29 / 04 / 2024

İstanbul Uluslararası Katı Atık, Su ve Atık Su Kongresi 22 Mayıs'ta!

İstanbul Uluslararası Katı Atık, Su ve Atık Su Kongresi 22 Mayıs'ta!

İstanbul Uluslararası Katı Atık, Su ve Atık Su Kongresi 22-24 Mayıs 2013 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek...




Temel olarak katı atık, su ve atıksu konularına odaklanan “İstanbul Uluslararası Katı Atık, Su ve Atık Su Kongresi” (Istanbul3WCongress 2013), 22-24 Mayıs 2013 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Kongre Türkiye ile komşu bölgeler Balkanlar, Orta Doğu, Orta Asya, Afrika ve Avrupa’dan katılımcıları bir araya getirecek. WILO, Türkiye’yi ve bölge ülkelerini yakından ilgilendiren Istanbul3WCongress 2013’ün ana sponsorluğunu üstleniyor.


İstanbul, çok önemli bir kongreye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. “İstanbul Uluslararası Katı Atık, Su ve Atık Su Kongresi” (Istanbul3WCongress 2013), İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İSTAÇ A.Ş. ev sahipliğinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), Devlet Su İşleri (DSİ) ve Birleşik Şehirler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Teşkilatı (UCLG-MEWA), Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ile üniversiteler ve çeşitli kuruluşların katkılarıyla 22-24 Mayıs 2013 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. 


Tüm dünyada, yapılardan endüstriyel proseslere, ziraattan genel amaçlı temiz ve kirli su transferine, altyapı yatırımlarından arıtma tesislerine kadar uzanan geniş bir yelpazede, ihtiyaç duyulan pek çok alanda ekipmanları kullanılan WILO ise sektörünü yakından ilgilendiren bu önemli kongrenin ana sponsorluğunu üstleniyor.


Katı atık, su ve atıksu konularına odaklanılan kongrede, akademik sunumların yanı sıra Dünya Belediye Başkanları Toplantısı, katı atık, su ve atıksu konularında uygulamacılara yönelik eğitimler, özel oturumlar, teknik geziler ve ayrıca kongre konuları ile ilgili fuar yer alacak.


Istanbul3WCongress 2013, başta Türkiye olmak üzere özellikle Türkiye’ye komşu bölgeler; Balkanlar, Orta Doğu, Orta Asya, Afrika ve Avrupa’daki bölgesel ve uluslararası paydaşları bir araya getirmeyi hedefliyor. 


Kongre katılımcıları teknik oturumlarda sunulacak en güncel bilimsel araştırmalar ve çalışmalar hakkında bilgi sahibi olma fırsatı yakalayacaklar. Katılımcılar ayrıca benzer sorunlara çözüm arayan kurum ve kuruluşların temsilcileri ile bir araya gelme imkânı elde edecekler.


Kongre programında, 22-23 Mayıs’ta paralel oturumlar düzenlenirken 24 Mayıs’ta eğitim kursları ve teknik geziler yapılacak. 


“İstanbul Uluslararası Katı Atık, Su ve Atık Su Kongresi” ana sponsoru WILO da bir sunum gerçekleştirecek. “Kuru Montaj YYPE (Yüksek Yoğunluklu Polietilen) Hazır Terfi Merkezleri” konu başlığı altında yapılacak oturumda WILO Türkiye’den 

Altyapı Uygulamaları Satış Mühendisi Sertan Çoker ile WILO SE İş Geliştirme Müdürü Wolf-Dieter Boerner konuşma yapacaklar. Oturum 22 Mayıs’ta Haliç Kongre Merkezi’nde Hasköy Salonu’nda 13:30-15:00 saatleri arasında gerçekleşecek. 


Sürdürülebilir gelecek konusuna büyük önem veren WILO, “Istanbul3WCongress 2013” gibi önemli bir kongreye ana sponsor olmayı hem sektöre hem de dünyamıza bir sorumluluk olarak görüyor. 


WILO, konuyla ilgili tüm paydaşların “İstanbul Uluslararası Katı Atık, Su ve Atık Su Kongresi”ne katılımını bekliyor.



Geri Dön