25 / 07 / 2024

su pr

su pr

İnşaat sektöründe 30 yıllık tecrübesi ve Nişantaşı Teşvikiye bölgesindeki çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Keten İnşaat, basın dünyasındaki etkinliklerine bu yılda Su PR ve Prodüksiyon ile devam ediyor.

Batman Kesmeköprü Köyü sakinleri kira ve çadırdan kurtuluyor!

5 sene önce Prof. Dr. Veysel Eroğlu-Ilısu Baraj Gölü altında kalan Kesmeköprü Köyü’nün yeni yerleşim alanında ilk konut yükseldi. 124 Haneli Kesmeköprü Köy Muhtarı İdris Dezen; "6 ay gibi kısa bir zamanda 165 dönümlük alana 124 konut inşa edileceğini söyledi.

Osmangazi Köprüsü'nde 40 bin araçlık geçiş garantisi yıl ortasında tutturulacak! 

Nurol Holding CFO'su Kerim Kemahlı, Osmangazi Köprüsü’nden günde geçmesi garanti edilen 40 binlik aracı senenin ortasında tutturacaklarını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Kanal İstanbul'un ilk köprüsünün detayları belli oldu!

İstanbul'un Avrupa yakasında Karadeniz'den Marmara Denizi'ne kazar uzayacak şekilde dizayn edilen su yolu projesi Kanal İstanbul'un güzergahında yapılacak ilk köprüyle ilgili ayrıntılar ortaya çıktı.

Kanal İstanbul atık su sorununu çözecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayalim dediği ve tartışmalara neden olan çılgın proje Kanal İstanbul'da ilk köprünün temelinin ne zaman atılacağı belli oldu. Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'un atık su sorunu çözüme kavuşacak...

Hasankeyf-2 Köprüsü gelecek ay açılacak!

Ilısu Barajı ve HES projesi kapsamında inşaatına başlanan Hasankeyf-2 Köprüsü'nde sona gelindi. Projenin gelecek ay hizmete açılacak.

Hasankeyf 2 Köprüsü'nün inşaatında sona gelindi!

Ilısu Barajı ve HES projesi kapsamında inşaatına başlanan Hasankeyf-2 Köprüsü gelecek ay açılacak.

Trabzon Tabakhane Köprüsü'nde yıkılma riski!

Trabzon'da kentsel dönüşüm kapsamında su borusunun patlaması sonucu çıkışında çökme meydana gelen ve yıkılma riski buluan Roma dönemine ait Tabakhane Köprüsü'nde incelemeler yapıldı.

Casper’ın CEO’su Lamprecht'ten mega projelere övgü dolu sözler!

Casper’ın CEO’su Lamprecht, Avrasya Tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Marmaray gibi projelerin hepsini kullandığını belirterek, “Dünyanın neresinde böyle tüneller var. Harika bir iş” diye konuştu. 

Manisa Köprübaşı'nda kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında Köprübaşı’nın 5 mahallesinde başladığı altyapı yenileme çalışmalarını tamamladı.

Manisa Köprübaşı'na yeni altyapı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Köprübaşı Yumuklar’ın altyapısını yeniliyor.

Haliç Su Altı Karayolu Tüneli'nin detayları belli oldu!

İBB Başkanı Topbaş’ın "ustalık eseri" olarak nitelendirdiği ‘Haliç Su Altı Karayolu Tüneli’nin detayları belli oldu. Haliç’te inşa edilecek tünel köprü, deniz tabanına çakılacak kazıklar üzerine kurulacak.

Bartın'daki Kirazlı Köprü Barajı inşaatının yüzde 47'si tamam!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri'nin inşa ettiği Bartın'daki Kirazlı Köprü Barajı'nın inşaatında çalışmaların yüzde 47'si tamamlandı.

Düzce Melen Su Park Projesi'ne çelik köprü!

Melen Su Park Projesi kapsamında Melen Çayı üzerinde yapılması planlanan Çelik köprü için hafriyat çalışmalarının yanı sıra diğer çevre ve yol bağlantılarında da çalışmalar başladı.

su pr Haberi

su pr


Medya dünyasına 2011’in başında birlikte adım atan ikili bu sene de faaliyetlerini beraber çalışarak sürdürecekler. Halkla ilişkiler sektörüne 2009 yılında başarılı bir giriş yapan Su PR ve Prodüksiyon’un hedefi birlikte çalıştığı firmaların hayallerini kurumsal bir başlık altında profesyonel olarak medyada yansıtmaktır. Bu anlamda, Keten İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, modern bina sistemlerini geleneksel mimari dokuyla birleştirme anlayışını basın dünyasına Su PR ve Prodüksiyon’u tercih ederek aktarıyor. Keten İnşaat’ın Eyüp’te başlayacak yeni projesi Keten Haliç, basında da sıkça karşımıza...