06 / 05 / 2024

Suha Saral

Suha Saral

Uras Suha İnşaat Turizm Sayahat ve Otelcilik Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Suha Saral ve Saniye Uzun ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı Mahallesi'nde kuruldu.

Uras Suha İnşaat Turizm Seyahat ve Otelcilik Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uras Suha İnşaat Turizm Seyahat ve Otelcilik Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Suha Saral ve Saniye Uzun ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı Mahallesi'nde kuruldu.

TOKİ Polemiği... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: TOKİ projeleri tamamlanmadığı için vatandaş mağdur oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TOKİ2nin sunduğu projeleri tamamlayamadığı için vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. İmamoğlu'nun iddiasına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan sert yanıt geldi...

Srl Saral Çelik Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Srl Saral Çelik Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Sarıalioğlu tarafından kuruldu.

Onaksa İnşaat İnşaat Malzemeleri Taahhüt Enerji Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Onaksa İnşaat İnşaat Malzemeleri Taahhüt Enerji Sanayi Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Küçükakyüz, Mehmet Onur ve Melih Süha Saral ortaklığında kuruldu.

Emsar Yapı Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emsar Yapı Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Hızır Saral tarafından kuruldu.

Saral Desıgn Constructıon İnşaat Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Saral Desıgn Constructıon İnşaat Dekorasyon Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Saral ve Aslıhan Saral ortaklığında kuruldu.

Nc Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nc Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mohammad Sohel, Muhammed Fathah Nedumkandathıl Cheri, Nadeem Musthafa ve Suhaıb Kundıl ortaklığında kuruldu.

Edk Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Edk Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta Şenay Saral Kalemci tarafından kuruldu.

Uğursar İnşaat Mimarlık Dekorasyon Gıda Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğursar İnşaat Mimarlık Dekorasyon Gıda Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Uğur Saral tarafından kuruldu.

Yılsar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılsar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Suat Saral tarafından kuruldu.

Ofars Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofars Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Sultan Selim Saral, Şükrü Yıldız ve Yakup Kol ortaklığında kuruldu.

Jauhar International Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jauhar International Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Suhaıl Malık tarafından kuruldu.

Sheba Yapı Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sheba Yapı Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Afrah Saleh A. Suhaıl tarafından kuruldu.

Elmas İstanbul Yapı İnşaat Taahhütleri Limited Şirketi kuruldu!

Elmas İstanbul Yapı İnşaat Taahhütleri Limited Şirketi Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Suhaıb Alsheıkh tarafından kuruldu.

Suha Saral Haberi

Suha Saral

Uras Suha İnşaat Turizm Sayahat ve Otelcilik Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Suha Saral ve Saniye Uzun ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı Mahallesi'nde kuruldu.



Uras Suha İnşaat Turizm Sayahat ve Otelcilik Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı Mahallesi, B3 Kulesi,...