02 / 05 / 2024

Sudi Özkan ne iş yapıyor

Sudi Özkan ne iş yapıyor

Kumarhaneler Kralı olarak bilinen, Princess Hotel zincirinin sahibi Sudi Özkan kimdir? Yurtiçi ve yurtdışında kaç oteli var? Hangi sektörlerde faaliyet gösteriyor? İşte Sudi Özkan...

Özkan Çimen Koç Holding’de hangi alanda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Özkan Çimen kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Özkan Çimen’in hayatı...

Özkan Yaman hangi üniversiteden mezun oldu? Reysaş GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Özkan Yaman kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede aldı? Çeşitli projelerde hangi görevi yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Özkan Yaman hakkında merak edilenler...

Sudi Özkan'ın Kuruçeşme'deki kafesi kaçak mı?

Kumarhaneler kralı Sudi Özkan’ın Kuruçeşme'de yer alan kafesinin kaçak olduğu iddia edildi. CHP’li Meclis Üyesi Hüseyin Sağ kaçak yapıya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İzmir Metin Oktay Tesisleri'ne U19 Kamp Binası yapılıyor!

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Torbalı Metin Oktay Tesisleri'ne 700 metrekarelik çift katlı U19 Kamp Binası'nın temellerini attı.

Büyükçekmece'de asfaltlama çalışmaları başladı!

Büyükçekmece Belediyesi, Celaliye Mahallesi'nde Sudi Özkan Caddesi'nde asfaltlama çalışması başlattı.

Konya Ereğli Belediyesi’ne arazi devri yapıldı!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve TCDD Adana 6. Bölge Müdürü Mustafa Çopur tarafından imzalanan protokol ile Ereğli Gar Müdürlüğü bünyesindeki depo ve atıl durumdaki araziler Ereğli Belediyesi’ne tahsis edildi.

Özkan Şengül kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Özkan Şengül kimdir? Özkan Şengül, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özkan Şengül, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Özkan Şengül..

Yaşar Sönmez Minsk'teki iş merkezini Sudi Özkan'a sattı!

Ünlü iş adamı Yaşar Sönmez, Belarus'un başkenti Minks'te açılışını yaptığı 60 milyon dolar değerindeki Juravinka İş Merkezi'ni yakın dostu Sudi Özkan'a sattı.

Mehmet Özkan: Kültürpark Fuar Alanı'na stadyum inşa edilsin!

Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, İzmir'de Kültürpark Fuar Alanı'nın dörtte birlik bölümüne Altay ve Altınordu kulüpleri için bir stat yapılması teklifinde bulundu.

Sudi Özkan kimdir?

Kumarhaneler Kralı olarak bilinen, Princess Hotel zincirinin sahibi Sudi Özkan kimdir? Yurtiçi ve yurtdışında kaç oteli var? Hangi sektörlerde faaliyet gösteriyor? İşte Sudi Özkan...

Özkan Özgüven kimdir?

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven kimdir? Özkan Özgüven, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özkan Özgüven, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Özkan Özgüven..

Mustafa Özkan Dönmez kimdir?

İBB yönetiminde yapılan değişikliklere göre Fen İşleri Daire Başkanı Mehmet Özçelik’in yerine Mustafa Özkan Dönmez atandı. Peki, Mustafa Özkan Dönmez kimdir? Mustafa Özkan Dönmez, bugüne kadar hangi işlerde bulundu?

Vahdettin Özkan kimdir?

Isparta Valisi Vahdettin Özkan kimdir? Isparta Valisi Vahdettin Özkan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Vahdettin Özkan, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Vahdettin Özkan...

Sudi Özkan ne iş yapıyor Haberi

Sudi Özkan ne iş yapıyor


Princess otellerinin sahibi olan Sudi Özkan, Kumarhaneler kralı olarak biliniyor.  1939 yılında Adana'da bir bakkal çocuğu olarak dünyaya geldi. İş hayatına emlakçılık ve otomobil satıcılığı yaparak başlayan Özkan ilk kumarhanesini 1985 yılında İstanbul’da açtı. Şu anda 3 milyar doları aşkın serveti olduğu tahmin edilen Türk işadamı halen turizm, inşaat, proje geliştirme, alışveriş merkezi ve petrol kuyuları alanında faaliyetlerini sürdürüyor. 


Şirketlerinde 12 bin kişi çalışıyor. Makedonya’dan, Latin Amerika ve Karayipler’e uzanan 19 ülkede 20 oteli ve 40’a yakın casinosu var. Belarus un başkenti Minsk'te yaşayan Özkan, yedi yıldır evli olduğu Belaruslu Katsiaryna Schulkevitch'e aramızda kültür farkı var diyerek boşanma davası açtı. 23 yaşında evlendiği ve 35 yıl evli kaldığı ilk eşinden iki erkek çocuk sahibi olan Sudi Özkan'ın Belaruslu eşi Katsiaryna...