02 / 05 / 2024

suat kılıç stad

suat kılıç stad

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Büyük spor hamlemiz kapsamında 24 yeni stat ve 405 tesis yatırımımız var" dedi...

A. Çağatay Kılıç: Karşıyaka ve Göztepe statları yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İzmir'e yapılacak Karşıyaka ve Göztepe statları ile yenilenecek Alsancak Stadı'yla ilgili güvence verdi. Kılıç, TRT'ye yaptığı açıklamada, "İzmir için yeterince çalışma yapılmadığıyla ilgili bir iddia var.

Sedat Kılınç: Nitelikli konutlar sektörde ön plana çıktı!

Kayseri'de önemli konut projelerine imza atan Suat Altın İnşaat'ın CEO'su Sedat Kılınç, Türkiye'deki konut sektörü, sektörün gidişatı, inşaat sektörünün geçmişi ve geleceği ve önümüzdeki süreçte yapılması gerekenleri anlattı.

Karşıyaka Stadı'nın yıkımı büyük ölçüde tamamlandı!

İzmir'de 2014 yılı Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan, amatör maçların oynandığı ve uzun süredir resmi maçlara kapalı olan Karşıyaka Stadı'nın yıkımı büyük ölçüde tamamlandı.

Kocaeli İsmetpaşa Stadı'nın yıkılışı ertelendi!

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Kocaelispor’un iç saha maçlarını hangi statta oynayacağı belirsizliğini koruyordu. Bakan Fikri Işık müjdeyi verdi. İsmetpaşa Stadı’nın yıkılışı bir yıl daha ertelendi

Çorum Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı yıkılacak!

Çorum'da Dr Turhan Kılıçcıoğlu Stadı ve çevresi için yapılan ihaleyi Ahlatçı firması aldı. Söz konusu ihalede firma belediyeye yüzde 43 pay verecek.

Çorum Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı'nın yerine AVM yapılacak!

Çorum Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı ve çevresindeki 55 bin metrekarelik alana bin 500 konut ve AVM inşaatı için belediye farafından ihale yapıldı.

Çorum Turhan Kılıçcıoğlu Stadı yerine ne yapılacak?

Çorum Dr. Turhan Kılıççıoğlu Stadı ve çevresindeki toplam 55 bin metrekarelik alana bin 500 konut ve AVM inşaatı için belediye tarafından ihale yapıldı.

Çorum'daki Turhan Kılıçoğlu stadı AVM mi olacak?

ÇORUM’un 10 bin kişilik Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı ve çevresinde bulunan spor tesisleri yerine alışveriş merkezi inşaatı için ihale yapıldı.

Zonguldak Kemal Köksal Stadı yıkılıyor mu?

Spor Toto 3. Lig'de mücadele veren Zonguldak Kömürspor'a ev sahipliği yapan Kemal Köksal Stadı, yeni sezonda kullanılamaz raporunun ardından 67 yıl sonra etaplar halinde yapılmak üzere yıkılmaya başlandı.

Zonguldak Kemal Köksal Stadı yıkılıyor!

Spor Toto 3. Lig'de mücadele veren Zonguldak Kömürspor'a ev sahipliği yapan Kemal Köksal Stadı, yeni sezonda kullanılamaz raporunun ardından 67 yıl sonra etaplar halinde yapılmak üzere yıkılmaya başlandı.

Bursa Büyükşehir Stadı inşaatında sona gelindi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Büyükşehir Stadı, yeni sezona yetiştirilmeye çalışılıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yazılı açıklamada bulundu.

Bakan Akif Çağatay Kılıç 19 Mayıs Stadı'nı inceledi!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, esi Eda Kılıç ve beraberindeki protokol üyeleriyle bir süredir inşaatı süren 19 Mayıs Stadı'nda incelemelerde bulundu..

Alsancak Stadı yıkılıp yeniden inşa edilecek!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç talimat verdi. Alsancak Stadı tamamen yıkılıp yeni sezona yetiştirilecek. Ayrıca stadın seyirci kapasitesi de 3-4 bin civarında artırılacak..

suat kılıç stad Haberi

suat kılıç stad

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, yapımı planlanan 24 yeni stat ve 405 spor tesisini tanıttı. 

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen basın toplantısına, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, diğer yetkililer ve çok sayıda basın mensubu katıldı. 

Yeni yatırımları paylaşmak amacıyla spor medyasıyla bir araya geldiklerini belirten Suat Kılıç, ''Büyük spor hamlemiz kapsamında 24 yeni stat ve 405 tesis yatırımımız var. Statlarımız, ev sahibi takımın 15 günde bir maçlarını yaptığı değil, çeşitli amatör sporlara da sürekli hizmet verecek tesisler olacak. İçlerinde alışveriş merkezleri, dinlenme alanları, sosyal tesisler bulunacak. Sadece 15 günde bir maça gidilen beton bloklar değil, 365 gün çalışacak yaşam merkezleri oluşturmaya gayret ediyoruz'' diye konuştu. 


 İnşasına başlanan ya da planlanan Adana, Afyonkarahisar,...