06 / 07 / 2024

Su Elçileri yönetim kurulunda kimler var

Su Elçileri yönetim kurulunda kimler var

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Dr. Lütfi Akca, DSİ Genel Müdürü Akif Özkaldı, Meteoroloji Genel Müdürü İsmail Güneş'in yönlendirme kurulunda bulunduğu Su Elçileri projesinin internet sitesi www.suelcileri.org yayın hayatına başladı.

Sitelerde Tesis Yönetim ve Tedarikçileri Federasyonu kuruluyor!

Sitelerdeki yönetimlerin fatura ve aidatlar ile haksız kazanç sağlayan şebekelere yönelik federasyonu kuruluyor. Yeni kurulacak federasyonun adı ise Tesis Yönetim ve Tedarikçileri Federasyonu' olacak.

Fatma Öztürk Gümüşsu, yeniden Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Avrasya GYO, Çiğdem Öztürk Pulatoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına, Ceren Deşen'in Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine seçilmesine karar verdi.

Fatma Öztürk Gümüşsu, Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Avrasya GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatma Öztürk Gümüşsu'nun, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Çiğdem Öztürk Pulatoğlu'nun seçilmesine karar verildi.

Pay Bina Ve Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pay Bina Ve Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Erdal Peçel tarafından kuruldu. 

Tahir Çelik GLA Gayrimenkul Yönetim'in CEO'su oldu!

AVM Sektörünün başarılı ve genç isimlerinden olan Tahir Çelik GLA Gayrimenkul Yönetim, Kiralama ve Danışmanlık A.Ş.’de CEO olarak görevine başladı.

Havza Yönetim Planlarının Hazırlanması, Uygulanması ve Takibi Yönetmeliği!

Su Havzalarının Korunması ve Yönetim Planlarının Hazırlanması Hakkında Yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik Bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı...

Fatma Öztürk Gümüşsu Avrasya GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

29 Mart 2017 tarihinde yapılan olağan genel kurulunda, Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatma Öztürk Gümüşsu seçildi.

Torunlar GYO yönetim kurulu üyelerini seçecek!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bugün KAP'a yaptığı açıklamada 24 Mayıs'ta gerçekleştireceği olağan genel kurul toplantısında yönetim kurulu üyeliklerine aday göstereceği kişileri açıkladı.

Sitelerde gider yönetim planı nasıl olmalı?

Tüm sitelerde, temel olarak güvenlik-temizlik-bakım ve idari hizmetler ile ortak alanlarda sarf edilen elektrik-doğalgaz-su gibi enerjilerden dolayı belli bir gider oluşur ve bu gider yönetim planı esaslarına göre maliklere paylaştırılarak karşılanır

Tekirdağ Teski Scada ve Kriz Yönetim Merkezi Açıldı!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulan Kriz Yönetim Merkezini ve SCADA sistemi hizmete girdi.

Batures Yönetim Turizm İşletme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Prime Suıtes Güneşli Şubesi açıldı!

Batures Yönetim Turizm İşletme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Prime Suıtes Güneşli Şubesi, İbrahim Halil Babacan Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Güneşli'de açıldı.

Havza yönetim planı nasıl hazırlanır?

Su havzasındaki su kaynaklarının ve canlı hayatının korunmasını, geliştirilmesini ve bozulmamasını sağlamak üzere hazırlanan plana havza koruma planı deniyor. Peki, havza yönetim planı nasıl hazırlanır?

Yapı Kredi Koray GYO yönetim komitesinde görev değişimi!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kurumsal Yönetim Komitesinde üye değişikliği yapıldığını KAP'a bildirdi. İstifa eden Hande Osma'nın yerine Bahar Tunçel Uslu atandı.

Su Elçileri yönetim kurulunda kimler var Haberi

Su Elçileri yönetim kurulunda kimler var

Orman ve Su İşleri Bakanlığı organizasyonu olan Su Elçileri projesinin internet sitesi www.suelcileri.org yenilenen yüzüyle yayında...


Su Elçileri'nin amacı nedir? 


- Suyun son kullanıcılarının suyu efektif ve kirletmeden kullanmasını sağlamaya yönelik eğitim faaliyetlerinde bulunmak,


- Ulusal anlamda eğitim çağındaki çocuklar ile birlikte toplumun kanaat önderlerinin, Kamu Kurumlarının Merkez ve Taşra Teşkilatlarındaki personellerinin, STK’ların, çiftçilerin ve milletin diğer bireylerinin eğitimlerini DSİ personeli ve üniversitelerimizin Öğretim Üyeleri ile birlikte gerçekleştirmek,


- Toplumsal bilincimizi artırmak için İletişim (Gazete, TV, Radyo, İnternet) kaynaklarını kullanarak halkta farkındalık yaratmak ve halkın davranış özelliklerini yenilemek,


- Ulusal anlamda halkın takdirini almış Sanatçı, Sporcu ve Gazeteciler ile ilgiyi artırarak halkın bu örnek kişilerin davranışlarından etkilenmelerini sağlamak,


- Uluslararası platformda Dünya Lideri olma hedeflerimize destek olmak amacı ile Uluslararası Faaliyetler düzenlenmek...