24 / 07 / 2024

Suat Eser

Suat Eser

Hilye Yapı Anonim Şirketi, Suat Eser Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ağustos'ta Şişli, Esentepe Mahallesi, Hikaye Sokak, No:7/2'de kuruldu.

Diyarbakır'da terörün vurduğu 11 eser restore edilecek!

Diyarbakır'da bölücü terör örgütü PKK tarafından kullanılamaz hale getirilen, aralarında tarihi Kurşunlu Cami ile Ermeni Katolik Kilisesi'nin de bulunduğu 11 eser, Vakıflar Genel Müdürlüğünce restore edilecek.

Başbakan Yıldırım'dan Şehit Mustafa Eser'in ailesine hediye ev!

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının silahlı saldırısı sonucu şehit olan Uzman Onbaşı Mustafa Eser'in İzmir'in Torbalı ilçesinde yaşayan ailesine, Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatıyla ev hediye edildi.

Suat Hayri Aka, Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı oldu!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarlığına, Suat Hayri Aka'nın atandığı bildirildi.

Suat Dolu kimdir?

Suat Dolu, FU Gayrimenkul’ün yeni Genel Müdür Yardımcısı oldu. Peki, Suat Dolu kimdir? Suat Dolu hangi işlerde görev aldı?

Suat Dolu, FU Gayrimenkul’ün yeni Genel Müdür Yardımcısı oldu!

PwC Türkiye’de üst düzey yöneticilik ve Sarl Sofibay şirketinde yönetici – ortak olarak uzun yıllar görev yapan Suat Dolu, FU Gayrimenkul’ün yeni Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Osman Suat Demirel, Tepe Home Genel Müdürü oldu!

2016 yılına uluslararası pazarlara açılma ve marka yenilenme yatırımları ile devam eden Tepe Home’da genel müdürlük görevini Osman Suat Demirel üstlendi.

Urla Villaları'na eski eser kararı!

AKP hükümetinin yüksek yargıya yönelik operasyonları sürerken, Danıştay Urla villalarını “eski eser” statüsüne soktu. Oybirliğiyle alınan 6. Daire kararında “Eski eser mevzuatından kaynaklanan uyuşmazlığın incelenmesi görevi Danıştay 14. Dairesi’ne ait bulunmaktadır” denildi.

Suat Hacısalihoğlu: Yatırımcılar OSB kurmak için sırada!

Yatırım teşviklerinin de etkisiyle Trabzon’daki OSB'lerde boş yer kalmadı. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Yatırım Adası ve Endüstri Bölgesi’nin şehrin en önemli önceliklerinden biri haline geldiğini söyledi.

Körfez Köprüsü Türkiye'nin iftihar vesilesi sayılabilecek bir eser!

Gazeteci-Yazar Sami Özey, Bağcılar’da düzenlenen bir söyleşi programına katıldı. Özey '' Bursa’dan dönerken Körfez Köprüsü’nden geçiş yaptık. İzmit, Bursa, İstanbullulara ve hatta tüm Türkiye’ye iftihar vesilesi sayılabilecek bir eser.'' dedi.

Eser Kollu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser Kollu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eser Kollu, Efe Tugay Hacıevliyagil, Buket Sinem Porteçene ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Ümraniye, Saray Mahallesi'nde kuruldu.

Eser Seyahat ve Tur Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Eser Seyahat ve Tur Organizasyon Limited Şirketi, Yusuf Ak ve İlker Kazancı ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 22 Haziran'da Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Suat Kayhan Aktifhan Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi'ni kurdu!

Aktifhan Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 3 milyon TL ile bugün Ümraniye'de Suat Kayhan, Hüsnü Batur, Abdulkadir Batur, Ahmet Aydın tarafından kuruldu.

Eser Köken İşleyici kimdir?

2010 yılından beri kurucu ortağı olduğu Ofis16 Mimarlık'ta mimarlık çalışmalarını sürdürmekte olan Mimar Eser Köken İşleyici kimdir? Eser Köken İşleyici hangi işlere imza attı?

Suat Eser Haberi

Suat Eser

Hilye Yapı Anonim Şirketi, Suat Eser Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta kuruldu. 


Hilye Yapı Anonim Şirketi iş konusu; Yapı Sektöründe ; 1)       Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2)       Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek, bakım onarım işlerini yapmak ve kiraya vermek. 3)       Türkiye...