07 / 05 / 2024

suada galatasarayın mı

suada galatasarayın mı

Galatasaray'da Suada ile ilgili alınan boşaltma kararına karşılık işletmeci Mehmet Koçarslan'ın açtığı karşı davalar süreci uzattı. Suada geri alınacak ve üyelere hizmet vermek üzere Galatasaray Adası olması kararlaştırılmıştı.

Galatasaray'ın ada hariç gayrimenkullerinin değeri 2.5 milyar dolar! 

Aspor'un Galatasaray muhabiri Emre Kaplan, Galatasaray'ın ada hariç gayrimenkullerinin değerini X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Galatasaray'da şimdi sıra Aslantepe'de: Nef Stadı ile Vadi İstanbul arasındaki 65 dönüm araziye çok amaçlı salon geliyor

Galatasaray'da şimdi sıra Aslantepe'ye geldi. Nef Stadı ile Vadi İstanbul arasındaki 65 dönüm araziye çok amaçlı salon geliyor. İşte ayrıntılar...

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...

Galatasaray'ın kurtuluş projesi kulübü çıkmaza mı soktu?

Galatasaray’ın ‘tarihimizin en büyük projelerinden’ şeklinde ifade ettiği Florya ve Riva projelerinde yaşanan son gelişmeler kulübün tarihindeki en borçlu dönem olacak gibi görünüyor…

Dağ Mühendislik Galatasaray'ın Riva arazisine talip!

Galatasaray'ın Riva arazisi ihaleye çıktı. İhaleye toplam 9 firma katıldı. Galatasaray'ın Riva arazisine en yüksek teklif ise Dağ Mühendislik'ten geldi.

Galatasaray'ın salon projesi 75 milyon TL'lik davadan kurtardı!

Türk Telekom Arena’nın yanına spor salonu inşa etmeyi planlayan Galatasaray'ın Spor Genel Müdürlüğü ile olan davaları da rafa kaldırdı. Toplam 75 milyon liralık dava kapandı.

Florya arazisinin 4'te 1'i Galatasaray'ın!

Galatasaray Nef ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Galatasaray Kulübü Yönetim Başkanı Dursun Özbek, ''Florya’daki arazinin 23 dönümü bizim. 20 dönümü Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait. O bölümü uzun vadeli kiralamayla kullanıyoruz''dedi.

Emlak Konut'tan Galatasaray'ın Florya ve Riva arazilerine proje!

Emlak Konut, Galatasaray'ın Riva ve Florya arazilerinde proje geliştirmek üzere imzayı attı. Proje yapımına konu Florya arsası 22,627 metrekare ve Riva arsası ise 1.076,022 metrekare yüz ölçümüne sahip.

Galatasaray'ın Mecidiyeköy otel projesi İBB'den neden geri çekildi?

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Özbek: "Son anda fark edilen bir yazım hatası nedeniyle belediye meclisine sunulan izin talebini geri çektik. Önümüzdeki ay meclis onayından geçecek" dedi.

Adnan Polat: Kentsel dönüşüm sorunlu ilerliyor!

Kentsel dönüşümün sorunlu ilerlediğini belirten Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat “Saçımı enerji, Galatasaray ve Piyalepaşa’daki kentsel dönüşüm projesi beyazlattı” dedi.

Kasımpaşa'da kentsel dönüşüm ile fiyatlar 3 katına çıkacak!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, “Benim saçımı beyazlatan üç şey var. Biri enerji, biri Galatasaray, biri de Piyalepaşa’daki kentsel dönüşüm” dedi..

Galatasaray Adası'nın asıl sahibi kim?

Galatasaray ’ın mülkü olarak iddia ettiği İstanbul Boğazı ’ndaki Kuruçeşme Adası’na, Hazine ’nin kamulaştırmasız el koyduğu ortaya çıktı.

Galatasaray Akademisi için Almanya'da 200 dönüm kiralayacak!

Galatasaray Spor Kulübü, Almanya Wisbaden'de 200 dönüm araziyi 99 yıllığına kiralamak istiyor. Galatasaray Akademisi kurulacak olan arazi için Almanya Hükümeti ile görüşmeler yapılıyor.

suada galatasarayın mı Haberi

suada galatasarayın mı

Galatasaray'da yönetim Suada'nın şu anda işletmesini yapan Mehmet Koçarslan'ın elinden alınması için kongre düzenlemişti. Kongreden çıkan karara göre Suada geri alınacak ve üyelere hizmet vermek üzere Galatasaray Adası olması kararlaştırılmıştı. Önceki gün Başkan Dursun Özbek, Galatasaray Adası'nda sarı-kırmızılı ekibi takip eden gazetecilerle bir araya geldi. Yemek yenildi. Fakat bu yemek sonrası büyük bir sürpriz ortaya çıktı. Galatasaray Kulübü ile mahkemelik olan Suada'nın işletmecisi Mehmet Koçarslan yemekle ilgili olarak Galatasaray Kulübü'ne yüklü bir fatura gönderdi.


Ada boşaltılmadı!

Galatasaray'da Suada ile ilgili yapılan kongrede alınan boşaltma kararına karşılık işletmeci Mehmet Koçarslan'ın açtığı karşı davalar süreci uzattı. Normal şartlarda Başkan Dursun Özbek, kongrede Ada'nın Kasım ayında boşaltılacağı sözünü vermişti. Fakat Şubat sonu gelmesine rağmen Ada'da herhangi bir boşaltma işlemi meydana gelmezken, süregelen davaların sonuçlanmasının...