19 / 05 / 2024

Su depolarının bakımının önemi

Su depolarının bakımının önemi

Ankara Su ve Kanal İşletmesi (ASKİ) Genel Müdürü İrfan Kaya, Başkentliler'i uyararak, su depolarından kullanılan suların sağlıklı olması için rutin bakım ve temizlik işlemlerinin mutlaka yaptırılması gerektiğini bildirdi.

Kişisel bakımınız için Braun'dan alabileceğiniz müthiş ürünler! İşte 12 Ocak 2023 fiyat listesi...

Bakımlı olmak günümüz dünyasında çok önemli. Ancak güzellik merkezine gitmek her zaman mümkün olmuyor. Bu durumda kişisel bakımı evde yapmak çok cazip bir seçenek haline geliyor. İşte Braun'un hayatınızı kolaylaştıracak, güzelliğinize güzellik katacak ürünleri ve fiyatları..

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasında zam tufanı! Peş peşe açıklandı! Şimdi maaşlara göz atın! 

Sosyal destek ödemelerinden faydalanan binlerce vatandaş yeni zamlı maaşları merak ediyor. 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasında zam tufanı! Peş peşe açıklandı! Şimdi maaşlara göz atın! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammı peş peşe belli oldu! Bu rakamlar şok etti! Şimdi bakın!

Binlerce vatandaşın merakla beklediği 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammı peş peşe belli oldu! Bu rakamlar şok etti! Şimdi bakın!

10 Ocak evde bakım parası yattı mı? Herkes hemen hesaplarını kontrol etsin! Tam bu kadar yatıyor!

10 Ocak evde bakım parası yatan iller binlerce vatandaş tarafından merak ediliyor. Peki 10 Ocak evde bakım parası yattı mı? Herkes hemen hesaplarını kontrol etsin! Tam bu kadar yatıyor!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammı bir bir açıklandı! Bu rakamı görenin aklı gitti! Hemen bakın

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammı bir bir açıklandı... Bu rakamı görenin aklı gitti... Hemen bakın...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı görenleri buz kestirdi! Hemen hesaplanan yeni maaşlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşına gelecek yeni yıl zammı merak ediliyordu. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı görenleri buz kestirdi! Hemen hesaplanan yeni maaşlara bakın!

Evde bakım maaşını kimler alabilir? Sigortalı olan evde bakım parası alabilir mi?

Evde bakım maaşına dair vatandaşlar pek çok noktayı merak ediyor. Onlardan biri de evde bakım maaşı şartlarının neler olduğu. İşte merak edilen detaylar!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı alanlara zam sürprizi! Yeni maaşları duyan buz kesti! Şimdi bakın!

Asgari ücret zammının belli olmasının ardından 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı da peş peşe hesaplandı. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı alanlara zam sürprizi! Yeni maaşları duyan buz kesti! Şimdi bakın!

2023 evde bakım maaşı alanlara müjde! Engelli evde bakım maaşı ne kadar 2023? Engelli yakını aylığı ne kadar 2023?

Evde bakım maaşının ne kadar olacağı gündemde yer alıyor. Asgari ücrete, akabinde memur ve emekli maaşlarına yapılan zamdan sonra yeni engelli aylığı da merak ediliyor. İşte o detaylar!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası zammı buz kestirdi! Hemen peş peşe hesaplanan maaşlara bakın!

Asgari ücret zammının belli olmasının ardından 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası zammı buz kestirdi! Hemen peş peşe hesaplanan maaşlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı peş peşe açıklandı! Rakamları gören buz kesti! Hemen göz atın...

Birçok vatandaş 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı 1 Ocak 2023 zammının detaylarını merak ediyor.  65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı peş peşe açıklandı! Rakamları gören buz kesti! Şimdi hesaplanan 1 Ocak 2023 zammına göz atın...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşını gören buz kesti! Şimdi hesaplanan 1 Ocak 2023 zammına bakın!

Binlerce vatandaş 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı 1 Ocak 2023 zammını merak ediyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşını gören buz kesti! Şimdi hesaplanan 1 Ocak 2023 zammına bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşını duyan şaşkına döndü! Yeni rakamlar buz kestirdi! 1 Ocak 2023 zammı...

65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım maaşında Ocak sürprizi yavaş yavaş netleşiyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşını duyan şaşkına döndü! Yeni rakamlar buz kestirdi! 1 Ocak 2023 zammı...

Su depolarının bakımının önemi Haberi

Su depolarının bakımının önemi

Su depolarının temizlenmemesi durumunda oluşan tehlikelere karşı Başkentliler'i uyaran Kaya. şunları söyledi: "Su depolarının yılda en az bir kez temizlik ve bakımının yapılması gerekirken. abonelerin çoğu bu bakımı yaptırmıyor. Herhangi bir su kesintisinde, su depolarının içinde uzun süre beklemiş suyu kullanmak zorunda kalan Başkentliler. 'sularımız kirli" diye ASKİ'yi suçluyor. Oysa ASKİ şehir şebeke suyunu konutlara getirinceye kadar birçok arıtma safhasından geçirerek en sağlıklı şekliyle abonelerine sunuyor. Ama bakımı yapılmayan su depolarının içi pas tutuyor, çamur birikiyor ve yosun bağlıyor... Sonrasında bu gibi nedenlerden dolayı sadece su kirlenmiyor, aynı suda bakterilerin üremesine de zemin hazırlanmış Su depolarında temizlik ve bakım yaptırmak isteyen kıırum, kuruluş ve kişiler. ASKİ "nin web sitesinde bulunan yetkili firmaların adres ve telefonlarına ulaşabilirler. 


Genel Müdür Kaya, apartman...