05 / 05 / 2024

Suat Kılıç Muğla

Suat Kılıç Muğla

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, ''Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda Muğla'ya 3 bin kişilik kapalı spor salonu kazandıracağız'' dedi

Muğla'da 17 yıl önce küle dönen 25 bin metrekarelik orman arazisine lüks konutlar yapılıyor!

15 Temmuz 2007 tarihinde Muğla Milas’a bağlı Meşelik Mahallesi’ndeki kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alan küle dönmüştü. Toplam 25 bin metrekarelik orman arazisine şu günlerde otel ve konut yapımına başlandı.

Turizmde canlılık! Muğla ilk 5 ayda 585 bin turisti ağırladı!

Türkiye'nin turizm kentleri arasında yer alan Muğla'da bu yılın 5 aylık döneminde 5 ayda 585 bin  108 turisti ağırladı.

Yılmaz Özdil'in villasındaki yıkımı Muğla Bölge İdare Mahkemesi durdurdu!

Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in Bodrum'daki evine ilişkin alınan yıkım kararını, Muğla Bölge İdare Mahkemesi durdurdu...

Muğla'da bir bölümü çöken tescilli yapı yıkıldı!

Muğla Bodrum Turgutreis Caddesi Kelerlik Mescit Sokak'ta yer alan bir bölümü çöken taşınmaz kültür varlığı niteliğindeki tescilli yapı iş makinesiyle yıkıldı...

Muğla'da 'icradan satılık gayrimenkul' dolandırıcılığı!

Muğla merkezli 4 ilde eşzamanlı gerçekleşen operasyon sonucunda kendilerinin kamu kurumlarıyla irtibatlı olduğunu söyleyip icradan ucuz ev, arsa ve araba almak vaadiyle dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Neslihan Atagül Muğla'da köy evi kiralayacak!

Güzel oyuncu Neslihan Atagül, Engin Akyürek’le ‘Sefirin Kızı’ adlı dizide başrolü paylaşacak. Atagül, setin kurulacağı Muğla’da kendine ev kiralayacak.

Muğla'da 8.2 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Gökçebel Mahallesi, Frenkazmağı Mevkii'nde yer alan 2 adet arsa toplamda 8 milyon 278 bin 489 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Muğla Büyükşehir'den 13.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Menteşe İlçesi'nde bulunan 2 arsa ihale ile satılıyor. İhale 24 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Muğla'da 21.8 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Muğla İli, Milas İlçesi, Güllük Mahallesi'nde yer alan otel vasıflı gayrimenkul 21 milyon 874 bin 762 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Muğla'da 12.6 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Köyceğiz İlçesi Beyobası, Akçaova ve Karamehmet Mahallesi'ndeki 5 arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 12 milyon 662 bin 324 TL olarak belirlendi.

Milli Emlak'tan Muğla'da 20.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla'nın Yatağan İlçesi, Yayla Köyü'ndeki imarsız arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün bedeli 20 milyon 529 TL olarak belirlendi.

Muğla Yatağan'da 64.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü,Muğla'nın Yatağan İlçesi, Kırıkköy Köyü'ndeki imarsız arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün bedeli 64 milyon 882 bin TL olarak belirlendi.

Muğla Milas'taki Rıfat Ağa Konağı yıkılıyor!

Muğla Milas'ta bulunan 100 yıllık Rıfat Ağa Konağı yıkılıyor. Hisarbaşı Mahallesi’nde bulunan konak mahallelilin can ve mal güvenliğini tehdit ediyor.

Suat Kılıç Muğla Haberi

Suat Kılıç Muğla

Kılıç, çeşitli incelemelerde bulunmak üzere geldiği Muğla'da Vali Fatih Şahin'i makamında ziyaret etti. 


Kılıç, burada yaptığı konuşmada, Muğla'nın Antalya'dan sonra Türkiye'nin en önemli turizm merkezi olmasına rağmen kentin bir takım eksikliklerinin bulunduğunu söyledi.


Muğla'daki eksikliklerin giderilmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Kılıç, 2012 yatırım programında Muğla kent merkezine kapalı yüzme havuzu ile gençlik merkezi inşa edilmesi projelerinin yer aldığını, bu merkezlerin inşasına yıl içerisinde başlayacaklarını bildirdi. 


''Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda Muğla'ya 3 bin kişilik bir kapalı spor salonu kazandıracağız'' diyen Kılıç, ''Muğla'nın nüfusuna bakarak Başbakanımıza 2 bin 500 kişilik spor salonu önermiştim. Sayın Başbakanımız Muğla'nın vizyonunun geniş olduğunu, ileri doğru büyüme potansiyelinin çok yüksek olduğunu ifade etti ve 3 bin kişilik kapalı spor salonu yapılması talimatını verdi'' diye konuştu. 


Başbakan Erdoğan'ın...