18 / 05 / 2024

Şubat ayı otomobil kampanyaları

Şubat ayı otomobil kampanyaları

Sıfır otomobil sahibi olmak isteyenler, otomobil markalarının şubat ayına özel başlattığı kampanyaların süreleri daralmaya başladı. Araç sahibi olmak isteyenler, bu fırsatı kaçırmayın. Peki hangi otomobil firması hangi modelinde kampanya yaptı? Ayrıntılar haberimizde...

ODMD açıkladı! Şubat ayında en çok satılan elektrikli otomobiller neler?

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği verileri ile ilgili olarak buna göre, 2024 Şubat ayında Türkiye’de en çok satışı yapılan sıfır elektrikli otomobil modellerini tek tek duyurdu.  İşte en çok satılan 10 elektrikli otomobil modelleri.

Otomobil satışları Şubat ayında tüm zamanların rekorunu kırdı. Ekonomide bu nasıl yavaşlama?

Türkiye genelinde otomotiv satışları geçen ay 2023'ün aynı dönemine göre yüzde 30,6 artarak 105 bin 990 adet oldu ve tüm zamanların şubat ayı rekorunu kırdı. Gazeteci Barış Esen otomotiv satış rakamlarını paylaşarak, “Ekonomide bu nasıl yavaşlama” diye sordu.

Şubat 2024 otomobil fiyatları! Şubat ayının en ucuz otomobilleri hangileri?

Otomotiv alanındaki gelişmeler sürerken şubat ayının en ucuz otomobilleri duyuruldu. Buna göre uygun fiyatlı otomobil almak isteyenleri ilgilendiren bu fiyat yüzleri güldürecek. Şubat ayının otomobil fiyatları!

2024’ün en ucuz sıfır araç modeli hangisi? Hyundai 2024 model araçlarının şubat ayı fiyat listesini açıkladı!

Otomobil markası Hyundai, şubat ayı girerken 2024 model sıfır araçlarının zamlı liste fiyatlarını duyurdu. Geçen aya göre en az 30 bin TL'lik bir fiyat artışı ile dikkat çeken marka, 2023 model araç satışlarını geride bırakmayı amaçlıyor.

Otomobil satışı şubat ayında arttı!

Sahibindex Şubat Vasıta raporunu yayınladı. Sahibindencom verilerinden hazırlanan Sahibindex Şubat Vasıta raporuna göre, bu ay otomobil satış oranında ocak ayına göre artış yaşandı.

Şubat ayının en çok tercih edilen otomotiv markaları belirlendi!

Şubat ayında satışı en çok gerçekleştirilen otomobil markaları belli oldu. Peki Renault, Fiat ve Hyundai şubat ayında binek araç modellerinde ne kadar sattı? İşte cevabı...

Volkswagen Passat şubat ayı fiyat listesi cep yakıyor!

Türkiye'de en çok satışı yapılan otomobil markalarından Volkswagen, Passat otomobil modellerine ilişkin şubat ayı güncel fiyat listesini açıkladı. İşte fiyat listesine ilişkin güncel gelişmeler haberimizde yer alıyor...

Citroen'den şubat ayına özel sürpriz kampanya sizleri bekliyor!

Citroen'den severlerini mutlu edecek haber geldi. Citroen, Şubat ayı boyunca sürecek olan kampanyası ile yeni otomobil sahibi olmak isteyenlere özel nakit indirimi ve kredi fırsatları sağlıyor.

Suzuki’den SUV severleri heyecanlandıran şubat ayına özel kampanya!

Suzuki, şubat ayına özel olarak başlattığı kampanya ile otomobil severlere 12 vade fırsatı ile yüzde 0,99 faizli kredi imkanı sunuyor.

Yusufeli Barajı gövde inşaatı Şubat ayı sonunda tamamlanıyor! 

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı'nın gövde inşaatının Şubat ayı sonunda bitirilmesi planlanıyor. 

ABD'de konut fiyatları Şubat ayında yüzde 4,2 arttı!

ABD'de S-P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi, Şubat ayında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 4,2 artış gösterdi.

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Şubat ayında düştü!

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi, şubat ayında bir önceki aya göre yüzde 1,5 düştü.

İnşaat ciro endeksi şubat ayında yüzde 1,6 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu, şubat ayına ilişkin ciro endekslerine bakıldığında, inşaat ciro endeksi şubat ayında yüzde 1,6 artış gösterdi.

Şubat ayı otomobil kampanyaları Haberi

Şubat ayı otomobil kampanyaları

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından taşıt kredilerine getirilen yeniden düzenleme kararı ile sıfır otomobil sahibi olmak isteyenlere yeniden umut doğdu. Bu sayede otomobil pazarlarında hareketlenme başladı. Sektör temsilcileri, otomotiv sektörünün bahar aylarına doğru daha da canlanacağını belirtiyor.

Otomobil satın almak isteyenler bankalardan aldıkları krediler ile daha uygun şartlarda otomobil sahibi olabilecekler. Bankalar taşıt kredisine muslukları tamamen açtı. Durum böyle olunca da otomobil markaları şubat ayına özel kampanyalar başlattı. Şubat sonuna kadar geçerli olacak kapmanylar ile otomobil sahibi olabilirisniz.

Şubat ayı otomobil kampanyalarında süre daralıyor mu? Cevabı haberimizde...

2022 Şubat Ayı kampanyalarında Süre Daralıyor

Otomobil markalarının şubat ayı süresince başlattıkları kampanyaların vakti dolmak üzere. 28 şubat tarihinde sonlanacak olan otomobil kampanyaları ile alıcılarına önemli imkanlar sunuyor. Markadan markaya göre...