29 / 04 / 2024

Suat Elmas

Suat Elmas

Elmaslar Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Suat Elmas tarafından 100 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Bayrampaşa, Yenidoğan Mahallesi, Kışla Caddesi, Güntaş Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Suat Kayhan Aktifhan Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi'ni kurdu!

Aktifhan Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 3 milyon TL ile bugün Ümraniye'de Suat Kayhan, Hüsnü Batur, Abdulkadir Batur, Ahmet Aydın tarafından kuruldu.

Elmas Teras Kemerburgaz fiyatları!

Elmas Teras Kemerburgaz fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Elmas Teras Kemerburgaz projesinde dairelerin teslimleri Nisan 2017 yılında yapılıyor...

Reysaş, Elmas Hizmet Tedarik İnşaat'la inşaat sözleşmesi imzaladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Eskişehir Tepebaşı'nda, İstanbul Üsküdar'daki binanın inşaat işleri için Elmas Hizmet Tedarik İnşaat'la inşaat yapım sözleşmesi imzaladı.

Suat Hacısalihoğlu, yabancılara konut satışını değerlendirdi!

Trabzon'da Körfez ülkelerine dönük inşaat yatırımlarının devam ettiğini belirten Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, konut satışlarında da önemli bir mesafe alındığını söyledi.

Tango Arjaan Elmas Balo Salonu özel davetlerin yeni adresi!

Konuklarını ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile ağırlayan, Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana, yeni açılan “Elmas Balo Salonu” ile Anadolu Yakasındaki en özel davetlere ve etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Altan Elmas: En iyi arsalarımı kriz dönemlerinde aldım!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, piyasanın yavaşlamasını değerlerlendirerek "İnsanların beklemeye geçtiği anda iş yapmayı hep fırsat olarak gördüm.Ben şimdiye kadar en iyi projeleri, en iyi arsaları kriz dönemlerinde aldım" dedi.

Elmaslar Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmaslar Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Suat Elmas tarafından 100 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Bayrampaşa, Yenidoğan Mahallesi, Kışla Caddesi, Güntaş Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Altan Elmas: Konut almanın tam zamanı!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, bu yıl gerçekleştirdikleri kampanyalarla satış grafiğini yükselttiklerini söyledi.

Saf Elmas Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Saf Elmas Emlak Limited Şirketi, Hazem Adnan M Alarour, Sohaıb Adnan M Alaraour, A. Adnan M Alaraour ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 5 Ekim'de Fatih, Molla Gürani Mahallesi, Muratpaşa Sokak'ta kuruldu.

Altan Elmas: İstanbul'da alt ve orta gelirliler için ev üretilmiyor!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, İstanbul’da arsa arzının sınırlı olması ve mevcut arsalardan çok yüksek bedellerin talep edilmesi nedeniyle ulaşılabilir fiyatla ev yapılamadığını söyledi.

Altan Elmas: Konut projelerimiz dünya standartlarında!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Elmas, Güneşli'deki Mirage Rezidans ve Sultanbeyli'deki İlkbahar projelerinin inşaatının devam ettiğini belirterek, "Türkiye'deki markalı konut projeleri dünya standartlarında" diye konuştu.

Altan Elmas: Cebinde nakiti olmayanı ev sahibi yapıyoruz!

SUR YAPI, yatırımlarıyla 3 milyar liralık değer oluşturdu. Sur Yapı'nın Patronu Altan Elmas ve ekibi, tüm gelir gruplarına hitap eden konut ve ofis seçenekleri sunuyor. Elmas, "Cebinde nakiti olmayanları da ev sahibi yapıyoruz" diyor.

YG Elmas Kardeşler Yapı İthalat İhracat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YG Elmas Kardeşler Yapı İthalat İhracat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yüksel Elmas, Gürsel Elmas tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu.

Suat Elmas Haberi

Suat Elmas

Elmaslar Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Suat Elmas tarafından 100 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Bayrampaşa, Yenidoğan Mahallesi, Kışla Caddesi, Güntaş Sanayi Sitesi'nde kuruldu. 


Elmaslar Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A- Her türlü demir-çelik ürünleri; Sac, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz sac, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının  alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak.   B - Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak, C  Her nevi yuvarlak, yassı ve lama demir, çelik, metal, paslanmaz çelik mamullerinin alım, satım,ithalat ve ihracatını yapmak. Yuvarlak, yassı ve lama demir, çelik, metal mamullerinin işlenmesi suretiyle ve saçtan muhtelif...