16 / 05 / 2024

suat kılıç samsun terme gençlik merkezi temeli

suat kılıç samsun terme gençlik merkezi temeli

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Terme Gençlik Merkezi'nin ve OVM'nin Terme'ye yapacağı Anadolu Öğretmen Lisesi'nin temel atma törenine katıldı. Bakan Kılıç burada gençlere bir konuşma yaptı...

Ayvacık'ta tehlike saçan metruk binalar yıkılıyor!

Samsun'un Ayvacık İlçesi'nde büyük tehlikeye neden olan ve görüntü kirliliğinden meydana gelen metruk binalar yıkılıyor.

Samsun'a yeni sağlık kampüsü geliyor!

Samsun Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Süleyman Sırrı Kılıç, Samsun'a şehir hastanesinden daha büyük sağlık kampüsünün yapılacağını müjdeledi.

Samsun'a 14 yılda 15 milyar liralık yatırım yapıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Valisi İbrahim Şahin'i ziyaret etti.

Samsun Çarşamba Devlet Yolu Kavşak Köprüsü’nün temeli atıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun-Çarşamba Devlet Yolu Farklı Seviyeli Kavşak Köprüsü’nün temelini attılar.

Samsun'da alüminyum kablo fabrikasının açılış töreni gerçekleşti!

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun'da alüminyum kablo fabrikasının açılışına katıldı.

Sedat Kılınç: Nitelikli konutlar sektörde ön plana çıktı!

Kayseri'de önemli konut projelerine imza atan Suat Altın İnşaat'ın CEO'su Sedat Kılınç, Türkiye'deki konut sektörü, sektörün gidişatı, inşaat sektörünün geçmişi ve geleceği ve önümüzdeki süreçte yapılması gerekenleri anlattı.

Çarşamba'da eski evler neden yıkılıyor?

Samsun'un Çarşamba ilçesinde yıllar önce üzerlerine bağımsız şekilde 2-4 katlı bina inşa edilen ve "Bu binalar Karadeniz fıkralarını aratmıyor" şeklinde haberlere konu olan eski evler, tehlike oluşturması nedeniyle sahiplerince yıkılıyor.

Samsun Çarşamba'da eski evler yıkılıyor!

Samsun'un Çarşamba ilçesinde yıllar önce üzerlerine bağımsız şekilde 2-4 katlı bina inşa edilen ve "Bu binalar Karadeniz fıkralarını aratmıyor" şeklinde haberlere konu olan eski evler, tehlike oluşturması nedeniyle sahiplerince yıkılıyor.

Samsun İlkadım'daki metruk binalar yıkılıyor!

İlkadım Belediyesi ilçe bazında sürdürdüğü metruk binaların yıkımına devam ediyor. Ekipler bu sefer Kılıçdede Mahallesi’nde bulunan terk edilmiş bir binayı yıktı.

Vahe Kılıçarslan şanslı Lovelet müşterisinin evini yenileyecek!

Vahe Kılıçarslan'ın,şehrin yöresel lezzetlerine ve tarihi kültürel özelliklerine değindiği 'Ye İç Mutlu Et' programının durağı olarak bu kez de Samsun'un en büyük ve bölgenin tek outleti Lovelet Alışveriş Merkezi'ni tercih etti.

Suat Kılıç Samsun'da öğrenci yurdunun temelini atacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, doğduğu, ilk ve ortaokulu okuduğu Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde 18 Aralık Çarşamba günü 400 kişilik öğrenci yurdu inşaatının temel atma törenine katılacak....

Suat Kılıç: Antalya spor kentine dönüşecek!

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: "Antalya, 61. Cumhuriyet Hükümetimizin ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde gençlerin adeta özlem duyduğu bir spor kentine dönüşecek, minnettarız" dedi

Suat Kılıç: TT Arena'da tek eksik açılır-kapanır çatı!

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Türk Telekom Arena, üzerine açılır-kapanır çatı sisteminin ağırlığını taşımaya uygun dizayn edildi. Eksik olan tek şey, açılır-kapanır bir çatı....

suat kılıç samsun terme gençlik merkezi temeli Haberi

suat kılıç samsun terme gençlik merkezi temeli


Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Avrupa'yı sarsan krizlere rağmen son 11 yılda ekonomisi hiç küçülmeyen birkaç OECD üyesi ülkeden biriyiz. Bu yılki ekonomik büyüme rakamıyla Avrupa'nın yine hızlı balığı olan, en hızlı büyüyen ekonomisi Türkiye ekonomisi" dedi....


Kılıç, Terme Gençlik Merkezinin temel atma törenine katıldı. Ardından OVM'nin Terme'ye yapacağı Anadolu Öğretmen Lisesinin temel atma töreninde konuşan Bakan Kılıç, temel atma törenlerinde gençleri görünce heyecanının arttığını söyledi.


"Gençler varsa yaşam belirtisi var demektir" diyen Kılıç, "Gençler varsa gelecek adına umut vadeden bir şeyler var demektir. Gençler varsa atılan temeller, kesilen kurdeleler, yapılan açılışlar bir kere daha, bin kere daha hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. 


Bugünün gençleri ne kadar kuvvetli bireyler olarak yetiştirilebilirse gelecekte Türkiye'nin de o kadar daha kuvvetli bir ülke olacağını vurgulayan...