08 / 05 / 2024

subir inşaat turizm sanayi ve ticaret limited şirketi kuruldu

subir inşaat turizm sanayi ve ticaret limited şirketi kuruldu

Subir İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile 4 Ocak 2013 tarihinde, Hugir Temelli tarafından ile kuruldu...

Turicum İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turicum İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abbas Şin, Ökkeş Sevimli, Seyyid Doğan ve Umut Yıldız ortaklığında kuruldu.

K10 Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K10 Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Erdal Gögerçin tarafından kuruldu.

Botaş Taahhüt inşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Botaş Taahhüt inşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğur Öztaş tarafından kuruldu...

Eman Life Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eman Life Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Selma Benşin ve Tevfik Benşin ortaklığında 1 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çotanaklar İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çotanaklar İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sıtkı Ada tarafından 20 bin TL sermaye ile 26 Kasım'da Esenler, Fatih Mahallesi, Çinçin Dere Caddesi'nde kuruldu.

SNL İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SNL İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Direğin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta Beykoz, Rüzgarlı Bahçe Mahallesi, Kavak Sokak'ta kuruldu.

En fazla eleman arayan sektörler inşaat ve turizm!

Yenibiris.com verilerine göre bu yıl en fazla eleman aranan sektörler yapı-inşaat, turizm ve perakende oldu. Bütün sektörlerde en çok satış temsilcisi arandı...

Baker Mimarlık Mobilya İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çınar Caddesi Büyükada İstanbul Şubesi açıldı!

Baker Mimarlık Mobilya İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çınar Caddesi Büyükada İstanbul Şubesi, Elçin Erden Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta kuruldu.

Bedrettin Oğuz İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bedrettin Oğuz İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bedrettin Oğuz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 14 Mart'ta Sancaktepe, Emek Mahallesi, Mehmet Akif Caddesi'nde kuruldu.

ENM Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ENM Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necmi Kaymaz, Mükremin Tekin tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 7 Mart'ta İmar El Sitesi'nde kuruldu.

Köylü Yapı İnşaat Turizm Gıda ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köylü Yapı İnşaat Turizm Gıda ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kamuran Laçin, Adnan Taçci tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Mart'ta kuruldu.

Tabyapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tabyapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İskender Cenap Berberoğlu, Furkan Tekin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Mart'ta Şişli, Teşvikiye Mahallesi'nde kuruldu.

Özkanoğulları İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkanoğulları İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Özkan tarafından 80 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Mart 'ta Kadıköy, Polat İşmerkezi'nde kuruldu.

subir inşaat turizm sanayi ve ticaret limited şirketi kuruldu Haberi

subir inşaat turizm sanayi ve ticaret limited şirketi kuruldu

1 milyon TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticaret hane inşaatları yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Bahçelievler Bahçelievler Mahallesi Talatpaşa Caddesi NO: 15/A adresinde faaliyete geçirildi. 3 Ocak 2013 tarihinde kurulan firma 1 milyon TL sermaye ile Hugir Temelli tarafından ile...