04 / 05 / 2024

Subaşı ve Rıza Kocaoğlu evi

Subaşı ve Rıza Kocaoğlu evi

İlişkilerinin ortaya çıkmasıyla birlikte oyuncu Rıza Kocaoğlu ve Hande Subaşı, 2016 yazına damga vuran aşk haberinin kahramanları haline geldi. Marmaris ve Bodrum'da tatil yapan çift, şimdi de 5 bin dolara kiralıkları yeni eve taşınma haberleriyle gündemde.

Kvk Tekstil İnşaat Temizlik Ve Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kvk Tekstil İnşaat Temizlik Ve Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Egem Kavaklı tarafından kuruldu.

Wot İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wot İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Maliheh Akhavan ve Rıza Akhavan ortaklığında kuruldu.

Ali Rıza Akbaş kimdir? Hangi ülkede genel müdür olarak çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Ali Rıza Akbaş nerede doğdu? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Şeker GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Ali Rıza Akbaş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Site aidat borcunu ödemeyen Rıza Sarraf'a kötü haber: İcra takibi başlatıldı!

Şarkıcı Ebru Gündeş’in eski eşi Rıza Sarraf'a ait İstanbul Beylikdüzü'ndeki dairelerin yaklaşık 400 bine yakın aidat borcundan dolayı icra takibi başlatıldı ve dairelere haciz konuldu.

A101'de üç tekerlekli elektrikli moped uygun fiyata satışa çıkıyor! İşte fiyat ve ürün bilgisi...

A101'in 27 Temmuz aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Katalogda, Apec üç tekerlekli elektrikli moped dikkat çekti. İşte fiyat ve ürün bilgisi...

Rıza Kutlu Işık Kimdir?

Rıza Kutlu Işık kimdir? Rıza Kutlu Işık’ın mesleği nedir? Rıza Kutlu Işık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Erfan Group Danışmanlık Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erfan Group Danışmanlık Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamed Iraeı, Mohammadreza Pourghanbarnejad ve Rıza Fanaee ortaklığında kuruldu.

Eyüpsultan Alibeyköy ve Çırçır mahallelerinin tapu sorunu çözüldü!

Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan son dakika gelişmesi yüzleri güldürdü. İşte Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan o gelişmenin detayları...

Hassat1 Orman Ürünleri İnşaat Ve Zemin Sistemleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Hassat1 Orman Ürünleri İnşaat Ve Zemin Sistemleri İthalat İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de Ali Rıza Doğan tarafından kuruldu.

Xiaomi Yesoul akıllı spinning bisiklet A101'de satışta! İşte fiyat ve ürün bilgisi!

A101 Xiaomi markalı Yesoul S3 Smart Spin Bike Kondisyon Bisikletini internet sitesinden satışa çıkardı. Peki A101'de Xiaomi Yesoul S3 Smart Spin Bike Kondisyon Bisikleti kaç Türk lirasına satışta? İşte fiyat ve ürün bilgisi...

Rıza Sarraf Miami'de 3.6 milyon dolarlık evde oturuyor!

Rıza Sarraf'ın Miami'de yaşadığı lüks hayatın ayrıntıları ortaya çıktı. Sarraf şu sıralar Miami'de Biscayne Körfezi manzaralı bir evde oturuyor.

İzmir'deki Rıza Bey Apartmanı davasında 1 tahliye!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'na ilişkin davada 1 kişi tahliye edildi.

Rıza Bey Apartmanı davasında kavga çıktı!

30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı davasında kavga çıktı...

Subaşı ve Rıza Kocaoğlu evi Haberi

Subaşı ve Rıza Kocaoğlu evi

Son günlerde yaşadıkları aşkla tüm dikkatleri üzerine toplayan oyuncu Rıza Kocaoğlu ve Hande Subaşı, aynı evde yaşamaya karar verdi. 2016 yılının başında eşi Can Tursan'dan ayrılan Subaşı, boşanma sonrasında ilk kez bir ilişkiyle gündeme geldi. Rıza Kocaoğlu'nın Cihangir'deki evinden taşınıp sevgilisiyle birlikte yine aynı semtte daha büyük ve manzaralı bir başka eve taşınma hazırlıkları içinde olduğu öğrenildi.





Boğaz manzaralı daire

Daha önce de Cihangir'de oturan Rıza Kocaoğlu'nun Hande Subaşı'yla birlikte yaşamaya karar verdi evin en dikkat çeken yanı manzarası. İkili yeni evlerinden tüm Boğaz'ın ve Topkapı Sarayı'nın manzarasının keyfini rahatça çıkarabilecek.