01 / 05 / 2024

su entertainment group

su entertainment group

Su Entertainment Group’un Patronu Mehmet Koçarslan, Reina’nın son dönemde gündeme geldiği "Kontratı bitiyor, kapanacak" söylentilerini yanıtladı. Koçarslan, "Reina Kilyos Plajı değil ki ceketimizi alıp çıkalım” dedi....

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Modd Group 2019'da 300'den fazla marka ile yüzde 35 büyüdü!

MODD Group CEO’su Cem Has 2020 hedeflerini anlattı. Şirket 2020’de 400 markaya hizmet vererek 15 milyon TL’lik ciroya ulaşmayı hedefliyor.

The LCP Group Türk yatırımcılara Amerika’da yatırım fırsatları sunuyor!

Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group’un CEO’su Francis Lively İzmir ve Ankara’lı iş insanlarına Amerika’da 500.000 Dolar yatırım ile tüm aile için Green Card alma fırsatı veren EB-5 vizesini ve yeni projelerini anlattı.

Sera Group yurtdışına Karadağ'dan açılıyor!

Sera Group Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Ozan Şener yaptığı açıklamada yurtdışında Karadağ'da işe başladıklarını açıkladı.

Sera Group, gayrimenkulde yurtdışına açılıyor!

Sera Group, gayrimenkulde yurtdışına Karadağ'dan açılıyor. Sera Group CEO'su Ozan Şener yaptığı açıklamada hedeflerinin buradan Avrupa'nın farklı kentlerine de açılmak olduğunu belirtti.

Oya Zingal, Mresco Türkiye Group CEO'su oluyor!

Oya Zingal, Mresco Türkiye Group CEO'su olarak görev yapacak.

MRESCO Türkiye Group CEO'su Oya Zingal oldu!

MRESCO Türkiye’de uzun yıllar Ceo görevini yapan Oya Zingal, yeni dönemde grubun tüm şirketlerinin tek yetkilisi olarak yönetimini üstlenerek MRESCO Türkiye Group CEO'su olarak görev yapacak. 

Tay Group’tan Bodrum'a 1 milyar dolarlık yeni yatırım!

Tay Group’un Yalıçiftlik’te 1 milyon metrekarelik alana kuracağı Four Seasons Bodrum Resort, 1 milyar dolarlık bir proje olacak. Astay Gayrimenkul CEO’su Enes Berse, “Proje, bölgenin en uzun sahil şeridine sahip olacak” dedi. 

Ariston Thermo Group bayilerini ödüllendiriyor!

Isıtma ve su ısıtma sistemlerinin dünya lideri Ariston Thermo Group, satış ve üstün performans gösteren bayilerini ödüllendirmeye devam ediyor. Başarılı bayiler bu kez Belgrad gezisi ve Afyon Korel Thermal Otel tatili ile motivasyon depoladı.

Mars sinema zincirleri Güney Koreliler'e satılıyor!

Güney Koreli CJ CGV ve ortaklarının, Mars Entertainment Group'u 605 milyon Euro’ya satın alacaklarını açıkladı. Mars Grup bünyesinde, sinema salonları yanı sıra, spor kulüpleri ve spa merkezleri de bulunuyor.

Aykan Group, Kalkan'ın en büyük otelini yapacak!

Aykan Group, turizm ve inşaat sektöründeki yavaşlamaya rağmen önümüzdeki sezon yeni projelerine başlamaya hazırlanıyor. Aykan Group CEO’su Aslan Uzun, Kalkan’a bölgenin en şık ve güzel otelini inşaa edeceklerini açıkladı.

Aykan Group'tan Kalkan'a yeni otel!

Turizm cenneti Kalkan'da inşaat ve turizm faaliyetlerini sürdüren Aykan Group, bölgeye tesis yatırımı yapma kararı aldı.Aykan Group CEO'su Aslan Uzun, Kalkan'a bölgenin en şık ve güzel otelini inşa edeceklerini açıkladı.

GROHE ve Carlson Rezidor Hotel bilinçli su kullanım toplantısı düzenledi!

GROHE ve Carlson Rezidor Hotel Group, otelcilik sektöründe sürdürülebilir su kullanımını desteklemek üzere gerçekleştirdikleri işbirliği çerçevesinde düzenlenen 2. Su Atölyesi’nde otellerde su kullanımında tasarruf sağlayacak yöntemleri tartıştılar.

su entertainment group Haberi

su entertainment group


Amiral gemisini Kuruçeşmedeki popüler gece kulubü Reina’nın oluşturduğu Su Entertainment Group, Reina markasıyla sudan sonra enerji içeceği pazarına da girdi.


Su Entertainment Group’un Patronu Mehmet Koçarslan, Reina’nın son dönemde gündeme geldiği 

“Kontratı bitiyor, kapanacak’ söylentilerini yanıtladı. Koçarslan, “Reina’nın arazisinin sahibi Ferit Şahenk, bir süredir eğlence, yeme-içme yatırımlarıyla dikkat çektiği için bu spekülasyonlar yapılıyor. Ancak bu konuşulanlar benim bilgim dahilinde değil. Ferit Şahenk dostumdur. Reina Kilyos Plajı değil ki ceketimizi alıp çıkalım”...