09 / 05 / 2024

şubat 2016 inşaat sektörü haberleri

şubat 2016 inşaat sektörü haberleri

Türkiye'de Şubat ayı boyunca ekonomi gündeminde en çok konuşulan konuların turizm ve ihracat sektörleri olduğu belirlendi. Interpress'inyapmış olduğu araştırmaya göre, inşaat sektöründe yazılı basma 8 bine yakın haber yansıdığı belirlendi.

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 20 Şubat 2024 demir fiyatları

İnşaat sektörünün temel yapı malzemelerinden biri olan demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton inşaat demirini fiyatı resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 20 Şubat 2024 demir fiyatları kaç lira? 

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! Fiyatları görenlerin ağzı açık kaldı! 21 Şubat 2023 demir fiyat listesi 

Demir fiyatlarına gelen zam haberi, inşaat sektörünün gündemine bomba gibi düştü. Demir fiyatları resmen fırladı. Bu fiyatları görenlerin ağzı açık kaldı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 21 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

Deprem sonrası inşaat demir fiyatlarına zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 18 Şubat 2023 demir fiyat listesi

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki depremin ardından inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! Demir fiyatları ne kadar oldu? 18 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Şubat ayında yükseldi!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Şubat ayında yükseldi. İşte merak edilen o rakamlar...

İnşaat sektörü ciro endeksi, Şubat'ta 55,2 arttı!

Resmi olarak açıklanan verilere göre, inşaat sektöründe takvim etkisinden arındırılmış ciro endeksi, Şubat 2022'de yıllık bazda yüzde 55,2 artış gösterdi.

AB'de inşaat üretimi Şubat ayında düştü!

Avrupa Birliği'nde (AB) inşaat üretimi, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinin katı şekilde  uygulandığı Şubat 2021'de bir önceki aya göre yüzde 1,6 azaldı.

ABD'de inşaat harcamaları Şubat ayında beklenenden az düştü!

ABD'de inşaat harcamaları, Şubat ayında aylık yüzde 0,8 azalarak piyasa beklentilerinin altında düşüş gösterdi.

Yusufeli Barajı gövde inşaatı Şubat ayı sonunda tamamlanıyor! 

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı'nın gövde inşaatının Şubat ayı sonunda bitirilmesi planlanıyor. 

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Şubat ayında düştü!

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi, şubat ayında bir önceki aya göre yüzde 1,5 düştü.

İnşaat ciro endeksi şubat ayında yüzde 1,6 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu, şubat ayına ilişkin ciro endekslerine bakıldığında, inşaat ciro endeksi şubat ayında yüzde 1,6 artış gösterdi.

Şubat ayında inşaat malzemeleri endeksi yüzde 1,31 düştü!

İstanbul Ticaret Odası (İTO), Şubat 2020 fiyat indeksi sonuçlarına göre, şubat ayında bir önceki aya göre inşaat malzemeleri grubunda yüzde 1,31 düşüş yaşandı. 

İnşaat sektörü güven endeksi Şubat'ta yüzde 5,7 azaldı!

TUİK şubat ayı ekonomik güven endeksi verilerine göre, inşaat sektörü güven endeksi aynı dönemde yüzde 5,7 düşüş gösterdi.

Sancaktepe Hacı Ahmet Bıyık Cami inşaat ihalesi 4 Şubat'ta!

Sancaktepe Hacı Ahmet Bıyık Cami ve Kuran Kursu inşaat ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından 4 Şubat'ta yapılacak...

şubat 2016 inşaat sektörü haberleri Haberi

şubat 2016 inşaat sektörü haberleri

Türkiye'de Şubat ayı boyunca ekonomi gündeminde en çok konuşulan konuların turizm ve ihracat sektörleri olduğu belirlendi. Medya Takip Ajansı Interpress'in yapmış olduğu araştırmaya göre, Şubat ayında yazılı basında turizm sektörü 19 bine yakın haberle gündemin ilk sırasında yer alırken, bu haberler içinde hükümet tarafından açıklanan "Turizm Eylem Planı" öne çıktı. Turist sayısında azalma ve özellikle Rusya krizi nedeniyle otellerde yaşanan doluluk oranlarındaki düşüş haberleri başta olmak üzere otelcilik sektörü hakkında da 5 binden fazla haber yapıldığı tespit edildi. Aynı araştırmaya göre, geçen ay ihracat, yaşanan yüzde 22'lik düşüş haberleri de dahil olmak üzere 12 binden fazla haberle gündeme gelirken, finans sektörü ile ilgili büyüme ve net kar artışı gibi gelişmeler yazılı basında 11 binden fazla habere konu oldu. 


OTOMOTİV SEKTÖRÜ 

İnşaat...