10 / 05 / 2024

Su Dünyanın Her Yerinde

Su Dünyanın Her Yerinde

“ Su, Dünyanın Her Karesinde – Suya Yön Verenler ” Fotoğraf Sergisi’nin açılış töreni, 1 Kasım Cumartesi günü İFSAK’ ın Beyoğlu’nda bulunan sergi salonunda yapılacak.

Dünyanın gözü Sivas'ta! Dünyadan bilim insanları o tarlaya akın etti. Her an müjde gelebilir

Evet yanlış duymadınız, dünyanın gözü Sivas'ta. Bilim insanları bir tarlaya akın etti ve o tarlada çalışma başlattılar. Her an o tarladan müjde gelebilir.

Bir banka herkese 2 bin TL vereceğini açıkladı. Dünyanın her yerinden müşterisi var. Müşterileri şaşkına döndü

Türkiye'nin önemli bankaları arasında yer alan Akbank, müşterilerine yönelik 2 bin TL vereceğini açıkladı. Dünyanın her yerinden müşterisi olan bankanın müşterileri şaşkına döndü. İşte ayrıntılar...

Dünyanın en zengini unvanı yine el değiştirdi!

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, elektrikli otomobil şirketi Tesla'nın hisselerindeki düşüşten sonra "dünyanın en zengin kişisi" unvanını kaybetti. İşte ayrıntılar...

Amazon için dünyanın en özel binası inşa edilecek!

Dünyanın en zengin adamı Jaff Bezos, şirketi Amazon için dünyanın en özel binasını yaptırıyor. 2.5 milyar dolara mal olan binada, çalışanların rahatı için her şey düşünüldü. Yetkililer, “Dünyanın en güvenlikli binası” yorumunu yaptı.

Adil Karaismailoğlu: Dünyanın gıptayla baktığı projeleri yönetiyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Karada, havada, denizde, raylı sistemlerde, uzayda... Her bir konuda dünyanın gıptayla baktığı projeleri yönetiyor ve bunları vatandaşımızın, milletimizin hizmetine sunuyoruz." diye konuştu.

Türk müteahhite dünyanın her yerinde iş var!

Dünyanın her yerinde Türk müteahhite iş olduğunu söyleyen Torkam İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli yaptığı açıklamada “Türk müteahhit dünyaya açılarak hem iş hacmini genişletir hem de döviz getirir” diye konuştu.

Sani Şener: Dünyanın havalimanı projeleriyle ilgileniyoruz!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, Amerika, Afrika, Avrupa, Orta Doğu, Rusya ve Kafkaslar başta olmak üzere dünyanın her yerindeki havalimanı projeleriyle ilgilendiklerini, ihalelere davet aldıklarını söyledi.

Türk inşaat sektörünün dünyanın her yerinde imzası var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum yaptığı açıklamada, "Türk inşaat şirketlerinin Şili'den Rusya'ya, Orta Asya'dan Afrika'ya kadar dünyanın her yerinde, yüzlerce büyük projede imzası var." diye konuştu.

Çinliler dünyanın en zengin köyünü kurdu! Herkese villa veriliyor!

Çinliler 380 haneli dünyanın en zengin köyü Huaxi'yi kurdular. Neredeyse her ailenin lüks villalarda yaşadığı bölgede yaşadığınız zaman bir şartı kabul etmeniz gerekiyor. İşte dünyanın en zengin köyü Huaxi ile ilgili detaylar...

İstanbul dünyanın havacılık merkezi olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yaptığı açıklamada "Bundan sonra İstanbul Havaalanı'ndan dünyanın her yerine, dünyanın her yöresinden insan yolculuk yapacak" dedi.

Dünyanın en sıra dışı 10 mimari yapısı!

Dünyanın en sıra dışı mimari yapıları belli oldu. Dünyanın her tarafından gelen binlerce ziyaretçi yapıları görmek için sıraya giriyor.

Dünyanın en sıra dışı 10 mimari yapısı!

Alışılanın aksine 'anormal' olan yapıların her birinin ayrı bir hikayesi vardır. Dünyanın her tarafından binlerce turist sırf sıra dışı mimari yapıları görmek için seyahat ediyor. İşte dünyanın en sıra dışı 10 mimari yapısı...

Dünyanın en büyük barajlarını biz yapıyoruz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yaptığı açıklamada "Dünyanın en büyük barajlarını biz yapıyoruz. En ileri teknolojilerini kullanıyoruz" dedi.

Su Dünyanın Her Yerinde Haberi

Su Dünyanın Her Yerinde

Pompa sistemleri sektörünün lider markası Wilo’nun düzenlediği “Wilo 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması”nda dereceye giren eserlerin yer alacağı “Su, Dünyanın Her Karesinde – Suya Yön Verenler” Fotoğraf Sergisi’nin açılış töreni, 1 Kasım Cumartesi günü İFSAK’ın Beyoğlu’nda bulunan sergi salonunda...