03 / 05 / 2024

Egy Eser Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!


Egy Eser Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Eser tarafından kuruldu.



Egy Eser Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Eser tarafından kuruldu.

Egy Eser Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
1) Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul yönetimi faaliyetleri site yöneticiliği, mobil evalanlarının, müşterek mülkiyetli konutların, devre mülklerin,ikamet amaçlı olmayan mülklerin, vb. yönetimi ve danışmanlık hizmetleri 2) Her türlü temizlik maddeleri ve malzemelerinin, sıvı, toz ve takı deterjan çeşitleri konsantre deterjan, sıvı sabun, sabun, yumuşatıcı ve benzeri, petro-kimya ürünlerin, evsel vesınai gazların üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. Şirket konusu ile ilgili her türlü hammadde, mamul, yarı mamul üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3) Bina, Site, Apartman, Özel resmi ve yarı resmi kuruluşların, evlerin her türlü temizliğini, bakımını ve ilaçlama işlerini yapmak, halı yıkama, çamaşır yıkama hizmetleri vermek, her türlü temizlik malzemelerinin, makinelerinin imalatı, montajı, tamir ve bakımını yapmak, alım ve satımını yapmak, ithal ve ihracatını yapmak. İlaçlamamakineleri, elektrik süpürgesi, halı yıkama makinesi, robot temizlik makineleri, temizlik el aletleri vb. makinelerin imalatı, alım ve satımı ile ithalatını ve ihracatı yapmak. Taahhütlerinde bulunmak, ihalelerine, artırma ve eksiltmelerine katılmak ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler...


Geri Dön