04 / 05 / 2024

Su ve Atık Su Kongresi

Su ve Atık Su Kongresi

İstanbul Uluslararası Katı Atık, Su ve Atıksu Kongresi” WILO standını, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu da ziyaret etti....

İstanbul Uluslararası Katı Atık, Su ve Atık Su Kongresi 22 Mayıs'ta!

İstanbul Uluslararası Katı Atık, Su ve Atık Su Kongresi 22-24 Mayıs 2013 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek...

Su faturaları için adım atıldı! Cebi rahatlatan gelişme

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi, 31 Aralık 2022 tarihinden önceki su ve atık su borçlarının yapılandırılabileceğini açıkladı. Gecikme zammı cezalarına da büyük indirim yapılacak. İşte tüm detaylar...

İSKİ'den borç yapılandırma kararı: Abonelerine ödeme kolaylığı sağlanacak! Detaylar açıklandı!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), 31 Aralık 2022 tarihinden önceki su ve atık su borçlarının yapılandırılabileceğini açıkladı. İşte detaylar...

Çevre Vidanjör Nakliyat Ve Atık Hizmetleri İnşaat Şirketi kuruldu!

Çevre Vidanjör Nakliyat Ve Atık Hizmetleri İnşaat Şirketi Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli Erhan Şentürk tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul atık su sorununu çözecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayalim dediği ve tartışmalara neden olan çılgın proje Kanal İstanbul'da ilk köprünün temelinin ne zaman atılacağı belli oldu. Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'un atık su sorunu çözüme kavuşacak...

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadri Bozkurt tarafından kuruldu.

İzmir'deki deprem faylarında sıcak su ve gaz çıkışı tespit edildi!

İzmir'de meydana gelen depremden sonra Tuzla ve Gülbahçe fayı üzerinde sıcak su kaynakları, gaz çıkışları ve sıvılaşmaya dair izlere rastlandı.

Metis Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Hizmetleri Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!    

Metis Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Hizmetleri Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Tuskaya tarafından kuruldu.

Sıradışı Geri Dönüşüm Ve Atık Değerlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıradışı Geri Dönüşüm Ve Atık Değerlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özalp tarafından kuruldu. 

Arasya Enerji Ve Atık Dönüşüm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arasya Enerji Ve Atık Dönüşüm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Arda Ali Can tarafından kuruldu.

Ctf Çevre Yönetimi Ve Atık Sistemleri Taşımacılık Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ctf Çevre Yönetimi Ve Atık Sistemleri Taşımacılık Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Öztürk tarafından kuruldu. 

Elmas Geri Kazanım Ve Atık Yönetimi Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Geri Kazanım Ve Atık Yönetimi Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emin Elmas tarafından kuruldu.

Türkiye'nin tünel projeleri dünyaya tanıtıldı!

Türkiye’de inşaat sektörü için çok önemli bir sivil toplum kuruluşu olarak karayolu, metro, su ve atık su tünellerinin projelendirilmesini gerçekleştiren TÜNELDER çalışmalarını sürdürüyor.

Su ve Atık Su Kongresi Haberi

Su ve Atık Su Kongresi


WILO’nun ana sponsoru olduğu “İstanbul Uluslararası Katı Atık, Su ve Atıksu Kongresi” (Istanbul 3W Congress 2013), 22-24 Mayıs 2013 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Katı atık, su ve atıksu konularına odaklanılan kongrede, akademik sunumların yanı sıra Dünya Belediye Başkanları Toplantısı, katı atık, su ve atıksu konularında uygulamacılara yönelik eğitimler, özel oturumlar, teknik geziler ve ayrıca kongre konuları ile ilgili fuar yer aldı. Fuarda alanında katılımcılar tarafından büyük ilgi gören WILO standını, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu da ziyaret etti.


Pompa ve pompa sistemleri sektörünün lider kuruluşu WILO’nun ana sponsorluğunu üstlendiği, “İstanbul Uluslararası Katı Atık, Su ve Atık Su Kongresi” (Istanbul 3W Congress 2013), 22-24 Mayıs 2013 tarihleri arasında...