01 / 05 / 2024

Suat Kılıç antalya stadyumu

Suat Kılıç antalya stadyumu

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç inşaatı devam eden Antalya Stadyumunda incelemelerde bulunurken gündemle ilgili konulara da değindi. Kılıç, engelli gençlerden oluşan Antalya Ritim Grubu'nu da ziyaret etti...

Domates üreticisinden dikkat çeken sözler! Artık lüks oldu, parası olmayan yemeyecek! İşte 15 Nisan 2022 fiyat listesi

Domates üreticisinin paylaştığı video sosyal medyada viral oldu. Çiftçinin "Artık lüks oldu, parası olmayan yemeyecek" sözleri gündeme bomba gibi düştü. Peki domates fiyatları kaç TL? İşte A101, Migros, Carrefoursa, İstanbul-Antalya hal fiyat listesi...

Akdeniz'e 3 küçük ölçekli sanayi sitesi müjdesi!

Antalya Kepez Başkanı Hakan Tütüncü, gecekondu işgali ve kamyon garajı sorununu çözerek Akdeniz Sanayi Sitesi'ne 3 tane küçük ölçekli sanayi sitesi ekleneceğini açıkladı.

Kaputaş Plajı'na beton mu dökülüyor?

Antalya Kaş'ın bölgesine yer alan Kaputaş Plajı'na kepçe girdi. Kaş Belediyesi Başkanı Kocaer "beton dökülüyor" iddialarını yanıtladı. Kocaer "Bir gram beton dökmedik. 20 tonluk foseptik tankeri gömdük" dedi.

Antalya'daki metruk bina yıkılıyor!

Antalya Gençlik Mahallesi'ndeki zemin katta bulunan restoranda tüp patlaması sonucu harabeye dönen 6 katlı bina, 7 yıl sonra yıkılıyor. Yıkım çalışmasının bir haftaya bitmesini planlanıyor.

Antalya Teomanpaşa'daki Bağ-Kur binası yıkılıyor!

Teomanpaşa Mahallesinde yıllarca Bağ-Kur binası olarak hizmet veren bina yıkılıyor, Yıkım işlemlerinde birkaç gün içerisinde başlanılacak.8 Katlı bina yıkıldıktan sonra yerine yurt binası yapılacağı dile getirildi.

Alanya cadde ve bulvarlarda kışlık bakım yapıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi, sorumluluk alanı içinde olan cadde ve bulvarlarda kışlık bakım yapıyor. Park ve Bahçeler ekipleri, caddelerin refüj ve kaldırımlarında bakım, budama, ot temizleme ve ilaçlama faaliyetleri yürütüyor.

Sedat Kılınç: Nitelikli konutlar sektörde ön plana çıktı!

Kayseri'de önemli konut projelerine imza atan Suat Altın İnşaat'ın CEO'su Sedat Kılınç, Türkiye'deki konut sektörü, sektörün gidişatı, inşaat sektörünün geçmişi ve geleceği ve önümüzdeki süreçte yapılması gerekenleri anlattı.

Kılıçoğlu Kiremit'in 2016 hedefleri anlatıldı!

Kiremit ve çatı teknolojilerinde Türkiye'nin referans markası Kılıçoğlu, geçtiğimiz günlerde farklı bölgelerden katılımcı 250 bayisini Antalya Rui Belek Hotel'de, 2016 hedefleri doğrultusunda kurumsal stratejisini ve yol haritasını bayileri ile paylaştı.

Antalya Stadyumu büyük ölçüde tamamlandı!

Türkiye’de ilk defa bir stat elektrik üretip şehrin aydınlatılmasına katkı sağlayacak Antalya’nın yeni arenası şimdiden günde ortalama 11 bin 200 kilovat saat enerji üretmeye başladı. Stat büyük ölçüde tamamlandı.

Antalya Stadyumu bitme aşamasına geldi!

2013 yılının Haziran ayında, o zamanki Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç tarafından temeli atılan 33 bin seyirci kapasiteli Antalya Stadyumu, bitme aşamasına geldi.

Antalya Stadyumu dünyanın ilk 3 stadı içinde yer alacak!

2013 yılının Haziran ayında, o zamanki Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç tarafından temeli atılan 33 bin seyirci kapasiteli Antalya Stadyumu, bitme aşamasına geldi.

Kılıçdaroğlu'na çevre yolu şikayeti!

3bölge toplantısı için Pazar günü Antalya'da olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sivil toplum örgütleri Batı Çevre Yolu bahanesiyle imar uygulamasına CHP'nin de destek vermesini şikayet ettiler.

Ali Gökçöl kimdir?

Antalya Orman Bölge Müdürü Ali Gökçöl kimdir? Ali Gökçöl bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Gökçöl, ne zamandan beri Antalya Orman Bölge Müdürü olarak hizmet veriyor?

Suat Kılıç antalya stadyumu Haberi

Suat Kılıç antalya stadyumu

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, sporda şiddeti önlemek için çalışmaların devam ettiğini kaydederek spor sahalarının göreve başladığını açıkladı. Spor Bakanı, 6222 sayılı kanunun harfiyen uygulamada olduğuna değinerek şunları söyledi: "Emniyet birimlerimiz gereken önlemi aldı. 6222 sayılı kanun, hem hakimler savcılar ve hem de kolluk kuvvetleri yönüyle görevler yükleyen bir kanundur. Spor zevkinin sürdürülebilmesi için gerektiğinde savcılarımız görevlerini yapmaya hazır. Hiç kimse holiganizme tebessüm etmemelidir." Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), Emniyet Genel Müdürlüğü ile Spor ve Gençlik Bakanlığı önemli bir çalışmaya imza attı. Başta İstanbul olmak üzere şiddet olaylarının en fazla yaşandığı Bursa, İzmir, Ankara ve Trabzon'da oynanan maçlarda savcı görevlendirilmesi kararlaştırıldı. 17 Ağustos tarihinde başlayacak lig maçları öncesi görev yapacak savcılara illerdeki Emniyet bünyesinde spor büro amirlikleri...