03 / 05 / 2024

Sudi Özkan kim

Sudi Özkan kim

Kumarhaneler Kralı olarak bilinen, Princess Hotel zincirinin sahibi Sudi Özkan kimdir? Yurtiçi ve yurtdışında kaç oteli var? Hangi sektörlerde faaliyet gösteriyor? İşte Sudi Özkan...

Sudi Özkan'ın Kuruçeşme'deki kafesi kaçak mı?

Kumarhaneler kralı Sudi Özkan’ın Kuruçeşme'de yer alan kafesinin kaçak olduğu iddia edildi. CHP’li Meclis Üyesi Hüseyin Sağ kaçak yapıya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Büyükçekmece'de asfaltlama çalışmaları başladı!

Büyükçekmece Belediyesi, Celaliye Mahallesi'nde Sudi Özkan Caddesi'nde asfaltlama çalışması başlattı.

Yaşar Sönmez Minsk'teki iş merkezini Sudi Özkan'a sattı!

Ünlü iş adamı Yaşar Sönmez, Belarus'un başkenti Minks'te açılışını yaptığı 60 milyon dolar değerindeki Juravinka İş Merkezi'ni yakın dostu Sudi Özkan'a sattı.

Sudi Özkan kimdir?

Kumarhaneler Kralı olarak bilinen, Princess Hotel zincirinin sahibi Sudi Özkan kimdir? Yurtiçi ve yurtdışında kaç oteli var? Hangi sektörlerde faaliyet gösteriyor? İşte Sudi Özkan...

Sit alanlarını kim belirler?

Tarih öncesinden günümüze kadar gelen çeşitli medeniyetlerin ürünü olup, yaşadıkları devirlerin sosyal, ekonomik gibi özelliklerini yansıtan alanlara sit alanı deniyor. Peki, sit alanlarını kim belirler?

Kim Kardashian ve Kanye West, Los Angeles'taki malikanelerini satışa çıkardı!

Düğünü günlerce konuşulan Kim Kardashian ve Kanye West, ABD sevsin ya da sevmesin dünyanın en gözde sanatçılarından sayılıyor. 2013'te aldıkları Los Angeles'taki bu malikaneyi satışa çıkardıkları iddia ediliyor.

Köy yerleşik alan tespitini kim yapar?

Belediye alanları dışındaki, inşa edilmiş yapıların toplu olarak bulunduğu yerlerde mevcut binaların en dışta olanlarının dış kenarlarından geçirilen çizginin içinde kalan alan köy yerleşik alan tespiti kim yapar?

Alper Özkan: Türkiye'ye gelen Rus turist sayısı yüzde 15 arttı!

Moskova Büyükelçiliği Kültür ve Turizm Müşaviri Özkan: "2014 yılı ilk 7 aylık dönemde Türkiye'ye gelen Rus turist sayısı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 15,19 arttı" dedi

Valiyi kim atar?

Kanun, tüzük, yönetmelik ve Hükumet kararlarının neşir ve ilanını ve uygulanmasını sağlamak ve Bakanlıkların talimat ve emirlerini yürütmekle görevli olan valiyi kim atar? Vali atamaları nasıl olur?

Yeni İstanbul Valisi kim oldu?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/ 6780 sayılı Kararname gereğince, bazı illerin valilerinde değişiklikler yapıldı. Peki Yeni İstanbul Valisi kim oldu? İstanbul'un yeni valisi kimdir?

Özkan Yorgancıoğlu: Doğalgaz ve su barışın anahtarı!

KKTC Başbakanı Özkan Yorgancıoğlu, Türkiye’den Ada’ya gidecek suyun Ortadoğu’ nun barışına anahtar olabileceğini kaydetti ve Rumlara, “ Doğalgaz ile suyu birlikte kullanalım ” çağrısı yaptı...

TOKİ'nin sahibi kim?

Konut ve kentleşme sorunlarının çözülmesi ve üretimin artırılarak işsizliğin azaltılması için kurulan; yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına yönelik konut üreten TOKİ'nin sahibi kim?

İstihkak davasını kim açar?

İstihkak davası ise malikin, haklı bir nedene dayanmayan dolaysız zilyete karşı açabileceği bir dava türü olarak tanımlanıyor. Peki, istihkak davasını kim açar? İstihkak davasının şartları nelerdir?

Sudi Özkan kim Haberi

Sudi Özkan kim


Princess otellerinin sahibi olan Sudi Özkan, Kumarhaneler kralı olarak biliniyor.  1939 yılında Adana'da bir bakkal çocuğu olarak dünyaya geldi. İş hayatına emlakçılık ve otomobil satıcılığı yaparak başlayan Özkan ilk kumarhanesini 1985 yılında İstanbul’da açtı. Şu anda 3 milyar doları aşkın serveti olduğu tahmin edilen Türk işadamı halen turizm, inşaat, proje geliştirme, alışveriş merkezi ve petrol kuyuları alanında faaliyetlerini sürdürüyor. 


Şirketlerinde 12 bin kişi çalışıyor. Makedonya’dan, Latin Amerika ve Karayipler’e uzanan 19 ülkede 20 oteli ve 40’a yakın casinosu var. Belarus un başkenti Minsk'te yaşayan Özkan, yedi yıldır evli olduğu Belaruslu Katsiaryna Schulkevitch'e aramızda kültür farkı var diyerek boşanma davası açtı. 23 yaşında evlendiği ve 35 yıl evli kaldığı ilk eşinden iki erkek çocuk sahibi olan Sudi Özkan'ın Belaruslu eşi Katsiaryna...