28 / 04 / 2024

Su faturaları için adım atıldı! Cebi rahatlatan gelişme

Su faturaları için adım atıldı! Cebi rahatlatan gelişme

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi, 31 Aralık 2022 tarihinden önceki su ve atık su borçlarının yapılandırılabileceğini açıkladı. Gecikme zammı cezalarına da büyük indirim yapılacak. İşte tüm detaylar...



Kamuya olan borçlara ödeme kolaylığı sağlayan yapılandırma için başvurular 31 Mayıs’ta son bulacak. İlk taksit ödemesi ise 30 Haziran’a kadar sürecek.

Yapılandırmaya toplamda 2,5 milyon kişi başvururken İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi’nden (İSKİ) önemli bir açıklama yapıldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön