10 / 05 / 2024

Suerda Group armatür

Suerda Group armatür

Dünyanın en büyük bankası Çinli ICBC'nin gelişi Çinli şirketlerin de ilgisini artırdı. Çin'in en büyük armatür üreticisi Suerda, SRC Group'la Türkiye'de armatür üretecek. 700 kişinin çalışacağı tesis, AB'ye ayda 500 bin adetlik ihracat hedefliyor...

İsra Group 950 milyonluk yeni AVM projesi için düğmeye bastı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan İsra Group, Ağrı'da alışveriş merkezi inşa edecek. Söz konusu proje 950 milyon TL'ye mal olacak.

Ayaz Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ayaz Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Bayram Ayaz tarafından kuruldu.

10 yıllık davada son karar verildi! Lübnanlı aile 3 milyar TL'lik mirasın hak sahibi oldu!

İstanbul İstinye‘de Lübnanlı armatör dedelerinden miras kalan yaklaşık 40 bin metrekare arazi için hukuk savaşı veren Cheeba ve Jaroud aileleri mirasçı olduklarına dair 10 sene önce açtıkları dava sonuçlandı. Lübnanlı aile 3 milyar liralık mirasın hak sahibi oldu.

Yılmazlar Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yılmazlar Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Sinan Yılmaz tarafından kuruldu.

Dvt Group Yatırım Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Dvt Group Yatırım Gayrimenkul Limited Şirketi Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Dovletmyrat Jumadurdyyev tarafından kuruldu.

Hıllmen Group Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıllmen Group Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Anzor Kartoev ve Sami Dağıstanlı ortaklığında kuruldu.

İzmir’de görüntülü görüşmeyle ilk konut satışı gerçekleşti!

COVID-19 salgınıyla beraber işletmeler hızla dijital dünya ile tanışıyor. Bu dijitalleşmeye ayak uyduran sektörlerden biri de gayrimenkul oldu. İzmir’de bir ilk’e imza atan Ataseven Group, görüntülü etkileşim platformu11Sight ile ilk ev satışını yaptı.

Ayka Group Yatırım İnşaat Mimarlık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayka Group Yatırım İnşaat Mimarlık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

International Realtors Group'tan Baltimore'da kira garantili gayrimenkuller!

TÜRK iş ve sanat dünyasından pek çok ünlü isme Miami'de emlak brokerliği yapan International Realtors Group yatırımlarına kiracı ve geri alım garantili konutlar satıyor...

Aristotle Onassis’in doğduğu ev için 3 milyon euroluk teklif!

Onassis Vakfı, Yunan armatör Aristotle Onassis’in doğduğu ev olarak bilinen Manisa'daki tarihi evi satın almak için 3 milyon euroluk teklif verdi. Manisa Akhisar'da yaşayan 85 yaşındaki Mihriye Yalazı ise evi satmayacağını söyledi.

Aristotle Onassis'in evi için 26 milyon TL teklif!

Manisa'nın Akhisar ilçesinde yaşayan 85 yaşındaki Mihriye Yalazı, Yunan armatör Aristotle Onassis'in doğduğu ev olarak bilinen tarihi evini, Onassis Vakfı'nın 3 milyon Euro'luk (yaklaşık 26 milyon TL) teklifine rağmen satmayı kabul etmedi. 

Perla Group Yatırım İnşaat Ve Sağlık Limited Şirketi kuruldu!

Perla Group Yatırım İnşaat Ve Sağlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nalan Başaran tarafından kuruldu.

Gelibolu İnşaat'ın acı günü! Mehmet Aksoy vefat etti!

Gelibolu Gemi İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Armatör Mehmet Aksoy vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Suerda Group armatür Haberi

Suerda Group armatür

Dünyanın en büyük bankası Çinli ICBC'nin gelişi Çinli şirketlerin de ilgisini artırdı. Çin'in en büyük armatür üreticisi Suerda, SRC Group'la Türkiye'de armatür üretecek. 700 kişinin çalışacağı tesis, AB'ye ayda 500 bin adetlik ihracat hedefliyor. Aktif toplamı açısından dünya ve Çin'in en büyük bankası ICBC'nin Tekstilbank'ı alarak Türkiye'ye gelmesinin ardından, yine Çin'in armatürdeki en büyüğü olan Suerda da yatırıma geldi. Armatür devi Suerda Group, Türkiye'nin en büyük duşakabin üreticisi SRC Group'la armatür üretimi için ortaklık anlaşması imzaladı. Türkiye'ye teknolojisini getirerek burada ilk kez üretim yapacak olan Suerda, armatür alanında Avrupa pazarının ihracat lideri konumunda bulunuyor. Avrupa'ya ayda 500 bin adet armatür ihracatı gerçekleştiren Çinli şirket, Türkiye'de yapacağı üretimle Avrupa'ya yapacağı ihracatın tamamını İstanbul'a kaydırmayı hedefliyor. Yeni ortaklık sonrası armatür makineleri...