17 / 05 / 2024

Suat Aksu

Suat Aksu

Assan İzolasyon Yapı İnşaat Turizm ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Suat Aksu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Mart'ta Çekmeköy, Alemdağ Mahallesi'nde kuruldu.

Antalya Aksu'ya raylı sistem müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kundu ve Atatürk mahalle toplantılarında vatandaşlarla bir araya geldi. Türel, Aksu ve Kundu’ya EXPO ve raylı sistem projeleriyle sihirli değnek değeceğini söyledi.

Esenyurt Abdulkadir Aksu Lisesi'nin temeli atıldı!

Eski İç İşleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili olan Abdülkadir Aksu’nun isminin verildiği 32 derslik “Abdülkadir Aksu Lisesi” için düzenlenen törenle yeni eğitim yuvasının temeline ilk harç döküldü...

Esenyurt Abdülkadir Aksu Lisesi'nin temeli atıldı!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ilçede eğitim yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Abdülkadir Aksu’nun isminin verildiği 32 derslikli “Abdülkadir Aksu Lisesi” için temel atma töreni düzenlendi.

Esenyurt Abdülkadir Aksu Lisesi'nin temeli atıldı!

Eski İç İşleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili olan Abdülkadir Aksu’nun isminin verildiği 32 derslik “Abdülkadir Aksu Lisesi” için düzenlenen törenle yeni eğitim yuvasının temeline ilk harç döküldü.

Aksu Kültür Merkezi planlanıyor!

Aksu Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Karaöz'de Büyükşehir Belediyesi'nin itfaiye birimi açmasına yönelik olarak eski belediye binasının içerisinde itfaiyecilerin kullanması amacıyla gerekli tahsis karan da alındı.

Aksu Ağaç İmalat İnşaat Gayrmenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksu Ağaç İmalat İnşaat Gayrmenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Suat Eğilli, Salih Efendioğlu, Cengiz Turul tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 13 Nisan'da kuruldu.

Suat Önal Osmaniye'de eğitime destek veriyor!

AK Parti Osmaniye Milletvekili Dr.Suat Önal, 2015'de eğitim alanında birçok yatırım için ödenek aktarımının yapıldığını bildirdi. Önal, yaptığı açıklamada, bu yılda da her alanda olduğu gibi eğitim alanında da hizmetlerin devam ettiğini belirtti.

Suat Altın İnşaat Maslak'ta arsa çalışmalarına devam ediyor!

Suat Altın İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Kılınç, Türkiye'deki konut sektörü, sektörün gidişatı, inşaat sektörünün geçmişi ve geleceği, önümüzdeki süreçte yapılması gerekenleri anlattı..

Halil Şahin Altıntaş, Aksu imar planı hakkında açıklama yaptı!

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin Altıntaş, Solak ve Yenidumanlar mahallelerinde halkla buluştu, vatandaşların isteklerini dinledi. Başkan Şahin, "Altıntaş'la ilgili daha önce yapılmış bir imar var. Fakat bu imar planı iptal oldu." dedi.

Antalya Aksu'da icradan satılık 2 otel!

Antalya Aksu ilçesinde turistik tesis bölgesinde bulunan 2 otel, Antalya 4. İcra Dairesi tarafından 3 Haziran 2015 günü saat 14:00 ile 15:00 arası ihale ediliyor.

Halil Şahin: Aksu'da en büyük sorun tapu!

Aksu ilçesinde belediyenin hizmetlerini anlatan ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Halil Şahin, mahalle sakinlerinin tapu ile ilgili sorularına da açıklık getirdi.

Aksu merkezde planlama süreci başladı!

Aksu Belediye Meclisi mart ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Halil Şahin başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Başkan Şahin, "Aksu merkezde planlama yapmak için süreç başladı, ilçemize hayırlı olsun" dedi

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy Mahallesi'nde 592 adet konut satıyor!

TOKİ Giresun ili Merkez ilçesi Aksu ve Küçükköy Mahalleleri 592 adet konut, 2 adet ticaret merkezi, 2 adet cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi ihalesi 15 Nisan'da yapılacak.

Suat Aksu Haberi

Suat Aksu

Assan İzolasyon Yapı İnşaat Turizm ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Suat Aksu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Mart'ta kuruldu. 


Assan İzolasyon Yapı İnşaat Turizm ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İZOLASYON: A-İzolasyon malzemeleri alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. B-Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı,ithalat ve ihracatını yapmak. C-Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak. D-Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. İNŞAAT: A-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak B-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi...