13 / 05 / 2024

su şehri afet konutları merkezi

su şehri afet konutları merkezi

Kadir Perçi: "Yeni afet konutları merkezini bölgeye alıyoruz. Taşbayır ve Cevizli afet konutları yerleşim yerleri için merkezi yer TOKİ'nin batısındaki 80 dönümlük arazi olacak" dedi

Karayolları, Sivas’taki 4 taşınmazı satışa çıkardı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 16’ncı Bölge Müdürlüğü, Sivas’ta 4 adet taşınmazı satışa çıkardı. Taşınmazlarının tümünün Suşehri ilçesindeki farklı köylerde yer aldığı öğrenildi.

Zorunlu Afet Sigortası artık eşya hasarlarını da ödeyecek!

Steel Sigorta ve Brokerlık CEO’su Abdullah Özcan, yaptığı açıklamada zorunlu afet sigortasının eşya hasarını da ödeyeceğini belirterek, sigortalıların ek olarak konut paket sigortası alma maliyetinden kurtulacağını dile getirdi.

Sivas Suşehri orta gelir TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nun Sivas Suşehri 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Sivas Suşehri alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Suşehri projesinde yer alan konutlar satışa çıkarıldı.

Düzce afet bölgesi ilan edildi!

Düzce'nin, yaşanan su baskını ve toprak kayması nedeniyle "afet bölgesi" ilan edildiği açıklandı.

Sivaslı yaşlı çifte imece usulüyle ev yapıldı!

Sivas Suşehri'nde maddi durumu iyi olmayan yaşlı çifte devlet-vatandaş işbirliğinde yeni ev yapıldı. Yaşlı çift yeni evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

TOKİ Sivas Suşehri 2'nci etapta kuralar çekildi!

TOKİ tarafından Sivas'ın Şuşehri ilçesinde inşa edilen 460 adet konutluk 2'nci etap projesinde kuralar çekildi. Kadir Şahinduran ile Emine Şahinduran çiftinin doğalgazlı ev hayali ise gerçek oldu.

Sivas Suşehri için acele kamulaştırma kararı!

Sivas'ta tesis edilecek Akşar Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sivas TOKİ Konutları'nda inşaat sürüyor!

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ilçede inşaat çalışmaları süren binalarda incelemeler yaptı.

TOKİ Sivas Suşehri Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Sivas, Suşehri İlçesi'nde hayata geçirilecek olan 460 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ'den Sivas'a 460 konut!

Sivs İli Suşehri İlçesi 2. Etap 460 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Sivas Küçük Sanayi Sitesi'nde 30 dükkan satıldı!

Suşehri ilçesinde yer alan Küçük Sanayi Sitesinde 30 dükkan ihale usulü ile satıldı. İhaleye 42 kişi katılım gösterdi.

TOKİ Sivas Suşehri 2. Etap 460 konut ihalesi 17 Ağustos'ta!

TOKİ Sivas İli Suşehri İlçesi 2. Etap 460 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Ağustos'ta yapılacak.

su şehri afet konutları merkezi Haberi

su şehri afet konutları merkezi


Suşehri ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) konutlarının batı kısmındaki 80 dönümlük hazine arazisi üzerine yeni afet konutları merkezinin kurulacağı bildirildi. Konu hakkında açıklama yapan Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, "Suşehri Toplu Konut İdaresi'nin batı istikametindeki 80 dönüm alan yeni afet konutları merkezi olacak zaten Cevizli Merkezi Kurulacak ve Taşbayır köylerinin hak edişleri var onları oraya planlayacağız yeni planlamada sıkışık şekilde değil bahçe nizamlı 2 katlı konutlar olacak. 


Yeni afet konutları merkezini bölgeye alıyoruz. Taşbayır ve Cevizli afet konutları yerleşim yerleri için merkezi yer TOKİ'nin batısındaki 80 dönümlük arazi olacak. Proje çok sıkışık ve çok katlı olmayacak bahçeli nizam olacak"...