03 / 05 / 2024

su yapı 2015 kampanya

su yapı 2015 kampanya

Sur Yapı, Ekim ayı boyunca geçerli olacak ‘’Peşinatsız Küçük Taksitlerle Büyük Yatırım’’ kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında peşinatsız ve teslime kadar uygun taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

GSM şirketleri için çok konuşulacak kararname yayımlandı: Borcu silen vergiyi az ödeyecek!

Elektronik haberleşme ve su yapıları denetim hizmetleri ile ilgili tedbirleri içeren 140 sayılı OHAL Kararnamesi yayımlandı. Kararname kapsamında, GSM şirketleri, depremzedelerin borçlarını silmeleri ve OHAL süresince oluşan borçlardan feragat etmeleri durumunda, bu tutarları vergiden düşebilecek.

Çeşme'de toplu konut talebi arttı!

İzmir'i derin yaralayan deprem sonrasında Çeşme'de toplu konut talebinde ciddi artış oldu.  Ar-Su Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Aktaş, yeni bir alan üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Locca Beykent fiyat listesi 2018!

Su Yapı Gayrimenkul imzası ile yükselen Locca Beykent projesinde kalan son 20 daire için satışlar devam ediyor..

İZSU’dan restorasyon müjdesi!

İZSU Genel Müdürlüğü’nün kuruluşunun 30. yılı programı “Ege Bölgesi’ndeki Tarihi Su Yapılarının Evrensel Önemi” konulu konferansla başladı

Batman Hasankeyf'te 2 bin 113 aile konut müracaatı yaptı!

Ilısu Barajı ve HES Projesinin Türkiye'nin 100 yıllık vizyonu içerisinde yer alan dünyanın en büyük su yapılarından birisi olduğunu belirten Acu, aynı zamanda GAP Projesi'nin iki ayağından birini oluşturduğunu bildirdi.

Pana Yapı, 2015 yılının 'En Çok Satış Yapanlar' listesine girdi!

Gayrimenkul sektörünün başarılı firmalarından Pana Yapı, sektörü mercek altına alan ‘’Real Estate Stars Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Zirvesi 2016’’ kapsamında 2015 yılının ciro bazında en çok satış gerçekleştiren firmaları arasında yerini aldı.

Beykent Locca Evleri 400 bin TL'ye! Hemen teslim!

5 katlı 6 blok şeklinde yükselen Beykent Locca Su Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Toplam 128 daireden oluşan Beykent Locca Evleri'nde fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor.

Yeşil Yapı kar payı dağıtmayacak!

Yeşil Yapı 2015 yılı kar payı dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararını Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada kar dağıtımı yapılmayacağı belirtildi.

Antalya DSİ'nin spor tesisleri açıldı!

Antalya DSİ Bölge Müdürlüğü bahçesine yapılan spor tesisleri düzenlenen törenle hizmete açıldı. Tesislerin açılışında konuşma yapan Bölge Müdürü Turkay Özgür, ‘’DSİ olarak Su yapıları yaparak ülkemiz ekonomisine ciddi katkılar sağlamaktayız."dedi.

Seydişehir-Manavgat Demiryolu'nun sözleşmesi imzalandı!

Ön seçim müracaatları 20 Şubat, 12 Haziran'da ihale teklifleri toplanan Seydişehir-Manavgat Demiryolu Projesi Etüt, proje ve mühendislik ihalesini Temat-Su-Yapı-KMG Proje ortak girişimi kazandı. Firma ile sözleşme imzalandı.

Seydişehir-Manavgat Demiryolu Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Ön seçim müracaatları 20 Şubat, 12 Haziran’da ihale teklifleri toplanan Seydişehir-Manavgat Demiryolu Projesi Etüt, proje ve mühendislik ihalesini Temat-Su-Yapı-KMG Proje ortak girişimi kazandı.

İdea Yapı, 3. havalimanının beton kimyasalları katkı ihalesini kazandı!

Çimento ve beton kimyasalları üretimi ve bu ürünlerin uygulamasıyla birlikte satış ve pazarlamasını yapan İdea Yapı, 2015 yılı Temmuz ayında açılan, 'Üçüncü Havalimam'nın Beton Kimyasalları Katkı İhalesi'ni kazandı.

SRC Yapı'nın 2015 ciro hedefi 175 milyon TL!

Günlük 4.500 adet üretim kapasitesiyle Türkiye'nin önemli duş sistemleri ve küvet üreticilerinden SRC Yapı, 2015 ciro hedefini 175 milyon TL olarak belirledi.

su yapı 2015 kampanya Haberi

su yapı 2015 kampanya

Kurulduğu günden bu yana birçok prestijli projeye imza atan Sur Yapı, yeni kampanyası kapsamında küçük taksit ödemeleriyle ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Sur Yapı, yüzde 5 kampanya indiriminin ardından banka kredili tutarı 120 aya bölüyor. Müşteri taksit ödemelerini yılda bir kez artacak şekilde ödüyor. Böylelikle evi teslim alana kadar minimum taksitle ödemesini yapmış oluyor ve teslimle birlikte ödeme planını yeniden yapılandırma şansına sahip oluyor.  Kalan tutarı ise yılda bir kez olmak üzere 4 vade farksız ödeme ile tamamlıyor. Tamamı peşin ya da peşin ve banka kredisi ile yapılan ödemelerde ise yüzde 10 daha indirim uygulanıyor. 


Kampanya kapsamında ödeme planına peşinat ödemesi eklemek isteyenler ise, taksit miktarını ya da ara ödeme miktarını düşürebiliyor.


Sur Yapı Mirage Güneşli’de peşinatsız 1+1 daireler 2709 TL...