 22 su deposu yenileniyor İZSU Genel Müdürlüğü, Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’daki su depolarını baştan sona yeniliyor 3 ilçeye daha sağlıklı, güvenli ve kaliteli su vermek için yürütülen çalışmalar 1.7 milyon liraya mal olacak.

Manisa Gölmarmara'nın su depoları yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, eski depoların yenilenmesi için başlattığı proje kapsamında Gölmarmara’daki su depolarını yenilemeye başladı.

Su depoları iyi temizleniyor mu Haberi

Su depoları iyi temizleniyor mu

Su depolarının temizlenmemesi durumunda oluşan tehlikelere karşı Başkentliler'i uyaran Kaya. şunları söyledi: "Su depolarının yılda en az bir kez temizlik ve bakımının yapılması gerekirken. abonelerin çoğu bu bakımı yaptırmıyor. Herhangi bir su kesintisinde, su depolarının içinde uzun süre beklemiş suyu kullanmak zorunda kalan Başkentliler. 'sularımız kirli" diye ASKİ'yi suçluyor. Oysa ASKİ şehir şebeke suyunu konutlara getirinceye kadar birçok arıtma safhasından geçirerek en sağlıklı şekliyle abonelerine sunuyor. Ama bakımı yapılmayan su depolarının içi pas tutuyor, çamur birikiyor ve yosun bağlıyor... Sonrasında bu gibi nedenlerden dolayı sadece su kirlenmiyor, aynı suda bakterilerin üremesine de zemin hazırlanmış Su depolarında temizlik ve bakım yaptırmak isteyen kıırum, kuruluş ve kişiler. ASKİ "nin web sitesinde bulunan yetkili firmaların adres ve telefonlarına ulaşabilirler. 


Genel Müdür Kaya, apartman...