22 / 05 / 2024

Suadiye Ametist fiyatları

Suadiye Ametist fiyatları

Dekon İnşaat tarafından Suadiye'de inşa edilen projede fiyatlar 834 bin liradan başlıyor. Konut tipleri 2+1 ve 3+1 olarak değişiyor.

Bağdat Caddesi'nde konut fiyatları yükseldi!

İstanbul'un gözde yaşam merkezlerinden Bağdat Caddesi'nde son bir yıl içerisinde satılık ve kiralık gayrimenkul fiyatları arttı. Suadiye'de ise son bir yıl içindeki fiyat artışı yüzde 54 oldu.

Grena Suadiye'de 999 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Yeni proje!

VR Gayrimenkul imzası ile Kadıköy'de hayata geçirilen Grena Suadiye'de deniz ve Adalar manzarasına sahip. Projede peşinde fiyatlar 999 bin TL'den başlıyor..

Dekon Suadiye Ametist fiyat listesi 2018!

İlk etabının 2016 yılının sonunda teslim edildiği Dekon Suadiye Ametist projesinde ikinci etap teslimleri ise 2017'de gerçekleşti. Projedeki son 18 adet kalan hemen teslim daire alıcılarını bekliyor..

Caddebostan ve Suadiye konut fiyatları düştü!

İstanbul'un gözde semtleri arasında yer alan Kadıköy'de kebtsel dönüşüm çalışmaları büyük oranda tamamlandı. Caddebostan ve Suadiye konut fiyatları düştü.

Suadiye Sahil Teknik Yapı güncel fiyatları!

Suadiye Sahil Teknik Yapı güncel fiyatları 1 milyon 250 bin dolardan başlıyor. Teknik Yapı imzası taşıyan projede teslimler 2018 yılı itibariyle başlayacak...

Dekon Suadiye Ametist’in 2. etabında yaşam başladı!

Dekon İnşaat, Bağdat Caddesi’nin site konseptli projesi Dekon Suadiye Ametist’in 2. etabını da teslim etti.

Dekon İnşaat'tan her ihtiyaca uygun 3 farklı proje!

Dekon İnşaat, Dekon Suadiye Ametist, Dekon Senkron ve Dekon Luna projeleriyle farklı zevk, ihtiyaç ve bütçelere hitap ediyor.

Dekon İnşaat iki projesiyle Sign Of The City Awards 2017’de!

Dekon İnşaat, Dekon Suadiye Ametist ve Dekon Senkron projeleriyle “Sign Of The City Awards 2017”ye başvurdu. Sign Of The City Awards’ın sonuçları Kasım ayında açıklanacak.

Lotus 16 Suadiye'de fiyatlar 1 milyon 600 bin TL’den başlıyor!

Marj Yapı, İstanbul Anadolu yakasının en değerli bölgesi olan Bağdat Caddesi’nde Lotus 16 Suadiye projesiyle yatay mimarinin şehrin merkezindeki yegane örneği sunuyor.

Dekon Suadiye Ametist'te son 15 daire!

Dekon Suadiye Ametist’te tamamı deniz manzaralı son 15 daire yeni sahiplerini bekliyor. Kalan dairelerin büyüklükleri 90 metrekare ile 275 metrekare arasında değişiyor.

Suadiye Sahil Sitesi ödeme planı!

Suadiye Sahil Sitesi ödeme planı kapsamında 100 ay sıfır faiz taksitle ödemeler yapılıyor. Suadiye Sahil Sitesi'nde fiyatlar 1 milyon 340 bin TL'den başlıyor...

Suadiye Sahil Teknik Yapı satış fiyatları!

İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy ilçesine bağlı Suadiye'de yer alan Suadiye Sahil Teknik Yapı projesinde 100 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. İşte Suadiye Sahil Teknik Yapı satış fiyatları!

Suadiye Sahil ödeme planı!

Suadiye Sahil ödeme planı kapsamında 100 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. Suadiye Sahil'de fiyatlar 1 milyon 340 bin TL'den başlıyor...

Suadiye Ametist fiyatları Haberi

Suadiye Ametist fiyatları

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yükselen Dekon Suadiye Ametist projesinde teslimlerin 2015 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Daire tiplerinin 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı Dekon Suadiye Ametist projesinde yüzde 75 oranında banka kredisi kullanılabiliyor. Sosyal alanları arasında fitness salonu, kapalı otopark, sanat galerisi,yüzme havuzu, zen bahçesi ve spa gibi donatılar bulunan projesi 5 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


KONUT SAYISI 152 


Toplam 152 adet konuttan meydana gelen sitede 2+1 konutlar 834 bin liradan, 3+1 konutlar 1 milyon 450 bin liradan...